ITV HD UK

Reaction score
1
Απάντηση: ITV HD UK

Καποιος που βλεπει το καναλι ας μας πει τι δειχνει, γιατι μου μπηκαν ψιλοι οτι αυτο που βλεπω δεν ειναι το Itv HD. Εδω και δυο μερες βλεπω το ιδιο βιντεακι μιας εκπομπης ξανα και ξανα.:121:

Reaction score
0

Καποιος που βλεπει το καναλι ας μας πει τι δειχνει, γιατι μου μπηκαν ψιλοι οτι αυτο που βλεπω δεν ειναι το Itv HD. Εδω και δυο μερες βλεπω το ιδιο βιντεακι μιας εκπομπης ξανα και ξανα.:121:
ναι αυτό είναι το itvHD , μια εκπομπή είναι με πώλησης διαφορων ειδών που στο κανονικό πρόγραμμα του itv είναι 15.00 .

Reaction score
1

Το ITV HD δεν ειναι πληρες καναλι, κατα τη διαρκεια του κανονικου ITV οταν υπαρχει μια εκπομπη διαθεσιμη σε HD, βγαινει μια ενδειξη στην οθονη αυτων που εχουν τον δεκτη freesat.

Reaction score
1

Χθες το βραδυ διαβασα καπου οτι το ITV και το BBC μοιρασαν τους αγωνες που θα μεταδοσουν. Δηλαδη καποια ματς θα δειξει το ενα καναλι και καποια το αλλο. Δεν μπορω να βρω πιο site ηταν ακριβως. Παντως εδω εχει τα ματς ομιλων σε πιο καναλι ειναι.

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά

Προσπαθώ να κατεβάσω το ITV HD με έναν Hivion HD ultima όπως γράφει ένας φίλος, πέρασα χειροκίνητα τα PIDS και ενώ το μεσημέρι που το κατέβασα έβγαζε την κάρτα του ITV HD, έχει κάνα 2ωρο που ο δέκτης μου βγάζει "δεν υπάρχει εικόνα και ήχος".

θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει αν το κανάλι εκπέμπει όλη την ημέρα ή αν πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Σε Kathrein ακόμη τίποτα;

Ευχαριστώ πολύ

Το κανάλι άνοιξε 6:59 αλλά δεν έχει ήχο. Μόνο εικόνα. Και στα options μου γράφει "καμία επιλογή". Το Audio PID είναι 3402.

Reaction score
1

Πραγματι αλλα τι να σου πω? Εγω το βλεπω μια χαρα με τις παραμετρους που δινει εδω για τον δεκτη μου(topfield)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ITV HD UK

Καλησπέρα παιδιά

Προσπαθώ να κατεβάσω το ITV HD με έναν Hivion HD ultima όπως γράφει ένας φίλος, πέρασα χειροκίνητα τα PIDS και ενώ το μεσημέρι που το κατέβασα έβγαζε την κάρτα του ITV HD, έχει κάνα 2ωρο που ο δέκτης μου βγάζει "δεν υπάρχει εικόνα και ήχος".

θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει αν το κανάλι εκπέμπει όλη την ημέρα ή αν πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Σε Kathrein ακόμη τίποτα;

Ευχαριστώ πολύ

Το κανάλι άνοιξε 6:59 αλλά δεν έχει ήχο. Μόνο εικόνα. Και στα options μου γράφει "καμία επιλογή". Το Audio PID είναι 3402.
πράγματι στο hivion πεζή μονο εικόνα βάζοντας τα ριντ manuall, λίγο περίεργο γιατί όλη η ali δεκτες παίζουνε μονο ήχο ο hivion πεζή εικόνα χωρίς ήχο. γίνονται προσπάθειες πάντως για να το φτιάξουνε !!

Reaction score
4.909
Ston Dm800 πως μπορω να το δω ?
O πιο απλός τρόπος...ειναι να περάσεις έτοιμα σεττιγκς που το έχουν! (Πχ Likra rotor μετα τις 26 ιουνίου). Υπάρχει και χειροκίνητος τροπος, πιο πολύπλοκος, αλλά σε μένα δεν δούλεψε για κάποιο λόγο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll