- Reaction score
- 2.482
Ναι, suuuuuurreee!
γιατι ειναι σκουπιδι βρε ;Λόγω Chromapure 3 (που ακομα ειναι σκουπιδι τελικα) εχω μεν αποτελεσματα μετρήσεων αλλα ειμαι πεπεισμένος πως ειναι εντελώς λάθος.
Μέτρησα ένα με Lightspace θα ξαναμετρήσω και τα υπολοιπα
Τα νουμεράκια με τα de και τις φωτεινότητες τα έχουμε;Εβαλα το Lightspace να κάνει πατσά. Σε κανένα 5 ώρο θα έχει τελειώσει.
Να και μερικές μετρήσεις των profiles. To THX νομίζω έιναι το πιο πιστό.
View attachment 57144 View attachment 57145
Εδω είναι το Cinema 2 και βλέπουμε το DCI τρίγωνο. Είναι νομίζω πολύ κοντά.
View attachment 57146 View attachment 57147
Δεν νομίζω. Ισα-ισα που ανοιξα το chromapure 2 για να το κάνω αυτο.Τα νουμεράκια με τα de και τις φωτεινότητες τα έχουμε;
γιατι ειναι σκουπιδι βρε ;
να μας πεις και dci τι σου βγαζει![]()
Καινούριος τρόπος να κάνεις up στις αγγελίες σου;Το chromapure 3 δεν κανει για τους νεους ειναι για παλιοσειρες σαν και σενα .
Θα σου βγαλει φοβερες μετρησεις στο προβολακι σου .
Καπου εχω μια αγγελια με ενα i1d3 και αυτο σπευσε να επωφεληθεις![]()
εχεις και εσυ προβλημα δλδ ;Το chromapure 3 δεν κανει για τους νεους ειναι για παλιοσειρες σαν και σενα .
Ok, θυμάσαι περίπου στα πόσα fl παίζεις;-
Δεν νομίζω. Ισα-ισα που ανοιξα το chromapure 2 για να το κάνω αυτο.
Αλλά, θα ξανακάτσω αυτες τις μέρες, οποτε θα ξαναμετρήσω
μπα δεν το ειδα ετσι απο μια ματια που εριξα χθες δεν ειδα να λειτουργουν οι νεοι κανονες. εσυ τι λες ?Καινούριος τρόπος να κάνεις up στις αγγελίες σου;![]()
Εγω πηρα calman πηρα και lightspace και τωρα εχω τριγωνα παν-οραματοςεχεις και εσυ προβλημα δλδ ;![]()
Λοιπον, αυτο με το logo του Oppo το ειχα και στον RS49 και στον RS500 τώρα. Έχω ρωτήσει και παλαιότερα στο avsforum.com. Οι περισσότεροι JVC (αν όχι όλοι) το κάνουν.δεν εχω προλαβει να κανω πολλα...τον συνδεσα οπως οπως προσωρινα πανω σε κατι κουτια και ειδα ταινια 2d Martian....προσπαθησα να στειλω 3d χωρις επιτυχια απο τον oppo 103d και αποψε θα μετακινησω το oppo κοντα στο προβολι και θα δοκιμασω με κοντο hdmi καλωδιο.
κατι αλλο κουφο... στο auto color mode hdmi1 toy oppo μου εδειχνε τα χρωματα με ενα φιλτρο μωβ/κοκκινο παντου.. στο 4:4:4 οταν το εβαζα μονος μου RGB color space μου τα εδειχνε παλι σωστα.
οπως ειπα και παραπανω...θα δοκιμασω αλλα καλωδια και απο κοντινη αποσταση.
αυτα τα λιγα απο μενα για την ωρα. white corners εχει αλλα οχι σε ενοχλητικο βαθμο σε ολο μαυρο φοντο. και στο screen saver το oppo...τα γραμματα pp δειχνουν ενα vertical white bleed απο πανω ως κατω. αλλα μονο στο logo. σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος μην με παρεξηγησει κανεις.
Λοιπον, αυτο με το logo του Oppo το ειχα και στον RS49 και στον RS500 τώρα. Έχω ρωτήσει και παλαιότερα στο avsforum.com. Οι περισσότεροι JVC (αν όχι όλοι) το κάνουν.
Oσον αφορα τώρα το color space, πήγαινε στο Oppo και όρισέ το σε YcBcR 4:2:2, Deep Color Off και κάνε και το ίδιο στον JVC, αν έχεις μία πήγη μόνο. Ειδάλλως βάλτο στο auto στον JVC (σε περίπτωση που έχεις κανένα PS3, PS4, PC, κλπ)
Αν έχεις Lumagen, τοτε μπορείς από εκει να ρυθμίσεις, συνεχώς το output σου να είναι YcBcR 4:2:2 και το ίδιο και ο JVC.
και τι κανεις με αυτα καλε εσυ ;Εγω πηρα calman πηρα και lightspace και τωρα εχω τριγωνα παν-οραματος![]()
Τελικά deep color off μόνο στις πηγές η και στο jvc;Μα ολς τις πηγες θελει στο off
Δεν εννοω το Deep color, εννοω πως αν βάλει manual 4:2:2 στον JVC και εχει πάνω PS3,PC, κλπ που μπορει να είναι RGB δεν θα του δειχνει σωστα.Μα ολς τις πηγες θελει στο off
εαν εννοεις το φατε ματια ..........και τι κανεις με αυτα καλε εσυ ;
δοκιμαζεις ποιο ειναι καλο τρωγοντας τα ;![]()