Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Καταλαβα... :shock:Σωτηρης Οικονομου said:Φιλε μου geovass το quickPar απλα τσεκαρει οτι η δομη ολων των files που εχεις κατεβασει ειναι οκ.Αν οχι τα διορθωνει και μετα τα ενωνεις αν ειναι .ts η τα κανεις unrar αν ειναι σε rar
Το προβλημα που αναφερεις ειναι πιθανον bug του kiss αν πχ θελεις να στειλεις ενα file χρονικα μπροστα η πισω καποιες φορες "κολλαει"
Βρηκα μια λυση...Σωτηρης Οικονομου said:Φιλε μου geovass το quickPar απλα τσεκαρει οτι η δομη ολων των files που εχεις κατεβασει ειναι οκ.Αν οχι τα διορθωνει και μετα τα ενωνεις αν ειναι .ts η τα κανεις unrar αν ειναι σε rar
Το προβλημα που αναφερεις ειναι πιθανον bug του kiss αν πχ θελεις να στειλεις ενα file χρονικα μπροστα η πισω καποιες φορες "κολλαει"
Ναι, νομιζω οτι ετσι ειναι.unforgiven said:Το converter έχει μέγιστη ανάλυση 1280Χ544.![]()
Ελα μου ντε! βεβαια παιζει μια χαρα στο KiSS !!!unforgiven said:Ε, τι υποστήριξη 1080 μας λένε;
Το θεμα Βασιλη μου ειναι απο 720p και πανω τι γινεται.Κατω απο αυτο ειμαστε σε χωραφια SD ( φτου φτου εξω απο δωunforgiven said:Όσα έχω δοκιμάσει σε ανάλυση κάτω και από 720p παίζουν μια χαρά στο Kiss... :?
unforgiven said:Το converter έχει μέγιστη ανάλυση 1280Χ544.![]()