MED600X3D

Reaction score
1.458
Είτε θα το βάλεις να κάνει scan όλο το folder που έχεις τις ταινίες σου (μην ανησυχείς δεν ξαναβρίσκει covers,info απ΄την αρχή για όλες τις ταινίες,βρίσκει μόνο για τις ταινίες που δεν τα έχει)όπως έκανε στην αρχή δηλαδή,είτε μία μια από το My Shortcuts.

Εγώ όταν προσθέτω ταινίες κάνω το 2ο γιατί είναι πιο εύκολο να τις ελέγξω αν έχει βρει τα σωστά covers και info.Ξέρω ας πούμε ότι σήμερα πρόσθεσα 5 νέες ταινίες.Μπαίνω και βλέπω από το Med ποιες ταινίες δεν έχουν εξώφυλλα στο shared folder.Θα πρέπει να βρω 5 λοιπόν χωρίς info.Αυτές τις σκανάρω μια μία και κάνω τις τυχόν διορθώσεις.
Ενώ αν το βάλω να ψάξει όλο το folder με τις ταινίες,αν δεν έχω σημειώσει κάπου όλους τους νέους τίτλους που πρόσθεσα κάπου θα χαθώ ψάχνωντας ποιες είναι οι καινούριες για να τις ελέγξω.

Οτι σε βολεύει περισσότερο από τα παραπάνω θα κάνεις.

Reaction score
33
Ωραια λοιπον.Και εγω ετσι το κανω με τις καινουργιες ταινιες.Μια-μια.
Λεωνιδα ευχαριστω και παλι.

Reaction score
33
Λεωνιδα καλησπερα και με προβλημα παλι.Ενω ειχα φτιαξει τα εξωφυλλα,στις καινουργιες ταινιες ενω τα εμφανιζει δεν τα αποθηκευει.Τι στο καλο μπορω να κανω;

Reaction score
1.458
Πως γίνεται να τα εμφανίζει και να μην τα αποθηκεύει?Δηλ.βλέπεις το jukebox,covers,info κλπ και δεν στα αποθηκεύει?Κάθε φορά που ανοίγεις το player κάνεις scan απ'την αρχή για να τα δεις?Δε στα βγάζει αυτόματα?

Reaction score
33
Τι να πω ρε Λεωνιδα.ενω σκαναρε 1100 ταινιες ολα καλα,σε 4 καινουργιες, οτι και να κανω ενω εμφανιζει τα covers και τις πληροφοριες,δεν τα αποθηκευει.

Υ.Γ.Ακου πως εχω σεταρει το μηχανακι.Εστω MOVIES ο φακελος με τις ταινιες.Τον εχω κανει add στα favorites και μετα πηγαινω και κανω σε καθε μια ταινια που βαζω επεξεργασια εμφανιζεται το εξωφυλλο και το αποθηκευω με το πληκτρο ο.κ

Last edited:

Reaction score
1.458
Δηλ. στις 4 καινούριες ταινίες είναι το πρόβλημα?Υποψιάζομαι ότι είναι θέμα δικαιωμάτων δικτύου!Κάνε αυτό και αν δεν πιάσει,θα κάνεις κάτι άλλο μετά που θα σου πω.
Παράδειγμα η μία από τις 4 ταινίες που δεν αποθηκεύει τα details είναι το Avatar (2009).Το όνομα είναι τυχαίο βέβαια,θα δώσεις το όνομα της ταινιας που σου λείπει το info.
Φτιάξε ένα νέο φάκελλο στον υπολογιστή σου με το όνομα Avatar (2009).Κατόπιν μετέφερε το αρχείο της ταινίας και τυχόν υπότιτλο που έχεις για την ταινία στον φάκελλο αυτό.Κάνε delete τον προηγούμενο φάκελλο Avatar (2009) όπου το έχεις ,σε nas,pc κλπ.Στη συνέχεια μετέφερε τον νέο φάκελλο Avatar (2009) εκεί που ήταν ο παλιός.Κάνε scan από το med στο συγκεκριμένο φάκελλο και πες αν αποθηκεύει covers,info κλπ
Αν όχι θα δούμε κάτι άλλο μετά.

Reaction score
33
Το εκανα αλλα τιποτα.Παλι εμφανιζεται το εξωφυλλο,αλλα δεν αποθηκευεται.Και μια επιπλεον ερωτηση.Στα σεττινγκς του δικτυου στο μενου DNS(μη αυτοματο)βαζουμε την ip του ρουτερ;

Reaction score
1.458
Στο δικό μου βάζω του router δεν έχω κάποιο πρόβλημα.Δοκίμασε και του google 8.8.8.8
Αν μπορείς να βάλεις καποια φωτό με τις ταινίες που δεν αποθηκεύονται θα με βοηθήσεις.
Μήπως οι νέες ταινίες είναι σε νέο shared folder και δεν έχεις ορίσει τα ανάλογα δικαιώματα?

Reaction score
33
ηταν στον παλιο και δεν τα περνουσε,οποτα εκανα ενα καινουργιο με τον οδηγο που μου εχεις δωσει.

Reaction score
1.458
ηταν στον παλιο και δεν τα περνουσε,οποτα εκανα ενα καινουργιο με τον οδηγο που μου εχεις δωσει.
Τώρα είναι εντάξει?Γράψε μου λίγο πιο αναλυτικά τι εννοείς!

Reaction score
33
Προχθες που εδωσες τον οδηγο του kontoleta για read/write σε shared folders,αυτον εχω.Δυστυχως δεν αποθηκευονται.Οι ταινιες ειναι:

Attachments

Reaction score
1.458
Μήπως οι φάκελλοι με τις ταινίες έχουν και δικά τους εξώφυλλά και γι αυτό δεν τα βλέπεις?
Ο φάκελλος I am soldier θα πρέπει να έχει το αρχείο της ταινίας με όποιο τίτλο,τυχόν υπότιτλο με τον ίδιο τίτλο του αρχείου της ταινίας,καθώς και folder.jpg σαν εξώφυλλο,about.jpg σαν backround και και ένα αρχείο .xml με ακριβώς τον ίδιο τίτλο με το αρχείο της ταινιας.Αν ο φάκελλος έχει και άλλα αρχεία μέσα και κυρίως αν αρχίζουν πριν το λατινικό ab όπως about.jpg που θέλει το med πιθανόν δεν τα δείχνει σωστά.
Βάλε στο med 1η γλώσσα menu αγγλικά,restart router,med,pc,nas και δοκίμασε πάλι τα βλέπει τώρα?

Reaction score
33
Μήπως οι φάκελλοι με τις ταινίες έχουν και δικά τους εξώφυλλά και γι αυτό δεν τα βλέπεις?
Ο φάκελλος I am soldier θα πρέπει να έχει το αρχείο της ταινίας με όποιο τίτλο,τυχόν υπότιτλο με τον ίδιο τίτλο του αρχείου της ταινίας,καθώς και folder.jpg σαν εξώφυλλο,about.jpg σαν backround και και ένα αρχείο .xml με ακριβώς τον ίδιο τίτλο με το αρχείο της ταινιας.Αν ο φάκελλος έχει και άλλα αρχεία μέσα και κυρίως αν αρχίζουν πριν το λατινικό ab όπως about.jpg που θέλει το med πιθανόν δεν τα δείχνει σωστά.
Βάλε στο med 1η γλώσσα menu αγγλικά,restart router,med,pc,nas και δοκίμασε πάλι τα βλέπει τώρα?
Λεωνιδα που να βαλω πρωτη γλωσσα Αγγλικα;Στο 5ο μενου του Mede8er εκει που λεει -αναζητηση γλωσσα-;

Reaction score
1.458
Αναζήτηση στο 5ο μενού θα βάλεις αγγλικά,εκεί που είσαι δηλαδή.Βάλτο όμως και στο 1ο μενού,να είναι όλα στα αγγλικά,αν και με το τελευταίο beta firmware δεν υπάρχει πρόβλημα πλέον.
Η ταινία που δε σου αποθηκεύει είναι αυτή?:http://www.imdb.com/title/tt2717318/

Reaction score
33
Λεωνιδα ΟΒΕΡ.Εδω ΗΛΙΘΙΟΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Η λυση απλουστατη.Μπηκα στον φακελο και αλλαξα την ονομασια του αρχειου.Εβαλα την ονομασια του εργου και voila εβγαλα λαγο απο το καπελο.Σε πολλους φακελους απο οτι ειδα δεν χρειαζεται ομως.Εννοω οτι η ονομασια ειναι της μορφης:χχχχχχχχχ χχχχχχχ.720p.HDDVD.DTS.x264.RoSubbed.PROPER-BLiND

Reaction score
1.458
Οποιος γράφει στο avsite ηλίθιος δεν είναι,αρκετά έξυπνο τον θεωρώ!

Καμιά φορά χρειάζονται κάποιες επεμβάσεις όμως στα αρχεία που κατεβάζουμε,μετονομασία κλπ

Συνήθως στο φάκελλο μου έχει τύχει εμένα,αλλά καμιά φορά και στο αρχείο της ταινίας,έχεις δίκιο σ'αυτό.

Δεν φταίει όυτε το Mede8er,ούτε το firmware,ούτε το hardware,ούτε το dune,to wd tv,το pop corn κλπ
Είναι το release που κατεβάζεις και κυρίως από ποιον κατεβάζεις.Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!

Αν θες πες μου,εδώ τα λέμε όλα,ποιες ταινίες και ποια release ήταν που δε σου έβγαζε τα info?Ακριβώς όπως τα κατέβαζες όμως,release και uploaders θα βοηθήσουμε και άλλους!:thumbsup:

Reaction score
33
Ευχαριστω Λεωνιδα για τα λογια παρηγορια που εγραψες για μενα.Οι ταινιες ειναι οι :
1)I Am Soldier (2014)
2)Snowpiercer (2013)
Σε καθε ταινια κοιταζω να βαζω σωστα την ονομασια του φακελου(μονο την ονομασια του εργου με την ημερομηνια).Δεν επεμβαινω καθολου στα αρχεια του φακελου,γιαυτο δεν το σκεφτηκα αμεσως.4 ημερες παιδευομε για το τιποτα.

Reaction score
1.458
Είναι μερικοί uploaders που επειδή δεν θέλουν όσοι κατεβάζουν τα αρχεία τους,να τα μετονομάζουν...γιατί χάνουν τη δόξα ότι τα ανέβασαν 1οι ή έστω το συγκεκριμένο release το έβγαλαν 1οι και δίνουν περιορισμένα δικαιώματα,ή στο φάκελλο του αρχείου ή και στο ίδιο το αρχείο και μας ταλαιπωρούν μερικές φορές!;)

Reaction score
1.458
Εσύ φιλε μου από ποιους κατεβάζεις?Από ποιούς ήταν οι συγκεκριμένες ταινίες?Από έναν uploader ή διαφορετικούς?Γράψτους μας,θα βοηθήσουμε και άλλο κόσμο και κυρίως...δεν δαγκώνουμε ούτε κρύβουμε τίποτα!:D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis