- Reaction score
- 0
Απάντηση: Re: ITV HD UK
1.80m it's good signal !!Τελικά τι πιάτο χρειαζόμαστε στην Αθήνα;
1.80m it's good signal !!Τελικά τι πιάτο χρειαζόμαστε στην Αθήνα;
πήγατε Μάλια πουλάκια μου, ε???λοιπόν μαζί με τον ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ καταφέραμε και ανοίξαμε την εικόνα με την sky starHD!!
ναι αυτό είναι το itvHD , μια εκπομπή είναι με πώλησης διαφορων ειδών που στο κανονικό πρόγραμμα του itv είναι 15.00 .Καποιος που βλεπει το καναλι ας μας πει τι δειχνει, γιατι μου μπηκαν ψιλοι οτι αυτο που βλεπω δεν ειναι το Itv HD. Εδω και δυο μερες βλεπω το ιδιο βιντεακι μιας εκπομπης ξανα και ξανα.:121:
emmmm !!!! εσύ που ήσουνα βρέ;πήγατε Μάλια πουλάκια μου, ε???
Το διαβασμα δεν κανει ποτε κακο!
Audio PID: 11594
πράγματι στο hivion πεζή μονο εικόνα βάζοντας τα ριντ manuall, λίγο περίεργο γιατί όλη η ali δεκτες παίζουνε μονο ήχο ο hivion πεζή εικόνα χωρίς ήχο. γίνονται προσπάθειες πάντως για να το φτιάξουνε !!Καλησπέρα παιδιά
Προσπαθώ να κατεβάσω το ITV HD με έναν Hivion HD ultima όπως γράφει ένας φίλος, πέρασα χειροκίνητα τα PIDS και ενώ το μεσημέρι που το κατέβασα έβγαζε την κάρτα του ITV HD, έχει κάνα 2ωρο που ο δέκτης μου βγάζει "δεν υπάρχει εικόνα και ήχος".
θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει αν το κανάλι εκπέμπει όλη την ημέρα ή αν πρέπει να κάνω κάτι άλλο;
Σε Kathrein ακόμη τίποτα;
Ευχαριστώ πολύ
Το κανάλι άνοιξε 6:59 αλλά δεν έχει ήχο. Μόνο εικόνα. Και στα options μου γράφει "καμία επιλογή". Το Audio PID είναι 3402.
O πιο απλός τρόπος...ειναι να περάσεις έτοιμα σεττιγκς που το έχουν! (Πχ Likra rotor μετα τις 26 ιουνίου). Υπάρχει και χειροκίνητος τροπος, πιο πολύπλοκος, αλλά σε μένα δεν δούλεψε για κάποιο λόγο...Ston Dm800 πως μπορω να το δω ?