Klipsch Greek club

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.406
Εδώ και τώρα προκαλώ να μου αλλάξετε γνώμη!

Θα δώσω συγχαρητήρια και θα πάρω πίσω ότι έχω γράψει μέχρι σήμερα για την klipsch, αρκεί να κάνετε τον κόπο να μου διαθέσετε για δοκιμή (στον χώρο μου όμως) - μισή ωρίτσα αρκεί, οποιοδήποτε ηχείο θεωρείτε ότι είναι καλύτερο. (Ενταξ ας βάλουμε ένα όριο πχ 2000 ευρώ και κάτω)

Πιο το κέρδος σας?

Δηλώνω ότι αν με πείσετε, θα γλιτώσετε από μένα, (μόνο ότι σχετικό με την klipsch για να εξηγούμαστε ).

Reaction score
396
Εδώ και τώρα προκαλώ να μου αλλάξετε γνώμη!

Θα δώσω συγχαρητήρια και θα πάρω πίσω ότι έχω γράψει μέχρι σήμερα για την klipsch, αρκεί να κάνετε τον κόπο να μου διαθέσετε για δοκιμή (στον χώρο μου όμως) - μισή ωρίτσα αρκεί, οποιοδήποτε ηχείο θεωρείτε ότι είναι καλύτερο. (Ενταξ ας βάλουμε ένα όριο πχ 2000 ευρώ και κάτω)

Πιο το κέρδος σας?

Δηλώνω ότι αν με πείσετε, θα γλιτώσετε από μένα, (μόνο ότι σχετικό με την klipsch για να εξηγούμαστε ).
ΔΕΝ υπάρχει.Πολυ απλά.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.406
Λάθος, δεν έχω παρωπίδες και αυτά που αναφέρω παραπάνω τα πιστεύω. :drinks:

Το ηχείο σαν επιλογή είναι ειδική περίπτωση. Δεν έχει να κάνει τόσο με μετρήσεις κλπ. Έχει να κάνει και με ψυχολογικούς παράγοντες. Δηλαδή δεν αποκλείεται ένα ηχείο με χαρακτηριστικά στα χαρτιά κάτω του μετρίου, να ικανοποιεί τον ιδιοκτήτη του, διότι το όποιο αποτέλεσμα από αυτό, να τον επηρεάζει θετικά.

Αν λοιπόν ένα ηχείο με ικανοποιεί περισσότερο από το δικό μου, ποιος ο λόγος να μην το προτιμήσω. Εδώ και 40 χρόνια ζητούσα ικανοποίηση ως προς τον ήχο στον χώρο μου, και όχι στις εκθέσεις, και το βρήκα (προς το παρόν, πάντα) με αυτά τα ηχεία.

Μέχρι τότε έψαχνα, πήγαινα σε εκθέσεις, (τις περισσότερες φορές μου άρεσε αυτό που προσέφεραν κατά την επίδειξη), αγόραζα και μετά έκλαιγα τα χρήματά μου, διότι το αποτέλεσμα τελικά, δεν με ικανοποιούσε.

Reaction score
396
Για κάποιον που θέλει κλασικό σχεδιασμό και μεγάλο ήχο βέβαια,μάλλον είναι όλα τα λεφτά.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.406
Εδώ κάτι συμβαίνει. ¨Η κάποιοι πουλάνε τρέλα με τις τιμές ή τα προιόντα της κλιπσ είναι για πέταμα. Αυτο ενισχυόμενοι πύργοι κοντά στο χιλιάρικο.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ασχετο:
Δεν λενε πως η χειροτερη στηριξη μηχανηματων ειναι το γυαλι; εδω ολο το ρακ ειναι γυαλινο! Τι γινεται;

Reaction score
113
Παιδες τα πηρα τα RP-160M.
Ουαου!!!! Εντυπωσιακος ηχος....δε το πιστευω πως βγαινει απο τετοια καμπινα!
Αερας πριμων....χαμηλο που δε μασαει και γενικα το ηχειο μοιαζει ανεηξαντλητο!!!
Οι σταθμες δε που σηκωνει....θα με διωξουν σιγουρα απο την πολυκατοικια!!!
Ενα απολυτα διασκεδαστικο ηχειο με τεραστια σωματα και μετωπα τα οποια σου ανεβαζουν τη διαθεση!!!
Σιγουρα δεν ειναι Spendor....δεν υπαρχει η φυσικοτητα των φωνων και των οργανων.Η σκηνη σαφως και ειναι μικροτερη ως προς το βαθος και το υψος αλλα ενα περιεργο πραγμα...δε με ενοχλει!!
Ταιριαξανε γαντι με τον Croft....τα εχω 5 μερες....πιστευω να ξεδιπλωσουν κ αλλες αρετες!!! Αν οχι δε με πειραζει!!!
Σαν πρωτη επαφη με ηχεια της Klipsch μενω σαφεστατα ικανοποιημενος αν αναλογιστω και τα χρηματα που εδωσα για την αγορα τους!!!!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.406
Ακόμη είσαι στην αρχή! Ετοιμάσου για μεγάλες εκπλήξεις σε λίγο που θα αρχίσουν να στρώνουν (100 ωρίτσες είναι θα περάσουν γρήγορα) . Θα ακούσεις φωνητικά, σαξοφωνάκια κλπ χάλκινα, κιθάρα, που θα σε τρελάνουν. Πάντα θα διερωτάσαι, πως είναι δυνατόν τόσο οικονομικό ηχείο να βγάζει τέτοια ηχητική ομορφιά!

Προσπάθησε να εφαρμόσεις το ισόπλευρο τρίγωνο με ευλάβεια και θα έχεις τον καλλιτέχνη ζωντανό στον χώρο σου, να τραγουδά για πάρτι σου!

Άσε που παίρνει σκάλισμα, αν έχεις γνώσεις και όρεξη!

Reaction score
113
Μμμμμμμ......ας περιμενουμε να στρωσουν και βλεπουμε!!! Καιρο ειχα να ενθουσιαστω με ηχειο.....και τα λεφτα λιγα!!!!
Αναμενω εκπληξεις....

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.406
Μμμμμμμ......ας περιμενουμε να στρωσουν και βλεπουμε!!! Καιρο ειχα να ενθουσιαστω με ηχειο.....και τα λεφτα λιγα!!!!
Αναμενω εκπληξεις....
Όταν στρώσουν, και λόγω του ότι η κλίση των ηχείων εδώ αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον και διαφορές στην απόκριση,
δοκίμασε κατ αρχάς να τα ακούσεις σε παράλληλη μεταξύ τους τοποθέτηση, χωρίς δηλαδή κλήση. (Προσωπικά έτσι τα έχω).
Θα εντοπίσεις ότι υπάρχει μεγαλύτερη εικόνα χωρίς να χάνουμε σε κάποιο κομμάτι του ακουστικού φάσματος.
Από εκεί και πέρα, αν δε σου κάθεται σωστά αυτή η μέθοδος, άρχισε να δημιουργείς κάποια κλήση μεταξύ τους, πολλοί φίλοι τα έχουν έτσι ώστε να μην φαίνεται η εσωτερική πλευρά τους από την θέση ακρόασης.

Reaction score
707
Καλησπέρα, πρώτο μου post και το γράφω εδώ μιας και σήμερα μπήκα και εγώ στο club (αν και ήδη είχα klipsch sub) με τα RP-250F. Έπεται σίγουρα και συνέχεια. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές ακόμα και στις χαμηλές εντάσεις του στρωσίματος.
Ελπίζω κάποια στιγμή να αξιωθώ να κάνω και μια παρουσίαση του μικρού μου σαλονιού που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Reaction score
122
τώρα που ολοκληρώθηκε το 5.1 έχουμε απορίες και ερωτηματικά πολλά αυτο έλειπε να μην είχαμε πάμε απο την αρχή ο χώρος είναι 25 τετραγωνικά yamaha rx a 2010 rf 82 ii - rc 62 ii suround rb 81 ii sw crystal 12 ultra.
ypao : μου τα έβγαλε ολα large 30 hz τα μπροστά- rc 40 hz- rb 30 hz-sw χαμηλωμένο +10 db..

λεω τωρα να βαλω λιγο χερακι να δηλωσω τα πισω small που ακούγεται καλύτερα στο αυτι μου .....το κεντρικό το δηλώνουμε small η μενει large ? το sw μου το έβγαλε phase τι ειναι αυτο δεν ξερω αν ειναι σωστο η λάθος διάβασα κατι αρθρα σχετικα με αυτο ακούγεται ωραια ...αποτελεσμα δεν προσπαθω να τα ρυθμισω μεσα απο συζητησης θα φαω αρκετες ωρες προσπάθειας για το ευχαριστώ αποτέλεσμα που θα φτασει στο αυτι μου απλα λιγο πανω κατω την βοήθεια σας να καταλάβω πως να τα δηλώσω αν αυτο δεν ειναι στάνταρ... σας ευχαριστώ για την υπομονή σας :lolsign:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.503
λεω τωρα να βαλω λιγο χερακι να δηλωσω τα πισω small που ακούγεται καλύτερα στο αυτι μου .....το κεντρικό το δηλώνουμε small η μενει large ?
Κάν' τα όλα small. ;)
Αν το sub δεν μπορεί ν' ακολουθήσει, μπορείς να βάλεις στα L-C-R συχνότητα χαμηλότερη απο 80Hz (μέχρι 60Hz). Τα surrounds 80.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.406
Ειδική περίπτωση τα klipsch, διαφωνώ σχετικά με τα κύρια σαν small . Χάνουμε την μεγαλοπρέπεια και την σπουδαία διαχείριση χαμηλού που έχουν τα rf. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι μπορούμε να πράξουμε ανάλογα με τα γούστα μας για τα υπόλοιπα. Για το κεντρικό ναι συμφωνώ για small, τα sur. αν στα βγάζει ο yamaha large, άστα έτσι. Πολύ σωστή η διαχείριση του yamaha στα 30hz. Είναι η σωστή θέση. Έτσι τα έχει ρυθμίσει και ο marantz μου!

Πάντως επιμένω για διαχείριση αρχείων μουσικής (και όχι μόνο) .... pure direct.

Με τον προηγούμενό μου yamaha έπαιζα πάντα pure ... τα πάντα. Τώρα με την marantz πάλι έτσι, αλλά μπορώ να πω ότι οι παραμετροποιήσεις του audigy μάλλον είναι πιο σωστές από αυτές του ypao , οπότε είναι πιο κοντά και αυτές στην διαύγεια της επιλογής pure direct.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός