Harman/Kardon AVR-255 Review

Reaction score
8
ναι, μια χαρα γινεται το upgrade σε vista. Γιατι οχι?
δεν ξέρω αν εσυ το έκανες αλλα σε μένα δεν γινόταν με τίποτα με vista:101:
απο την αρχή το exe έβρισκε συνέχεια πρόβλημα και δεν έτρεχε.
Διαβασα στο site ότι είναι για 2000 και xp.
Αποφάσισα λοιπόν να κάνω τη δουλειά μου με σειριακό σε usb απο το pc χωρίς να το μεταφέρω όπως κάνουν κάποιοι φίλοι.:609::613:

Δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα και όλα έγιναν μια χαρά:107:

Reaction score
0
Στα (s)Vista γίνεται κανονικά το update αν ανοίξεις το αρχείο με δεξί click και run as admin...
ρε παιδια που βρίκατε καλώδιο να κάνει??Πήρα ένα usb-rs232 converter kαι δεν μπαίνει στον av...Από το γνωστο ιντερνετομαγαζο...άλλο ιντερνετομαγαζο να έχει ξέρετε γιατι στο Ρεθυμνο δεν πμορω να βρω??:110:

Reaction score
8
δεν μπαίνει στον av γιατί έχουν και τα 2 τα παξιμαδάκια στα πλάγια για βίδωμα.Αναγκάστικα να τα αφαιρέσω ώστε να κουμπώσει στον av.Oσο για τα vista εμένα μου βγήκε ένδειξη οτι ειναι αδύνατο το run για άυτό το exe.Aλλωστε στο site γράφει 2000,xp.

Reaction score
0
Πώς τα αφαίρεσες:111: Πένσα??Εγώ απλά το πήγα πίσω, μου επέστρψαν τα λεφτά μου και ψάχνω πάλι....:141:Πάντως και εμενα δεν ετρεχε το exe αλλά όπως σου είπα, με δεξί click και run as admin, ετρεξε κανονικά και εφτασα μεχρι που μου ζήτησε τον ανταπτορα....

Reaction score
8
Πώς τα αφαίρεσες:111: Πένσα??Εγώ απλά το πήγα πίσω, μου επέστρψαν τα λεφτά μου και ψάχνω πάλι....:141:Πάντως και εμενα δεν ετρεχε το exe αλλά όπως σου είπα, με δεξί click και run as admin, ετρεξε κανονικά και εφτασα μεχρι που μου ζήτησε τον ανταπτορα....

πριονακι:611:

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ για την προσφορα σου unforgiven:107:αλλά εγω είμαι στο Ρέθυμνο...οπότε λίγο δύσκολο:110:
Μάλλον αύριο καταφθάνουν τα ηχεία μου,οπότε με βλέπω να τον στείνω χωρίς το update....Για μουσική και dvd είναι απαραίτητο (Blue ray δεν έχω)???

Reaction score
8
λοιπόν Μανολιό....Ξαναπαρηγγειλε το καλωδιάκι και κόψε τις βίδες αλλιώς θα με κάνεις να σου στείλω το δικό μου να κανεις τη δουλεία σου!!!:103:

Reaction score
0
Βρε σύ τι έκανες τελικά με το πρόβλημα του Calibration; Μου έκανε και μένα κάτι κουλά το EzSet-EQ αλλά με ένα Reset (παρατεταμένη πίεση στο πλήκτρο OK της πρόσοψης σε κατάσταση Stand-By) έφτιαξε. Βέβαια το άτιμο απ'ότι είδα μετά από άπειρες δοκιμές είναι ότι δουλεύει καλύτερα με απόλυτη ησυχία στο χώρο και όλα τα ηχεία (τα tweeters τους για την ακρίβεια) στο ίδιο ύψος.
Τιποτα δεν εκανα ακομη. Περιμενω να φτιαχτει η κατασταση στο σπιτι του φιλου για να δοκιμασω και εκει και βλεπουμε. Αυτο με το Reset δε σου σβηνει ολα τα settings και φτου κι απ'την αρχη? Επισης τι να το κανω το καλιμπραρισμα μετακινωντας τα ηχεια σε ειδικες θεσεις οταν σε καθημερινη βαση τα εχω αλλου? Τελοσπαντων θα δουμε...

Reaction score
0
δεν ξέρω αν εσυ το έκανες αλλα σε μένα δεν γινόταν με τίποτα με vista:101:
απο την αρχή το exe έβρισκε συνέχεια πρόβλημα και δεν έτρεχε.
Διαβασα στο site ότι είναι για 2000 και xp.
Αποφάσισα λοιπόν να κάνω τη δουλειά μου με σειριακό σε usb απο το pc χωρίς να το μεταφέρω όπως κάνουν κάποιοι φίλοι.:609::613:

Δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα και όλα έγιναν μια χαρά:107:
ναι το εκανα σε vista, ετσι για να ξερεις οτι γινεται. Στο μελλον ισως σου χρειαστει. Απλα ολα αυτα τα προγραμματακια που δε λενε εκπεφρασμενα οτι τρεχουν σε vista, μαλλον τρεχουν σε καποιο XP compatibility mode ή σε Run as administrator. Το συγκεκριμενο θελει το τελευταιο.

Reaction score
8
μηπως ξέρει κανείς αν μπορεί να λειτουργήσει με κάποιον τελικό άλλης εταιρίας το remote ωστε να μην τον ενεργοποιώ χειροκίνητα;:121:

το manual γραφει ότι συνεργάζεται με H/K προιόντα:141:

Reaction score
800
Πηγα σημερα και τον ειδα/ακουσα.
Αναμεικτα συναισθηματα.Και αυτο γιατι ειδα/ακουσα και την αμεσως προηγουμενη σειρα της ΗΚ.
Ηχητικα ηταν το ιδιο καλος αλλα σαν κατασκευη η συγκριση ηταν ανιση.Η προηγουμενη σειρα μακραν καλυτερη σε ποιοτητα κατασκευης.Πιο ωραιες χρωματικες αντιθεσεις στην οψη, ασυγκριτα καλυτερα κουμπακια (προχειρη πλαστικουρα των 255/355) ,ανωτερο χειριστηριο και πιο εντονο μπλε χρωμα στο δεξι ποτενσιομετρο σε σχεση με το σχεδον λευκο του νεου.
Το καλο ειναι οτι ηχητικα ηταν ιδιος και η ποιοτητα στον ηχο δεν επεσε.
Εξηγηθηκε τουλαχιστον η μειωση της τιμης.
Το θεμα ειναι οτι στην ιδια ακριβως τιμη ειναι και ο denon 1909 ο οποιος εχει ιδια χαρακτηριστικα, δεν χρειαζεται επεμβασεις σε firmware για να παιξει σωστα και ειναι καλυτερος σε ποιοτητα κατασκευης.
Τωρα ειναι που εχω τρελλαθει...
Καμμια αποψη?

ΥΓ. Ιδεα μου ηταν, η και τα μενου/ρυθμισεις του ΗΚ ηταν λιγο παραξενες/δυσχρηστες?

Reaction score
8
Το θεμα ειναι οτι στην ιδια ακριβως τιμη ειναι και ο denon 1909 ο οποιος εχει ιδια χαρακτηριστικα, δεν χρειαζεται επεμβασεις σε firmware για να παιξει σωστα και ειναι καλυτερος σε ποιοτητα κατασκευης.
ποιός το λέει αυτό;
δεν ισχύει ότι ο DENON έχει ανώτερης ποιότητας εξαρτήματα.Σε ποιόν τομέα ποιότητας αναφέρεσαι;
Ο DENON δεν είναι το ίδιο ισχυρος
Πως κατάλαβες ότι χρείαζεται firmware για να παιξει σωστά.Σωστά παίζει και πριν και μετά.Αλλοι είναι οι λόγοι της αναβάθμισης και έχει αναφερθεί.

Reaction score
800
Σε κατασκευη μου φανηκε καλυτερος ο denon.
Στο σασι αναφερθηκα πριν.Το οτι γενικα οι ΗΚ εχουν καλα τροφοδοτικα ειναι γενικα αποδεκτο και το δεχομαι.Για το εξωτερικο μιλαω.
Και προς Θεου δεν εννοουσα οτι ο ΗΚ 255 δεν ειναι στιβαρος η οτι ειναι μαπα πλαστικουρα,καθε αλλο.Ουσιαστικα ειπα οτι η προηγουμενη σειρα μου φανηκε καλυτερη (οχι σε ηχο ξαναλεω).
Ετσι και αλλιως το αποφασισα, αυριο το πρωι ο ΗΚ255 θα ειναι στο αμαξι μου :)

Reaction score
7
Έχουμε και νέο Firmware :109:

http://www.harmankardon.com/product...on=EUROPE&ky=179D891BE431D92A687FD865A01FC0DC

Αν και αναφέρει σαν ημερομηνία 04/12/08, το έβαλαν σήμερα στο ευρωπαϊκό Site. Λέει ότι διορθώνει κάποια πρροβλήματα με την ανάλυση σε σύνδεση DVI...τέσπα, αν και δεν έχω προβλήματα, ούτε σύνδεση DVI, θα το περάσω έτσι απλά για να είμαι Up to Date :123:

Reaction score
800
Ο HK 255 απο σημερα στην κατοχη μου!
Θα το εγκαταστησω το βραδυ και λεπτομερειες αυριο!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab