- Reaction score
- 1.566
Πλάκα έχουμε όμως από το συγκεκριμένο All in One φθάσαμε σε σχολιασμούς των σκηνογραφικών Hi-Fi Hi-End επιλογών σε ταινίες και σειρές. Θα μπορούσε να είναι εξαιρετικό θέμα από μόνο του BTW
Να βγαζετε το βαριδι το βραδυοτι ηταν συνδεμενος ο εκρηκτικος μηχανισμος στο antiskate, γελαω ακομα...
the mechanic (statham)
Και τα ακουστικά Sennheiser HD-280 Pro...The Departed
![]()
![]()
![]()
Μπουφέ να πείτε τον...πισινό της μαϊμούς (s'il vous plait - για να τηρούνται πάντα και οι κανόνες ευγενείας)... μπουφέ !! Σας παρακαλωωωω ...Μετα απο σας...... s'il vous plaît ..![]()
Εγώ τότε τα ζαχάρωνα τα TRANSCRIPTORS (λόγω εμφάνισης, μην πάει το μυαλό σας ότι καταλάβαινα και πολλά τότε / ούτε και τώρα βέβαια), αλλά λόγω του κόστους φυσικά, ο χρηματοδότης πατέρας δεν ικανοποίησε τις φαντασιώσεις μου τότε.you are welcome, σωστα επισημανθηκε...
O εικονιζόμενος τελικός MC 240 ανήκει στα καλά κομμάτια από την ιστορία της McIntosh...Harry’ Bosch detective series . . .
![]()
Marantz turntable, McIntosh electronics and Ohm Walsh 4 speakers
Πώς να παίζουν άραγε τα Ohm μπροστά στην κρυσταλιέρα?Harry’ Bosch detective series . . .
![]()
Marantz turntable, McIntosh electronics and Ohm Walsh 4 speakers
- το απόλυτο χαλι , με τόσες ανακλαστηκες επιφάνειεςΠώς να παίζουν άραγε τα Ohm μπροστά στην κρυσταλιέρα?
Ψάχνοντας για αυτές τις φωτογραφίες απίστευτης χλιδας βρήκα και μια ...γνωστή φάτσα . View attachment 117027
View attachment 117026
View attachment 117025
View attachment 117023
View attachment 117024
καλε καλε τι δουλεια εχω εγω εκει αναμεσα? απαπαπ!