- Reaction score
- 5
Φιλε μου Dream_GR εισαι απο τους ελαχιστους σε ολο το δικτυο που αναφερεσαι τοσο θετικα για το KISS ( ειμαι Advanced MPC Club member οποτε εχω access σε "περισσοτερες" πληροφοριες ) οποτε πρεπει να θεωρεις τον εαυτο σου πολυ τυχεροΤο μηχανάκι φυσαει, είναι μια σκάλα πάνω απο το SNAZIO και παίζει σωστά τα σωστά αρχεία. Μην ξεχνάτε ότι πολλά αρχεία που εχουμε μαζέψει είναι κατεβασμένα απο το ιντερνετ και ειδικά απο τα newsgroup (αν δεν κανεις PAR) μερικά αρχεία είναι λειψά κάτι που και το Player θα το κομπλάρουν.
Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα καθώς δεν υπάρχουν άλλα μηχανήματα με το τσιπ το Sigma 6030 και η ποιότητα της εικόνας του οφείλεται καθαρά στην υλοποιήση και αξιοποιηση του τσίπ αυτού.
Τωρα το ειναι μια σκαλα πανω απο το Snazio απο που το κρινεις?Δεν υποστηριζω οτι το Snazio ειναι το τελειο player αλλα το KISS ακομα δεν εχει ξεπερασει ολες τις "παιδικες" του ασθενειες και ειναι καλυτερο απο καποιο που εχει πανω απο μισο χρονο στην αγορα? Δεν πιστευω
Στο .ts και "λοιψο" να ειναι το αρχειο το πολυ να δεις ενα πηδηματακι στο player και αυτο ηταν.Το οτι δεν τα παιζει "αλλο" φταιει :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: