Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Reaction score
0
Παιδια το quickPar τι ακριβως κανει?
Εχω ενα αρχειο XviD avi 4.7GB HD sta 720p και βεβαια οταν παω να του αλλαξω την ωρα στη ταινια (πχ. να το παω 15 λεπτα πιο μπροστα) τρωει αγρια φρικη το KiSS, εαν "το περασω ενα χερι quickPar" μπορει να "φτιαξει" ?

Reaction score
5
Φιλε μου geovass το quickPar απλα τσεκαρει οτι η δομη ολων των files που εχεις κατεβασει ειναι οκ.Αν οχι τα διορθωνει και μετα τα ενωνεις αν ειναι .ts η τα κανεις unrar αν ειναι σε rar

Το προβλημα που αναφερεις ειναι πιθανον bug του kiss αν πχ θελεις να στειλεις ενα file χρονικα μπροστα η πισω καποιες φορες "κολλαει"

Reaction score
0
Σωτηρης Οικονομου said:
Φιλε μου geovass το quickPar απλα τσεκαρει οτι η δομη ολων των files που εχεις κατεβασει ειναι οκ.Αν οχι τα διορθωνει και μετα τα ενωνεις αν ειναι .ts η τα κανεις unrar αν ειναι σε rar

Το προβλημα που αναφερεις ειναι πιθανον bug του kiss αν πχ θελεις να στειλεις ενα file χρονικα μπροστα η πισω καποιες φορες "κολλαει"
Καταλαβα... :shock:
Αντε να βγει το update βρεεεεεεεεεεεεεεεε!!! :lol: :lol:

Reaction score
5
Μα δεν ειναι αναγκη το file να ειναι corrupt για να εχει αυτο το προβλημα.Και απολυτως ΟΚ να ειναι το file αν το παει χρονικα εμπρος η πισω θα κρασαρει το player.Αυτο ειναι bug του player

Και missing parts να υπαρχουν (αν ειναι πολλα) σε ts τουλαχιστον το Snazi που ξερω θα κανει ενα μικρο πηδηματακι και συνεχιζει κανονικα.Αν υπαρχουν σε rar δεν θα μπορεσεις να το ανοιξεις καθολου η να συνεχισεις απο το κομματι που ειναι χτυτημενο

Reaction score
0
Σωτηρης Οικονομου said:

Βρηκα μια λυση... :p
Το νεο DivX 6.4 converter μετατρεπει αρχεια σε HD.
Μετετρεψα ενα avi που ειχα σε DivX HD και το KiSS το παιζει μουρλια!
Και μπροστα παει και πισω και πανω και κατω !!! Χωρις καθηστερησεις !!!
Δοκιμαστε το !!!!!

Reaction score
5
unforgiven said:
Όσα έχω δοκιμάσει σε ανάλυση κάτω και από 720p παίζουν μια χαρά στο Kiss... :?
Το θεμα Βασιλη μου ειναι απο 720p και πανω τι γινεται.Κατω απο αυτο ειμαστε σε χωραφια SD ( φτου φτου εξω απο δω :D :D :D :D :D )

Reaction score
164
Γι' αυτό το "αγαπάω" το Kiss! Γιατί παίζει όλα τα HD (αφού τους μειώσεις την ανάλυση) :x

Reaction score
0
mia voithia molis tora aniksa gia proti fora to kiss simera mou irthe to enosa me hdmi eida ikona stin sony kdl v2000 hdtv ala sta seting tou kiss eno ine dilomeno to hdmi mou dihni mia epilogi gia tin tv oti inr stantard definition etsi prepi? afou ida ikona me to hdmi cable tha pi oti ine ok ?

Reaction score
0
unforgiven said:
Το converter έχει μέγιστη ανάλυση 1280Χ544. :(

Το converter έχει μέγιστη ανάλυση 1280Χ720. Aν όμως χρησιμοποιήσεις μόνο τον codec 6.4 με άλλο πρόγραμμα για να μπορείς να τον ρυθμίσεις όπου θες εσύ παίρνεις το μαγικό 1920 χ 1080p !!! Μετέτρεψα ένα βιντεάκι της Ρεάλ ( ΜPEG-2, 1080i, 2.10 min, 309 MB) σε 19 λεπτά, 1920 χ 1080p dvix, 112 MB, 6000 bit rate, στο balanced mode. Συνυπολογίστε ότι το πακέτο μου είναι αρχαίο ( Pentium IV, 1.7 ghz, 512 ram). Για μετατροπή wmv με τον converter ξεχάστε το, προφανώς και οι dual core σηκώνουν τα χέρια ψηλά, για παράδειγμα σας λέω ότι το magic flight το demo όχι όλη η ταινία έκανε 20 λεπτά και δεν είχε τελειώσει καν την ανάλυση του βιντεο, που να άρχιζε και να μετατρέπει δηλαδή... Ts και mpeg με τον converter δεν δοκίμασα γιατί δεν εχω αγοράσει το plug in..

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv