susano lx90
Professional Home Cinema
- Reaction score
- 5.141
εγω εχω το serial number στα 3677, 23608 και στο αλλο 23611, ποιος εχει το 23609 και το 23610? σταθη και μιχαλη?
Όταν ξαναδώ θα σου πω, οχι σήμερα .εγω εχω το serial number στα 3677, 23608 και στο αλλο 23611, ποιος εχει το 23609 και το 23610? σταθη και μιχαλη?
Αχχχχχχχ κ.......Ε πάλι είναι πανέμορφα JBL UBER ALLES! !Unboxing JBL..
View attachment 56585
Το μικρότερο ηχείο της σειράς σχετικά χαμηλού βάθους φτιαγμένο για τοποθέτηση πίσω απο ηχοπερατές οθόνες και οχι μόνο.
View attachment 56586
View attachment 56588
Ωχ αμάν αμάν ,άλλο να το βλέπεις στο νετ και άλλο στο χώρο σου, αυτά τα γούφερ σκοτώνουν και σιωπηλά που τα βλέπεις.Έβρεξα βρακί σήμεραπαρόμοιο συναίσθημα είχα και με το 13pb ultra!
View attachment 56589
Ενα απο τα surround 8340A δίπλα ο διαχυτής vicoustic DC2 60 X60cm για συγκριτικό μεγέθους.
10'' 8Ω 94dB η μπάφλα βγαίνει με βίδες στην πίσω μεριά.
View attachment 56590
Μάκη ,θενξ βρε φίλε.Αχχχχχχχ κ.......Ε πάλι είναι πανέμορφα JBL UBER ALLES! !
Στάθη ευχαριστούμε για τις φώτο! !
Μουαχαχαχ...Στάθη, τι έγινε; Δεν έπρεπε να είχε ανέβει η οθόνη σήμερα;![]()
+1Ο τίτλος πρέπει να αλλάξει. Σιγά μην αντέχατε να βάλετε το 3677 μόνο σαν κεντρικό...
Καλύτερα τώρα;+1
Στον susano πέστα,Στέφανε ακούς;![]()
δεν μπορουσε ο καστρουνης δεν προλαβενει, εχει πολυ δουλεια τωρα με τα atmos, βαζουν ολοι!Στάθη, τι έγινε; Δεν έπρεπε να είχε ανέβει η οθόνη σήμερα;![]()
εδω σε λιγο θα αλλαξει ονομα το avsite, θα γινει jblsiteΚαλύτερα τώρα;![]()
σταθη το σκεφτικα και εγω αλλα με προλαβατε+1
Στον susano πέστα,Στέφανε ακούς;![]()
πες εμεις αντεχαμε, τα αλλα ηχεια left και right δεν αντεχανε διπλα στο 3677Ο τίτλος πρέπει να αλλάξει. Σιγά μην αντέχατε να βάλετε το 3677 μόνο σαν κεντρικό...
το κανει μονο οταν ειναι με τον τελικο και μονο με τα jbl, πριν με τα 803 δεν ακουγωταν τιποτα, οταν αναβω τους ενισχυτες σφυρανε τα ηχεια με το που βγαζω το καλωδιο του sub ειτε πο τον ενισχυτη ειτε απο το sub σταματαει το σφυριγμα, αμα εχω τα ηχεια πανω στον susano χωρις τελικο δεν ακουγεται τιποτα, κατι με το pre out γινεται!Δοκίμασες αλλά καλώδια ?
Για να καταλάβω το κάνει μόνο με τον τελικό ;
παλι το κανει!Ξεκίνα τα γνωστά με τις γειώσεις.Αν τραβήξεις το rca του sub ίσα ίσα ώστε να μην κάνει σώμα ο αρνητικός ακροδέκτης του?Το δοκίμασες?
τι να πω θα βαλω παλι τα 803, πανε για πουλημα τα 3677παλι το κανει!![]()
εχεις δικιο δεν το κανει αμα δεν ακουμπαει αρνιτικος ακροδεκτης, τι σημαιει αυτο;παλι το κανει!
[DOUBLEPOST=1455957301][/DOUBLEPOST]
τι να πω θα βαλω παλι τα 803, πανε για πουλημα τα 3677![]()
Ω δεν το είδα ότι πόσταρες.Ωραία.εχεις δικιο δεν το κανει αμα δεν ακουμπαει αρνιτικος ακροδεκτης, τι σημαιει αυτο;