Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Reaction score
4
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑ WMV ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όσοι έχετε προβλήματα με το νέο firmware προτείνω να κατεβείτε στην προηγούμενη έκδοση firmware... Το player δίνει αυτή την δυνατότητα...

Reaction score
164
Προσωπικά, θα δω πρώτα όσα Lost μου απέμειναν και μετά θα το επιχειρήσω...

Reaction score
14
unforgiven said:
Προσωπικά, θα δω πρώτα όσα Lost μου απέμειναν και μετά θα το επιχειρήσω...
αυτο εκανα και εγώ!!! Οταν είχα αλλα 5 επεισόδια μολις τα τέλειωσα εβαλα και το νεο φερμγουειρ...!!

Reaction score
164
Τέλειωσα το Lost - άντε και του χρόνου - και έκανα το update.
Πρώτη παρατήρηση: κολλάει στο Loading όταν έχω τον εξωτερικό δίσκο συνδεδεμένο.
Κατά τα άλλα, κάποια αρχεία που δεν τα έπαιζε πριν, τα παίζει αλλά με φοβερά κολλήματα, δεν κολλάει μόλις δεν μπορεί να παίξει κάποιο αρχείο, αλλά κολλάει σε μερικά αρχεία στο FF.
Τίποτα σπουδαίο μέχρι τώρα.

Reaction score
14
unforgiven said:
Τέλειωσα το Lost - άντε και του χρόνου - και έκανα το update.
Πρώτη παρατήρηση: κολλάει στο Loading όταν έχω τον εξωτερικό δίσκο συνδεδεμένο.
Κατά τα άλλα, κάποια αρχεία που δεν τα έπαιζε πριν, τα παίζει αλλά με φοβερά κολλήματα, δεν κολλάει μόλις δεν μπορεί να παίξει κάποιο αρχείο, αλλά κολλάει σε μερικά αρχεία στο FF.
Τίποτα σπουδαίο μέχρι τώρα.
Ενα απλό ΦΕΡΜΓΟΥΕΑΡ UPDATE είναι δεν σου έφεραν και άλλο μηχάνημα!!!!!!!!

το έβαλα και εγώ και είναι ΟΚ, το μονο θετικό ότι όταν με το παλιό firmware ενα προβληματικό αρχείο περναγε και το KISS κόλλαγε τότε ήθελε οπισθιο-δάκτυλον τώρα το ξεπέρασε!!

Reaction score
164
Δεν περίμενα να μου φέρουν άλλο μηχάνημα :)
Κάποιες ορατές βελτιώσεις τις περίμενα...

Reaction score
14
unforgiven said:
Δεν περίμενα να μου φέρουν άλλο μηχάνημα :)
Κάποιες ορατές βελτιώσεις τις περίμενα... 
ορατές??? Ας εχουν βελτιώσεις τα νέα φερμγουεαρ και ας είναι και αόρατες!!!!!

Reaction score
0
aristomenis said:
NICK D. said:
Tελικά διόρθωσε κάτι, το νέο firmware ?
εμένα πάντως μου χάλασε την επικοινωνία με το τηλεκοντρόλ. Δοκίμασα όλα όσα αναφέρονται παραπάνω χωρίς καμία τύχη :( τι κάνουμε τώρα;
Αφού δοκίμασα όλα τα κολπάκια για να επαναφέρω την επικοινωνία με το τηλεκοντρόλ (ανοιγόκλεισμα της συσκευής με πατημένα πλήκτρα κτλ), χωρίς να καταφερω κάτι, αποφάσισα να το ξαναφλασάρω. Έφτιαξα λοιπόν ένα cd γιατί μέχρι τώρα έκανα τις αναβαθμίσεις από το νετ. Η τελική λύση λοιπόν πέτυχε. Το κιςς είναι και πάλι ζωντανό!!!

Reaction score
14
aristomenis said:
aristomenis said:
NICK D. said:
εμένα πάντως μου χάλασε την επικοινωνία με το τηλεκοντρόλ. Δοκίμασα όλα όσα αναφέρονται παραπάνω χωρίς καμία τύχη :( τι κάνουμε τώρα;
Αφού δοκίμασα όλα τα κολπάκια για να επαναφέρω την επικοινωνία με το τηλεκοντρόλ (ανοιγόκλεισμα της συσκευής με πατημένα πλήκτρα κτλ), χωρίς να καταφερω κάτι, αποφάσισα να το ξαναφλασάρω. Έφτιαξα λοιπόν ένα cd γιατί μέχρι τώρα έκανα τις αναβαθμίσεις από το νετ. Η τελική λύση λοιπόν πέτυχε. Το κιςς είναι και πάλι ζωντανό!!!
Νεκρανάστασις ονομάζεται και είσαι τυχερός που πρόλαβες τις 40 μέρες .... (Αγίου πνέυματος σήμερα!!!!!!)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
aristomenis said:
aristomenis said:
NICK D. said:
Πιο firmware έβαλες;

Reaction score
14
Χρηστο εγώ εβαλα το τελαυταίο που βλέπει απο το internet και στα δύο ΚΙΣΣΑΚΙΑ και τα πραγματα είναι πολύ καλά. Στο μόνο που μου κολλαει είναι στα Online-games-tetris!!!

δοκίμασα πολυ υλικό HD & SD και συμπεριφέρεται πολυ καλίτερα. Δεν ξέρω τι βελτίωσαν αλλά όλα πήγαν καλά, μέχρι και το αυτόματο reboot μετα την αναβάθμιση ολοκληρώθηκε χωρίς human intervention!!

Reaction score
0
NICK D. said:
Νεκρανάστασις ονομάζεται και είσαι τυχερός που πρόλαβες τις 40 μέρες .... (Αγίου πνέυματος σήμερα!!!!!!)
:lol:

έβαλα από πάνω το .34

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα βάλω το νέο firmware...

Λένε ότι αν παίζει κάτι δεν το πειράζεις...
Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα ....
εκτός και αν σε φαγουρίζει να μπείς σε περιπέτειες .....

Οπως ας πούμε εμένα σχετικά με τα Gigabit Switch ......
Διαβάζοντας οσα σχετικά έγραψε ο φίλος μου Dream_GR παραπάνω, τρέχω και αγοράζω το παρακάτω περιγραφόμενο προιόν απο το e-shop

(PER. 613005)

3COM 3C1670800 OFFICECONNECT GIGABIT SWITCH 8

To Officeconnect Gigabit Switch της 3COM έχει 8 non-blocking autosensing ports για links υψηλής ταχύτητας με servers ή power users ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κεντρικό switch για εφαρμογές με υψηλές απαιτήσεις σε bandwidth.
Plug and Play installation: Δεν χρειάζεται ρυθμίσεις (Unmanaged)
Θύρες : 8 x autosensing 10/100/1000BASE-TX/RJ-45
Μέγεθος Buffer : 1024KB
Ενδείξεις: Παροχή Ρεύματος, Alert (όταν παρατηρείται υπερβολική χρήση του δικτύου), 8 ενδείξεις Σύνδεσης/Ταχύτητας για τις αντίστοιχες θύρες και 8 ξεχωριστές ενδείξεις για λειτουργία σε full duplex.
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά : Υποστηρίζει Store-and-forward, full-/half-duplex auto-negotiation, 802.1p traffic prioritization (priority queuing).
Συμβατότητα: ISO 8802/3, IEEE 802.3, 802.3u, FCC Part 15 Class B.
Διαστάσεις: 6,1x22,8x18,5 (cm)
Εγγύηση: Lifetime.
Συσκευασία: Retail
Τιμή: 91.6 € + 17.4 € 19% ΦΠΑ = 109.00 €

Παρακαλώ αγόρασα και καλώδια UTP CAT 6 .........

Eεεεεεεεεεεεε ................
ακόμα περιμένω να δώ τα 7.5 MB/s απο το DM7020 προς το Macmini Core Duo 1.66GHz w 2GB Ram με οποιονδήποτε προγραμμα ftp ή http και να χρησιμοποίησα το "ταχύμετρο" δεν ξεκόλλησε απο τα 3800 kb/s .........

Ας πρόσεχα DREAM_GR ??? .....

ή κάτι δεν κάνω καλά ???? τo led του macmini στο 3Com einai blue (1000M)

Reaction score
14
Γιάννη θα κάνω ενα τεστ ακόμα το βράδυ απο το σπίτι και τα λέμε ξανα, με λεπτομέρειες

Reaction score
84
deliol said:
Λοιπόν, αγαπητοί φίλοι, παραλάβαμε επιτέλους το πολυπόθητο dp-600 !!!!

Τι να πρωτογράψω: Πολύ καλή συσκευασία, αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής, μπόλικα συνοδευτικά καλώδια (και scart και composite ΚΑΙ component!) και τέλος μάλλον το ομορφότερο τηλεκοντρόλ που έχω αυτή την στιγμή (μέχρι και η σύζυγος συμφωνεί εδώ!!!)

Μετά από δύο ώρες σχεδόν δοκιμών (και άλλες 2 στον Αντρέα το απόγευμα) μπορώ να σας πω τα εξής:
Με το firmware που έχει αυτή την στιγμή (3.0.5) το player έχει πολλά προβλήματα στα HD αρχεία!!!
Καταρχήν δεν υποστηρίζει .ts αρχεία (αυτό το ξέρατε ήδη) - Θα διορθωθεί στην επόμενη αναβάθμιση η οποία αναμένεται πιθανότατα αύριο!
Δεν κατάφερα επίσης να παίξω mpeg-2 HD με ήχο AC-3!!! Ο ήχος παίζει για 1 sec και μετά χάνεται και μαζί αρχίζει και σπάει και η εικόνα!
Δεν κατάφερα να παίξω σωστά WMV-HD !!!! Και εδώ μετά από λίγη ώρα χάνει τον ήχο και χαλάει την εικόνα!!! - διορθώνεται στο επόμενο firmware!!!
Οι δοκιμές μου μέχρι στιγμής έχουν γίνει με το dvd του και όχι από usb σκληρό δίσκο ή streaming από το δίκτυο....(εκεί τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα)

Το wireless δουλεύει (μόνο με dhcp όμως - διορθώνεται και αυτό!!)
Άκουσα και webradio (μέσω internet)....

Αύριο θα πάρω και καλώδιο hdmi-dvi για να το συνδέσω ψηφιακά με την τηλεόραση μου (γιατί τώρα το έχω με το scart.... :mrgreen: )

Στον Αντρέα που το είχαμε με HDMI στην AMOI , κλείδωσε στα 1080p !!!!!!!
Τα Divx-HD τα έπαιξε ΑΨΟΓΑ με εκπληκτική εικόνα (ειδικά στα 1080p!!!
Τα πρωτότυπα DVD δεν τα κάνει Upscale στα 1080p (μόνο 576p θα πάρετε, είτε με HDMI είτε με Component) που να χτυπιέστε κάτω...., στα ξεκλείδωτα όμως δεν έχει πρόβλημα και σε ανταμείβει πλήρως για τον κόπο που έκανες να τα ξεκλειδώσεις.... :wink: Απλά κορυφαίο σε DVD!

Η εικόνα πάντως που είδα είναι πάρα πολύ καλή ακόμα και για το ταπεινό SCART RGB....

Σε αναμονή του firmware update που λύνει όλα τα παραπάνω προβλήματα λοιπόν....

Θα τα ξαναπούμε αύριο (μαζί με τις φωτό - δεν αντέχω άλλο για σήμερα!)
:shock: :shock:Άλλες εντυπώσεις για το KISS δεν υπάρχουν πιά? Ή βαρεθήκατε να ασχολείστε με το συγκεκριμένο μηχάνημα ή το πετάξατε ή το πουλήσατε??? Καμιά νέα αναβάθμηση??

Reaction score
14
CRISS said:
:shock: :shock:’λλες εντυπώσεις για το KISS δεν υπάρχουν πιά? Ή βαρεθήκατε να ασχολείστε με το συγκεκριμένο μηχάνημα ή το πετάξατε ή το πουλήσατε??? Καμιά νέα αναβάθμηση??
unforgiven το πούλησες στον nectons το δικό σου????

μάλλον καλοκάιριασε και τα Kiss είναι στο standby όλη μέρα?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm