JBL 3677 ολούθε

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Unboxing JBL..
View attachment 56585

Το μικρότερο ηχείο της σειράς σχετικά χαμηλού βάθους φτιαγμένο για τοποθέτηση πίσω απο ηχοπερατές οθόνες και οχι μόνο.

View attachment 56586

View attachment 56588

Ωχ αμάν αμάν ,άλλο να το βλέπεις στο νετ και άλλο στο χώρο σου, αυτά τα γούφερ σκοτώνουν και σιωπηλά που τα βλέπεις.Έβρεξα βρακί σήμερα :lol: παρόμοιο συναίσθημα είχα και με το 13pb ultra!

View attachment 56589

Ενα απο τα surround 8340A δίπλα ο διαχυτής vicoustic DC2 60 X60cm για συγκριτικό μεγέθους.
10'' 8Ω 94dB η μπάφλα βγαίνει με βίδες στην πίσω μεριά.

View attachment 56590
Αχχχχχχχ κ.......Ε πάλι είναι πανέμορφα JBL UBER ALLES! !
Στάθη ευχαριστούμε για τις φώτο! !

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.141
Στάθη, τι έγινε; Δεν έπρεπε να είχε ανέβει η οθόνη σήμερα; :whistling:
δεν μπορουσε ο καστρουνης δεν προλαβενει, εχει πολυ δουλεια τωρα με τα atmos, βαζουν ολοι!:o:D χρυσες δουλιες ο μανωλης, αφου εχει τοση δουλεια που πηρε και βοηθο, :laugh: εστειλε τον βοηθο του στον σταθη αλλα ουτε ο βοηθος του μπορουσε:roflmao::lolsign:
[DOUBLEPOST=1455937267][/DOUBLEPOST]
Καλύτερα τώρα; :D
εδω σε λιγο θα αλλαξει ονομα το avsite, θα γινει jblsite:lol:

Last edited:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.141
+1
Στον susano πέστα,Στέφανε ακούς;:p
σταθη το σκεφτικα και εγω αλλα με προλαβατε:p
[DOUBLEPOST=1455937721][/DOUBLEPOST]
Ο τίτλος πρέπει να αλλάξει. Σιγά μην αντέχατε να βάλετε το 3677 μόνο σαν κεντρικό...
πες εμεις αντεχαμε, τα αλλα ηχεια left και right δεν αντεχανε διπλα στο 3677:p:roflmao:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.141
παιδες μου κανουν ενα σφυριγμα τα 3677 και οταν ακους η βλεπεις ταινια χαμηλα ειναι πολυ ενοχλητικο, και πρην το ειχα παρατηρησει που ειχα μονο ενα, αλλα με το ενα ηταν υποφερτο, τωρα με τρια σε πιανει το κεφαλη σου και δεν εχει να κανει με το volume, ανοιχτο η τερμα κλειστο το ιδιο σφυριγμα κανει, αυτο που παρατηρησα ειναι με το που αποσυνδεω το sub σταματαει, η θα πρεπει να καταργησω το sub, πραγμα αδυνατον, η θα πρεπει να συνδεσω τα ηχεια στον susano και να καταργησω τον τελικο. γνωριζει καποιος κατι? καποια αλλη λυση?

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.141
Δοκίμασες αλλά καλώδια ?
Για να καταλάβω το κάνει μόνο με τον τελικό ;
το κανει μονο οταν ειναι με τον τελικο και μονο με τα jbl, πριν με τα 803 δεν ακουγωταν τιποτα, οταν αναβω τους ενισχυτες σφυρανε τα ηχεια με το που βγαζω το καλωδιο του sub ειτε πο τον ενισχυτη ειτε απο το sub σταματαει το σφυριγμα, αμα εχω τα ηχεια πανω στον susano χωρις τελικο δεν ακουγεται τιποτα, κατι με το pre out γινεται!:o>:(:headbang: ναι εχω δοκιμασει και αλλα καλωδια

Timaras

Reaction score
2.153
Ξεκίνα τα γνωστά με τις γειώσεις.Αν τραβήξεις το rca του sub ίσα ίσα ώστε να μην κάνει σώμα ο αρνητικός ακροδέκτης του?Το δοκίμασες?

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.141
Ξεκίνα τα γνωστά με τις γειώσεις.Αν τραβήξεις το rca του sub ίσα ίσα ώστε να μην κάνει σώμα ο αρνητικός ακροδέκτης του?Το δοκίμασες?
παλι το κανει!>:(
[DOUBLEPOST=1455957301][/DOUBLEPOST]
τι να πω θα βαλω παλι τα 803, πανε για πουλημα τα 3677:p

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.141
[DOUBLEPOST=1455957301][/DOUBLEPOST]
τι να πω θα βαλω παλι τα 803, πανε για πουλημα τα 3677:p
εχεις δικιο δεν το κανει αμα δεν ακουμπαει αρνιτικος ακροδεκτης, τι σημαιει αυτο;

Timaras

Reaction score
2.153
Τα άλλα rca τα δοκίμασες?Ή τις γειώσεις απ'τα φις των καλωδίων ρεύματος να μονώσεις?Τί άλλο να κοιτάξεις δεν ξέρω!
[DOUBLEPOST=1455958422][/DOUBLEPOST]
εχεις δικιο δεν το κανει αμα δεν ακουμπαει αρνιτικος ακροδεκτης, τι σημαιει αυτο;
Ω δεν το είδα ότι πόσταρες.Ωραία.
Κοίτα,το τι σημαίνει ξέρουν καλύτερα να το εξηγήσουν οι κύριοι των νοτίων κατηγοριών νομίζω,εγώ απλά ξέρω
ότι κάνοντάς το τις περισσότερες των περιπτώσεων σταματάει ο βόμβος!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale