Matching B&W - Roksan

Reaction score
30.455
Δειξε μας μια φωτογραφια με το στησιμο σου και τον χωρο να σου πουμε εμεις τοτε τα λαθη σου και να μαθεις.Εδω ειμαστε ολοι να σε βοηθησουμε!
Πίστεψε με, μπορώ να επιλέξω αυτούς που μπορούν να με βοηθήσουν και δυστυχώς δεν συμπεριλαμβάνεσαι σε αυτούς..
Φιλικά πάντα..

Reaction score
30.455
Δεν υπάρχει λόγος να το πάτε στο προσωπικό. Είναι κρίμα που στόχος πολλών έγινε η κολοκυθόπιτα.
Δεν υπάρχει κάτι προσωπικό γιατρέ μου.
Απλά δεν κρίνω άξιο να με βοηθήσει σε οτιδήποτε κάποιον που επέλεξε να βαφτίσει το προσωπικο του θρεντ παρουσίασης "Άρωμα Χάι Εντ....".

Reaction score
15.548
Δεν υπάρχει κάτι προσωπικό γιατρέ μου.
Απλά δεν κρίνω άξιο να με βοηθήσει σε οτιδήποτε κάποιον που επέλεξε να βαφτίσει το προσωπικο του θρεντ παρουσίασης "Άρωμα Χάι Εντ....".
μην το λες αυτο....εκει στα βορεια τοχουν αυτο....δεν ειναι κακο.

D

deleted user 10898

Guest
Έτσι λοιπόν φτάνουμε στο ρεζουμε. Κάποιοι θέλουν κολοκυθόπιτα βάζουν υλικά λαμπες και καλώδια. Κάποιοι θέλουν πιστή αναπαραγωγή του μέσου βάζουν target curves και προσπαθούν να τις πετύχουν. Όλοι οι καλοί χωράνε αρκεί να γίνει κατανοητό ότι ο στόχος είναι διαφορετικός.

Reaction score
15.548
Έτσι λοιπόν φτάνουμε στο ρεζουμε. Κάποιοι θέλουν κολοκυθόπιτα βάζουν υλικά λαμπες και καλώδια. Κάποιοι θέλουν πίστη αναπαραγωγή του μέσου βάζουν target curves και προσπαθούν να τις πετύχουν. Όλοι οι καλοί χωράνε Όταν γίνει κατανοητό ότι ο στόχος είναι διαφορετικός.
ελα τωρα βρε, μεταξυ μας ; ....μην λες για πιστη αναπαραγωγη γιατι μου σηκωνετε η τριχα :p

C

chrispo

Guest
Έτσι λοιπόν φτάνουμε στο ρεζουμε. Κάποιοι θέλουν κολοκυθόπιτα βάζουν υλικά λαμπες και καλώδια. Κάποιοι θέλουν πιστή αναπαραγωγή του μέσου βάζουν target curves και προσπαθούν να τις πετύχουν. Όλοι οι καλοί χωράνε αρκεί να γίνει κατανοητό ότι ο στόχος είναι διαφορετικός.
όχι..όχι...ΟΛΟΙ τρώνε κολοκυθόπιτα, απλά ο καθένας πιστεύει ότι η δικιά του είναι η πιό νόστιμη...( μη μου τα μπερδεύεις τώρα..:dance2:)

D

deleted user 10898

Guest
ελα τωρα βρε, μεταξι μας ; ....μην λες για πιστη αναπαραγωγη γιατι μου σηκωνετε η τριχα :p
Ναι Κώστα αυτός είναι ο στόχος. Τα μέσα διαφέρουν και είναι κρίμα πως από τότε που ο δρόμος παρεκκλίνει από τις θέσεις σου έχεις αυτό το απαξιωτικό στυλακι. Δεν πειράζει είπαμε όλοι χωράνε

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
εμ ....τα βλεπεις !!!
όχι..όχι...ΟΛΟΙ τρώνε κολοκυθόπιτα, απλά ο καθένας πιστεύει ότι η δικιά του είναι η πιό νόστιμη...( μη μου τα μπερδεύεις τώρα..:dance2:)
Αυτή η κολοκυθόπιτα είναι...δική τους και δική μας.:roflmao:

Όταν χρονίζουν το μπάσο
η κρούση είναι βέβαιη στα εντόσθια

Σαν ανεβαίνουν οι στάθμες
μια γλύκα τόσο εύθραυστη
βγαίνει στον παλιοχαρακτήρα τους

Όταν γκαζώνονται όταν γκαζώνονται
τα ντιμπί τραβάν την ανηφόρα
με τα sub τους με τα phon τους
με τον Moby και λίγη μούρλα

Τα κολοκύθια πηγαίνουν σε άλλη χώρα
με σημαίες τους καλώδια
τα πικάπ και απάνω τούρλα

Όταν πριζώνονται και βυσματώνονται
η καζούρα τραβάει την ανηφόρα
με το matching τα ντακάκια
τις κουβέρτες και στάνταρ μικρά woofer
Ναι Κώστα αυτός είναι ο στόχος. Τα μέσα διαφέρουν και είναι κρίμα πως από τότε που ο δρόμος παρεκκλίνει από τις θέσεις σου έχεις αυτό το απαξιωτικό στυλακι. Δεν πειράζει είπαμε όλοι χωράνε
Η πλάκα είναι ότι επέλεξα παρουσιάσεις από δικά μου setup με τα οποία επιδεικνύεται πως ούτε οι συσκευές χρειάζεται να διαφέρουν από τα παραδοσιακά δεδομένα,Το μόνο που χρειάζεται να διαφοροποιηθεί για το τερπνόν μετά του ωφελίμου είναι η νοοτροπία και μέθοδος διαχείρισης εκείνων.

Last edited:

D

deleted user 10898

Guest
Ναι και θέλουν να πείσουν και τους άλλους. Άλλο γούστο όμως άλλο γνώση. Ε;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.832
Εγώ πάλι πιστεύω πως είστε όλοι πλάσματα της φαντασίας μου.

Είμαι μόνος, είμαι ολόκληρο το σύμπαν, είμαι το άπειρο κενό, και σας έχω εφεύρει για να μην βαριέμαι.

Reaction score
15.548
ποιες θεσεις μου βρε !!!.....αφου ειναι κολοκυθοπιτα το θεμα απο οπου και αν το πιασεις...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.252
Ναι και θέλουν να πείσουν και τους άλλους. Άλλο γούστο όμως άλλο γνώση. Ε;
Είσαι πολύ συγκαταβατικός, δε ξέρω, μπορεί να φταίει ο Ερντογάν κι ο κορονοϊός, η ανεργία στον τουριστικό τομέα και η αβεβαιότητα για το φθινόπωρο που μας έρχεται, οπότε συγκριτικά βλέπεις το ασήμαντο του θέματος για το οικιακό Hi-Fi, και δεν έχεις άδικο.

Ωστόσο, οι παπαριές ολκής που γράφονται με υφάκι καρδιναλίου υπό το λάβαρο της "άποψης" και η απαίτηση για "σεβασμό" αυτής της ”άποψης", σόρρυ μαν, στα 3 μου.

Άϊντε με τις κοτσάνες, το ωραίο το σούπερ μπάσο από τα 3,5-4μ με τα 6-αρακια, που "έκατσε" λόγω των ματσαρισμένων καβλωδίων και του γλυκόηχου συνδυασμού κεφαλοβελόνας.

Π@ύτσες μπλε.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll