I
iason
Guest
Θα μπορούσε να αλλάξει και καλώδιαΑν ματσάρει στ'αυτιά σου,έχει καλώς,αν όχι αλλάζεις ή ενισχυτή ή ηχεία ή και τα δύο μαζί
Σε φώτισα θα μου πεις![]()

Θα μπορούσε να αλλάξει και καλώδιαΑν ματσάρει στ'αυτιά σου,έχει καλώς,αν όχι αλλάζεις ή ενισχυτή ή ηχεία ή και τα δύο μαζί
Σε φώτισα θα μου πεις![]()
Το μπερδεύεις το πράγμαΘα μπορούσε να αλλάξει και καλώδια![]()
Το πιο πιθανο ειναι οτι επειδη αφησες λιγο παραπανω απο το ενα μετρο αποσταση απο τον πισω τοιχο, τα ηχεια ηρθαν πιο κοντα σε σενα κι επομενως επωφεληθηκες απο τις αμεσες αντανακλασεις κι απο την ενεργεια που την νιωθεις περισσοτερο οταν εισαι πιο κοντα στο ηχειο αφου αυτο φοραει μικρο γουφερ............Για την ιστορία, τα συγκεκριμένα ηχεία παιζουν πολυ καλά, απο τότε που τοποθετηθηκαν στο 1,10 απο τους πισω τοίχους και μπήκαν απο πισω τους, δυο στενές βιβλιοθήκες...
..................
Αυτό είναι πολύ μπαναλ.Τι έγινε ποιος μανουριαζει πάλι?
Οι παλιές καραβάνες που φαγαν τις τραμπες με το κουτάλι θα μπορούσαν να μας διαφωτησουν σχετικά με το ποιος ενισχυτής ματσαρει καλύτερα με τα b&w.
Πότε απευθύνθηκε σε σένα ο άνθρωπος;Aπευθυνθηκες αρχικως σε μενα και σε αγνοησα
Σιγά μωρή Λουκρητία..!Μην το συνεχιζεις γιατι εχεις μεσανυχτα απο οντιο κι αυτο φαινεται...Παραμενω ευγενικη αγαπητο...μέλος.![]()
Η απόσταση είναι περίπου...χμμμ...3,5 μέτρα..και ναι κατεβαίνει άνετα στα 38hz...μετρημένο με το xtz room analyzer..αλλα και ακουστικά..
Για να καταλάβω (αν δεν μου ξέφυγε κάτι). Σε σαλόνι έξι επί επτά ακούτε μπάσα από ενάμισυ 6άρι γούφερ; Από πόση απόσταση; Τέσσερα μέτρα περίπου;
Συγγνώμη, δεν θα το ξανακάνω....Το μπερδεύεις το πράγμα![]()
Να, αυτά δεν μπορώ.Η απόσταση είναι περίπου...χμμμ...3,5 μέτρα..και ναι κατεβαίνει άνετα στα 38hz...μετρημένο με το xtz room analyzer..αλλα και ακουστικά..
Πότε απευθύνθηκε σε σένα ο άνθρωπος;
Οταν εκανε κουοτ το μηνυμα μου, οπως κανεις εσυ τωρα...
Σιγά μωρή Λουκρητία..!
Καλως τ'...αντίδια μα τα δυο...![]()
Το ηχείο σας προδιαγράφεται με ευαισθησία 90dB/2.83V/1m, αλλά οι μετρήσεις του stereophile αποκαλύπτουν ότι η ονομαστική το εμπέδηση είναι 4Ω και όχι 8. Επομένως, η ευαισθησία του είναι 87dB και όχι 90. Ένα ηχείο ευαισθησίας 87dB στο 1 μέτρο αποδίδει στάθμη 81dB στα 2m και 76dB στα 3.5 μέτρα και 79dB ως ζεύγος. Για να φθάσετε να ακούτε σε κάποια αξιοπρεπή μέση στάθμη, ας πούμε 100dB, τα ηχεία αυτά πρέπει να οδηγούνται με μέση ισχύ 125W, άρα κορυφές ισχύος περίπου 500W.Η απόσταση είναι περίπου...χμμμ...3,5 μέτρα..και ναι κατεβαίνει άνετα στα 38hz...μετρημένο με το xtz room analyzer..αλλα και ακουστικά..
Κι εδώ κρύβεται ένα μεγάλο ερωτηματικό:Για να φθάσετε να ακούτε σε κάποια αξιοπρεπή μέση στάθμη, ας πούμε 100dB, τα ηχεία αυτά πρέπει να οδηγούνται με μέση ισχύ 125W, άρα κορυφές ισχύος περίπου 500W.
Προφανώς ναι. Ακόμη και αν τα σημεία αναφοράς του είναι οι έμποροι που κρύβουν τις αδυναμίες των φυκιών που πουλάνε πίσω από εφτά κιλά τουπέ και παίζουν στις εκθέσεις μια ξεψυχισμένη φωνή με μισό όργανο, όλοι οι άνθρωποι αποκτούν εκείνη τη λάμψη ευτυχίας στο πρόσωπο, όταν ακούσουν ήχο γεμάτο χαμηλά. Όλοι.Κι εδώ κρύβεται ένα μεγάλο ερωτηματικό:
Θέλει όντως ο φίλος να ακούει στα 100 ντεσιμπέλ μέση στάθμη;
Εγώ θα έλεγα ας περιμένουμε να μας το επιβεβαιώσει ο ίδιος. Και ας μην προβάλλουμε τα γούστα μας σε άλλους (συχνότατο φαινόμενο στο φόρουμ).Προφανώς ναι. Ακόμη και αν τα σημεία αναφοράς του είναι οι έμποροι που κρύβουν τις αδυναμίες των φυκιών που πουλάνε πίσω από εφτά κιλά τουπέ και παίζουν στις εκθέσεις μια ξεψυχισμένη φωνή με μισό όργανο, όλοι οι άνθρωποι αποκτούν εκείνη τη λάμψη ευτυχίας στο πρόσωπο, όταν ακούσουν ήχο γεμάτο χαμηλά. Όλοι.