Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Reaction score
164
Εγώ αντίθετα όταν θέλω να δω dvd χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ το Kiss...

Μακράν η καλύτερη εικόνα στα 1080p!!!

Για όλα τα υπόλοιπα έχω το HTPC...
Αρκεί να μην χρειαστεί ff/rew γιατί την πάτησες.... :happy_8:
Πάντως στο mpcclub, η συντριπτική πλειοψηφία επέστρεψε στο τελευταίο, προ KNAS, firmware...

Reaction score
14
Πάντως στο mpcclub, η συντριπτική πλειοψηφία επέστρεψε στο τελευταίο, προ KNAS, firmware...
και εγώ... με τίποτε δεν δεχεται καρφωτό δίκτυο... μόνο μέσω DHCP που φυσικά δεν μου κάνει... τελικά μετά απο κοντά 1 1/2 χρόνο μπορώ να πώ ότι με την ελευση και του Mpeg4 το KISS είναι απο τα πιο αχρηστα μηχανήματα που αγόρασα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
και εγώ... με τίποτε δεν δεχεται καρφωτό δίκτυο... μόνο μέσω DHCP που φυσικά δεν μου κάνει... τελικά μετά απο κοντά 1 1/2 χρόνο μπορώ να πώ ότι με την ελευση και του Mpeg4 το KISS είναι απο τα πιο αχρηστα μηχανήματα που αγόρασα.
Εγώ δεν το έβαλα καν...

Και πιστεύω ότι στα χρήματα του kiss δεν παίρνεις τέτοια ποιότητα εικόνας από άλλο player ακόμα και σήμερα....

Reaction score
164
Το θεωρείς καλύτερο από το Oppo;
Στα δικά μου μηχανήματα δεν είδα κάποια αξιόλογη διαφορά με το 1920. Ή γι ανα το θέσω καλύτερα, η διαφορά δεν ήταν τόση ώστε να υπομείνω έστω και 5 λεπτά την απαράδεκτη αναξιοπιστία του Kiss.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το θεωρείς καλύτερο από το Oppo;
Καλή ερώτηση...

Το δικό μου Kiss (το λέω γιατί κάθε ένας μας έχει και ένα διαφορετικό kiss... στον καθένα το ίδιο player συμπεριφέρεται διαφορετικά...) δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα... ακόμα και το FF δεν είναι τραγικό.

Όσο για την εικόνα... ναι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Φυσικά πρέπει να δούμε και τις δυνατότητές του και πότε το πήραμε σε σχέση με το oppo...

Γενικά λοιπόν σήμερα μάλλον θα αγόραζα oppo αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πετάω στα σκουπίδια το kiss. Αντίθετα... όσο υπάρχουν dvd και αρχεία divx και wmv (για το δίκτυο...) θα υπάρχει και το kiss στο σπίτι...

Reaction score
0
και εγώ με την "παλιά" εκδοσή είμαι. Περιμένω να βγει η "non beta" έκδοση μπας και λυθούν τα μικρά προβληματάκια που έχει.

Reaction score
164
και εγώ με την "παλιά" εκδοσή είμαι. Περιμένω να βγει η "non beta" έκδοση μπας και λυθούν τα μικρά προβληματάκια που έχει.
Έχεις δει καμία έκδοση που να μην είναι beta μέχρι τώρα; Για να μην πω alpha σε πρώιμα στάδια.
ΚΑΜΙΑ εταιρεία δεν θα έβγαζε DVD player που δεν δουλεύει σωστά το FF/REW, ούτε η πιο φτηνιάρα κινέζικη. Και αυτοί, ενάμιση χρόνο μετά την κυκλοφορία του κορυφαίου τους player και δεν έχειυν φτιάξει ούτε αυτό. :mad_3:
Και να έκανε 50€, να πεις "την πάτησα". Αλλά έκανε τα 8πλάσια!wall_1

Reaction score
0
Απάντηση: Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Γεια χαρα σε ολους.
Περασα το καινουριο firmware και πρεπει να ομολογησω οτι το οτι επαιξε επιτελους dts με χαροποιησε ιδιαιτερα αλλα παρατηρησα οτι σταματησε να παιζει ελληνικους υποτιτλους στις ταινιες που κανω stream απο το pc. Υπαρχει λυση γι'αυτο ή αναμονη για επομενο firmware????

Ευχαριστω
Φιλικα Κωστας

Reaction score
0

Ειναι κι αυτο μια λυση δε λεω....

Απλα οχι αυτη που ψαχνω....

Thanx anyway...

Reaction score
164
Από τη στιγμή που και οι υπότιτλοι και το video γίνεται streaming από το PC, το πρόβλημα πρέπει να είναι του προγράμματος που χρησιμοποιείς. Δεν κάνεις ένα τεστ από εξωτερικό σκληρό ή DVD;

Reaction score
5

Εμενα το Kiss παλι εχασε την επικοινωνια με το remote οπως και την αλλη φορα, αντε ξανα παλι η διαδικασια επιστροφης. Στο μηχανημα που εχω τωρα απο αντικατασταση εχει παλι εγγυηση, ή δεν ισχυει πια; Η ευρωπαικη εγγυηση αλλωστε για 2 χρονια δεν ισχυει;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Εμενα το Kiss παλι εχασε την επικοινωνια με το remote οπως και την αλλη φορα, αντε ξανα παλι η διαδικασια επιστροφης. Στο μηχανημα που εχω τωρα απο αντικατασταση εχει παλι εγγυηση, ή δεν ισχυει πια; Η ευρωπαικη εγγυηση αλλωστε για 2 χρονια δεν ισχυει;
Στέλνεις e-mail στην μαμά-εταιρία και σου το αντικαθιστούν...

Reaction score
164
Το αισχρό στην όλη υπόθεση είναι ότι η πρώην Ελληνική αντιπροσωπεία την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια από την υποστήριξη των Kiss. Με άλλα λόγια, πληρώσαμε παραπάνω αγοράζοντας από την Ελλάδα για να έχουμε υποστήριξη, οι κύριοι τα τσέπωσαν και μετά δεν μας είδαν, δεν μας ξέρουν. Ντροπή! :mad_3:

Reaction score
84
Το αισχρό στην όλη υπόθεση είναι ότι η πρώην Ελληνική αντιπροσωπεία την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια από την υποστήριξη των Kiss. Με άλλα λόγια, πληρώσαμε παραπάνω αγοράζοντας από την Ελλάδα για να έχουμε υποστήριξη, οι κύριοι τα τσέπωσαν και μετά δεν μας είδαν, δεν μας ξέρουν. Ντροπή! :mad_3:
Έτσι δεν γίνεται πάντα στο Ελλάντα με προϊόντα μικρών εταιρειών που αντιπροσωπεύονται εδώ από μικρές εταιρείες?????

Reaction score
14
Έτσι δεν γίνεται πάντα στο Ελλάντα με προϊόντα μικρών εταιρειών που αντιπροσωπεύονται εδώ από μικρές εταιρείες?????
σωστότατος, μόνο που εδώ μιλάμε για CISCO & BSI καθόλα μικρές πλέον στα μάτια μου!

Reaction score
4
Καμια πεθερα ή κανενα "καλο" φιλο δεν εχετε να το χαρισετε το ριμαδι..? :happy_5:

Reaction score
4
Εγώ το πούλησα! :happy_8:
Οσα και να πηρες λιγα ειναι μπροστα στην ζημια που μπορεις να κανεις στα νευρα του ανθρωπου που θες να γονατισεις ψυχολογικα. :happy_5:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.874
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.