- Reaction score
- 3.628
Δειξε μας μια φωτογραφια με το στησιμο σου και τον χωρο να σου πουμε εμεις τοτε τα λαθη σου και να μαθεις.Εδω ειμαστε ολοι να σε βοηθησουμε!
Δειξε μας μια φωτογραφια με το στησιμο σου και τον χωρο να σου πουμε εμεις τοτε τα λαθη σου και να μαθεις.Εδω ειμαστε ολοι να σε βοηθησουμε!
Πίστεψε με, μπορώ να επιλέξω αυτούς που μπορούν να με βοηθήσουν και δυστυχώς δεν συμπεριλαμβάνεσαι σε αυτούς..Δειξε μας μια φωτογραφια με το στησιμο σου και τον χωρο να σου πουμε εμεις τοτε τα λαθη σου και να μαθεις.Εδω ειμαστε ολοι να σε βοηθησουμε!
Δεν υπάρχει κάτι προσωπικό γιατρέ μου.Δεν υπάρχει λόγος να το πάτε στο προσωπικό. Είναι κρίμα που στόχος πολλών έγινε η κολοκυθόπιτα.
μην το λες αυτο....εκει στα βορεια τοχουν αυτο....δεν ειναι κακο.Δεν υπάρχει κάτι προσωπικό γιατρέ μου.
Απλά δεν κρίνω άξιο να με βοηθήσει σε οτιδήποτε κάποιον που επέλεξε να βαφτίσει το προσωπικο του θρεντ παρουσίασης "Άρωμα Χάι Εντ....".
ελα τωρα βρε, μεταξυ μας ; ....μην λες για πιστη αναπαραγωγη γιατι μου σηκωνετε η τριχαΈτσι λοιπόν φτάνουμε στο ρεζουμε. Κάποιοι θέλουν κολοκυθόπιτα βάζουν υλικά λαμπες και καλώδια. Κάποιοι θέλουν πίστη αναπαραγωγή του μέσου βάζουν target curves και προσπαθούν να τις πετύχουν. Όλοι οι καλοί χωράνε Όταν γίνει κατανοητό ότι ο στόχος είναι διαφορετικός.
όχι..όχι...ΟΛΟΙ τρώνε κολοκυθόπιτα, απλά ο καθένας πιστεύει ότι η δικιά του είναι η πιό νόστιμη...( μη μου τα μπερδεύεις τώρα..Έτσι λοιπόν φτάνουμε στο ρεζουμε. Κάποιοι θέλουν κολοκυθόπιτα βάζουν υλικά λαμπες και καλώδια. Κάποιοι θέλουν πιστή αναπαραγωγή του μέσου βάζουν target curves και προσπαθούν να τις πετύχουν. Όλοι οι καλοί χωράνε αρκεί να γίνει κατανοητό ότι ο στόχος είναι διαφορετικός.
Ναι Κώστα αυτός είναι ο στόχος. Τα μέσα διαφέρουν και είναι κρίμα πως από τότε που ο δρόμος παρεκκλίνει από τις θέσεις σου έχεις αυτό το απαξιωτικό στυλακι. Δεν πειράζει είπαμε όλοι χωράνεελα τωρα βρε, μεταξι μας ; ....μην λες για πιστη αναπαραγωγη γιατι μου σηκωνετε η τριχα![]()
εμ ....τα βλεπεις !!!
Αυτή η κολοκυθόπιτα είναι...δική τους και δική μας.όχι..όχι...ΟΛΟΙ τρώνε κολοκυθόπιτα, απλά ο καθένας πιστεύει ότι η δικιά του είναι η πιό νόστιμη...( μη μου τα μπερδεύεις τώρα..)
Η πλάκα είναι ότι επέλεξα παρουσιάσεις από δικά μου setup με τα οποία επιδεικνύεται πως ούτε οι συσκευές χρειάζεται να διαφέρουν από τα παραδοσιακά δεδομένα,Το μόνο που χρειάζεται να διαφοροποιηθεί για το τερπνόν μετά του ωφελίμου είναι η νοοτροπία και μέθοδος διαχείρισης εκείνων.Ναι Κώστα αυτός είναι ο στόχος. Τα μέσα διαφέρουν και είναι κρίμα πως από τότε που ο δρόμος παρεκκλίνει από τις θέσεις σου έχεις αυτό το απαξιωτικό στυλακι. Δεν πειράζει είπαμε όλοι χωράνε
Ναι και θέλουν να πείσουν και τους άλλους. Άλλο γούστο όμως άλλο γνώση. Ε;όχι..όχι...ΟΛΟΙ τρώνε κολοκυθόπιτα, απλά ο καθένας πιστεύει ότι η δικιά του είναι η πιό νόστιμη...( μη μου τα μπερδεύεις τώρα..)
Εντάξει, όταν αποφασίσω να κυνηγήσω περαστικά κουδουνακια, μπορεί και να αναθεωρήσω..μην το λες αυτο....εκει στα βορεια τοχουν αυτο....δεν ειναι κακο.
Εγώ πάλι πιστεύω πως είστε όλοι πλάσματα της φαντασίας μου.
Είμαι μόνος, είμαι ολόκληρο το σύμπαν, είμαι το άπειρο κενό, και σας έχω εφεύρει για να μην βαριέμαι.
ποιες θεσεις μου βρε !!!.....αφου ειναι κολοκυθοπιτα το θεμα απο οπου και αν το πιασεις...Ναι Κώστα αυτός είναι ο στόχος. Τα μέσα διαφέρουν και είναι κρίμα πως από τότε που ο δρόμος παρεκκλίνει από τις θέσεις σου έχεις αυτό το απαξιωτικό στυλακι. Δεν πειράζει είπαμε όλοι χωράνε
Να δεις που τριγυρνάνεΕντάξει, όταν αποφασίσω να κυνηγήσω περαστικά κουδουνακια, μπορεί και να αναθεωρήσω..
Είσαι πολύ συγκαταβατικός, δε ξέρω, μπορεί να φταίει ο Ερντογάν κι ο κορονοϊός, η ανεργία στον τουριστικό τομέα και η αβεβαιότητα για το φθινόπωρο που μας έρχεται, οπότε συγκριτικά βλέπεις το ασήμαντο του θέματος για το οικιακό Hi-Fi, και δεν έχεις άδικο.Ναι και θέλουν να πείσουν και τους άλλους. Άλλο γούστο όμως άλλο γνώση. Ε;
Άστα να πάνε...Να δεις που τριγυρνάνε
χτυπώντας του pawnshop οι καμπάναι...