McIntosh MTI100 Πικάπ all-in-one

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Είδε κανείς τέτοια επίθεση?? Εγώ τουλάχιστον όχι. Εκτός κι αν φταίει η ηλικία μου και κάτι μού διέφυγε. Ου γαρ έρχεται μόνον... Προσωπικά πάντως, αποκλειστικά για το συγκεκριμένο μηχάνημα σχολίασα.
Καλημέρα Σταύρο. Δεν αναφέρθηκα σε σένα. Η αναφορά μου στο περί επιθέσεως αφορούσε αποκλειστικά το παρακάτω ερώτημα του φίλου Κώστα:
Το αμέσως επόμενο ερώτημα, είναι ποιος είναι ο επίδοξος αγοραστής τέτοιων συσκευών, πως θα τον χαρακτηρίζαμε...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.427
Μόνο που ο χαρακτηρισμός είναι κριτική, και όχι επίθεση. Η κριτική μπορεί να είναι και επιθετική, μπορεί όχι, να είναι εντελώς αντικειμενική και με τρόπους. 8-)

Αν δηλαδή τον χαρακτηρίσουμε "πλούσιο" είναι επίθεση; :p

Αλλά όποιος έχει τη μύγα, σκιάζεται.:lol:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.472
"πλούσιο"
..τον χαρακτηρισα εγω ετσι με την λεξη "νεοπλουτο" και hiψter (δηλαδη alternative mainstream trendy).
Οχι ομως γενικα, αλλα πολυ συγκεκριμενα για το εν λογω προιον, τον αγοραστη.
=> το θεμα προκειπτει οταν γινεται ειρωνεια, και υπερβολη.

Αν η McIntosh υπερτιμολογει τα προιντα της, δεν ειναι αθεμιτο - και εχει τη λογικη του. Το εν λογω αντικειμενο το θεορω υπερβολικο (και φλυαρο ..), για τους λογους που εξηγησα πιο πανω. Στο Merchandise συμφονω με τις τιμες - εκτος του hiψtero accessoir για κινητο.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Μόνο που ο χαρακτηρισμός είναι κριτική, και όχι επίθεση. Η κριτική μπορεί να είναι και επιθετική, μπορεί όχι, να είναι εντελώς αντικειμενική και με τρόπους. 8-)

Αλλά όποιος έχει τη μύγα, σκιάζεται.:lol:
Καλημέρα Κώστα. Σίγουρα μπορει είναι και έτσι. Λαβών υπ' οψιν όμως τις εν γένει τοποθετήσεις σου, που αφορούν πικαπ, phono και λυχνιακούς ενισχυτες, δε μ' έχεις συνηθίσει σε κριτική. Ειδικά στην καλόπιστη, την αντικειμενική και με τροπους. Τουναντίον. :)

Σκιάζομαι, χωρίς να έχω μύγα. :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.427
Αν η McIntosh υπερτιμολογει τα προιντα της, δεν ειναι αθεμιτο
Όχι βέβαια, καλά κάνει, αφού έχει αγοραστικό κοινό, βγάζει λεφτά.
Κι εγώ στη θέση τους θα υπερκοστολογούσα.
Κι ακόμα περισσότερο.
Καλημέρα Κώστα.
Καλημέρα μάν! ;)
Εγω ημουν 1000% σιγουρος οτι αυτο εννοουσες :D
Η πολύ σιγουριά θα σε φάει λάχανο εσένα! :p
Ιν ίγκλις, ιτ γουιλ ιτ γιου γκαμπατζ.:D

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Κι ακόμα περισσότερο.
Οταν θελει καποιος ενα αυτοκινητο μικρο,καλο και φθηνο, δεν αγοραζει ας πουμε ενα toyota iq

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.472
Κι ακόμα περισσότερο.
... το αμερικανικό αξιακο μοντελο εχει πολυ πλακα (καμμια σχεση με τους Ευρωπαιους, για τους εγχωριους ουτε καν λογος).. η McIntosh γνωριζει τι κανει. 10 στα 10 απο μενα.. :D
.. να δεις που θα πουλησει το εν λογω μηχανημα...και οι αγοραστες θα λενε και ευχαριστω !!
[DOUBLEPOST=1548840093][/DOUBLEPOST]@PURETONE -αστα τα μικρα και τα φτηνα - Καντιλακ γουσταρω 1971, McIntosh δεν ζηλεψα ποτε..(οχι οτι ζηλεψα καποιο αλλο) :D

:offtopic::focus::download:

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Bhutia χαίρομαι που επιτέλους αποφάσισες να "κατέβεις" στο επίπεδό μας, ώστε να σε καταλαβαίνουμε!

Τώρα είσαι... "Τζάμι" που λένε!!
Εύγε..
Ο ίδιος πάλι θεωρώ ότι είσαι εσύ που ανέβηκες επίπεδο φτάνοντας στη δική μου οπτική.Οπότε είσαι άξιος συγχαρητηρίων.
Είμαι σίγουρος ότι εσύ ήσουν από γεννησιμιού σου...κομπλέ.;)
..τον χαρακτηρισα εγω ετσι με την λεξη "νεοπλουτο" και hiψter (δηλαδη alternative mainstream trendy).
...
Η διαφορά ενός πλουσίου από έναν νεόπλουτο έγκειται στο ότι ο πρώτος προσέχει πάρα πολύ πού διαθέτει τα κεφάλαιά του - αυτό άλλωστε είναι που τον κρατάει...πλούσιο.;)

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Η διαφορά ενός πλουσίου από έναν νεόπλουτο έγκειται στο ότι ο πρώτος προσέχει πάρα πολύ πού διαθέτει τα κεφάλαιά του - αυτό άλλωστε είναι που τον κρατάει...πλούσιο.;)
Καλημέρα Βhutia. Oχι μονον αυτό. Ενίοτε, η διαφορά έγκειται ΚΑΙ στην ξετσιπωσιά, και σε όλα τα συνώνυμα της. Το πιστεύω αυτό διότι το βλέπω.

Τα περί "ανεβάσματος" και "κατεβάσματος" ας τα αφήσουμε. It's a new day!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Αν μου εξηγησεις και τι/πως το εννοεις ισως σου απαντησω .
Άμα χρειαζόταν να σου εξηγήσω,τότε δεν θα χρειαζόταν καθόλου να μου απαντήσεις...;)

Επί τη ευκαιρία,η γειτονία του αλουμινένιου βραχίονα με τις λυχνίες και η επαγόμενη θέρμανση αυτού θα οδηγεί και σε κάποια μικρή μεταβολή του ενεργού μήκους του - λόγω διαστολής - αλλά και μεταβολή των προβλεπόμενων ηλεκτρικών χαρακτηριστικών σε όλα τα θερμαινόμενα μεταλλικά εξαρτήματα του συνόλου κεφαλή -βραχίονας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την προδιαγεγραμμένη γεωμετρία και απόδοση.
Κατά την απομάκρυνση από εκείνες ενόσω παίζει θα επανέρχονται όλα προοδευτικώς στα προβλεπόμενα χαρακτηριστικά.

Last edited:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Άμα χρειαζόταν να σου εξηγήσω,τότε δεν θα χρειαζόταν καθόλου να μου απαντήσεις...;)

Επί τη ευκαιρία,η γειτονία του αλουμινένιου βραχίονα με τις λυχνίες και η επαγόμενη θέρμανση αυτού θα οδηγεί και σε κάποια μικρή μεταβολή του ενεργού μήκους του - λόγω διαστολής - αλλά και μεταβολή των προβλεπόμενων ηλεκτρικών χαρακτηριστικών σε όλα τα θερμαινόμενα μεταλλικά εξαρτήματα του συνόλου κεφαλή -βραχίονας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την προδιαγεγραμμένη γεωμετρία και απόδοση.
Κατά την απομάκρυνση από εκείνες ενόσω παίζει θα επανέρχονται όλα προοδευτικώς στα προβλεπόμενα χαρακτηριστικά.
12ΑΧ7 ειναι οχι 845 ....................ασε που μπορει αυτο που θα ..........μεταβληθει να ειναι η...........διαμετρος του βραχιονα και αυτη .........τοπικα,οποτε μπορει να χαλαρωσει και το κελυφος του αν ξεχασαν να το κολλησουν ,να πεσει και να κοπει η βελονα.................και σιγουρα θα εχουν ανταλλακτικες να πουλησουν.

Για το πρωτο,αφου νομιζεις οτι δεν χρειαζεται να μου εξηγησεις , αστο δεν πειραζει.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.472
επιτηδες ειναι μελετημενο να ̶μ̶ο̶ι̶ω̶ν̶ε̶ι̶ εξαλειφει το σφαλμα αναγνωσης ... γατακια ..

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
12ΑΧ7 ειναι οχι 845 ....................ασε που μπορει αυτο που θα ..........μεταβληθει να ειναι η...........διαμετρος του βραχιονα και αυτη .........τοπικα,οποτε μπορει να χαλαρωσει και το κελυφος του αν ξεχασαν να το κολλησουν ,να πεσει και να κοπει η βελονα.................και σιγουρα θα εχουν ανταλλακτικες να πουλησουν.

Για το πρωτο,αφου νομιζεις οτι δεν χρειαζεται να μου εξηγησεις , αστο δεν πειραζει.
επιτηδες ειναι μελετημενο να ̶μ̶ο̶ι̶ω̶ν̶ε̶ι̶ εξαλειφει το σφαλμα αναγνωσης ... γατακια ..
Τώρα...με καθησυχάσατε.;)

Και δόθηκε επίσης στην πράξη το πολυπόθητο παράδειγμα πάνω στην απορία του PT :
Στην ιδιωματική καθομιλουμένη ο όρος ΄΄κομπλέ΄΄ δηλώνει κάτι περατωμένο - μη μπερδευτεί με το...κερατωμένο - με τρόπο που να ικανοποιεί σε όλους τους τομείς τους άμεσα ενδιαφερόμενους δίχως ανάγκη περαιτέρω επεμβάσεων.:D

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Και δόθηκε επίσης στην πράξη το πολυπόθητο παράδειγμα πάνω στην απορία του PT :
Στην ιδιωματική καθομιλουμένη ο όρος ΄΄κομπλέ΄΄ δηλώνει κάτι περατωμένο - μη μπερδευτεί με το...κερατωμένο - με τρόπο που να ικανοποιεί σε όλους τους τομείς τους άμεσα ενδιαφερόμενους δίχως ανάγκη περαιτέρω επεμβάσεων.:D
Η ερωτηση μου αφορουσε το "απο γεννησιμιου μου κομπλε" και οχι το "κομπλε"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas