NAD 315BEE ή Pioneer A6-J help!!

Reaction score
4
Απάντηση: NAD 315BEE ή Pioneer A6-J help!!

Πως θα σας φαινοταν η ιδεα να συγχωνευσουμε τα δυο Forum!!!!!!!
Ειναι και της μοδας τωρα με την οικονομικη κριση!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: NAD 315BEE ή Pioneer A6-J help!!

ο Yamaha καλυτερα να αποφευχθει επαναλαμβανω, τα Klipsch ειναι 85W με 93.5db ευαισθησια και ο 797 ειναι 100W. Καλυτερα ο 980 που ειναι 80W.
Βασικά....διαφωνώ.
Να σε τρόμαζε αν ο ενισχυτή ήταν πολύ λιγότερα Watt (πχ 2x30).
Τα παραπάνω Watt μην τα φοβάσαι, ίσα-ίσα (αρκεί βέβαια να μην βάλεις τον ενισχυτή στο τέρμα!). Και 2x150 να ήταν ο ενισχυτής, μια χαρά θα ήσουν.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: Απάντηση: NAD 315BEE ή Pioneer A6-J help!!

Βασικά....διαφωνώ.
Να σε τρόμαζε αν ο ενισχυτή ήταν πολύ λιγότερα Watt (πχ 2x30).
Τα παραπάνω Watt μην τα φοβάσαι, ίσα-ίσα (αρκεί βέβαια να μην βάλεις τον ενισχυτή στο τέρμα!). Και 2x150 να ήταν ο ενισχυτής, μια χαρά θα ήσουν.

επειδη εχω Klipsch και τα εχω οδηγησει με μεγαλυτερο ενισχυτη, στην προσληψη μεγαλυτερης απο τις προδιαγραφες τους ισχυos, δεν αντιδρουν τοσο καλα. Ισως λογω υψηλης ευαισθησιας... Απλα δεν μπορεις να ανοιξεις το volume πανω απο ενα συγκεκριμμενο σημειο (κατω απο το 1/3 σε εναν 120αρη Nad που δοκιμασα) χωρις να σκληρυνει ο ηχος..

Γενικα τα Klipsch ειναι λιγο ιδιαιτερη περιπτωση και ετσι πρεπει να αντιμετωπιστουν. Αν ηταν αλλο ηχειο ναι συμφωνω μαζι σου. Δεν νομιζω οτι θα καουν με παραπανω ισχυ. Τα ηχεια καιγονται απο παραμορφωση η οποια προερχεται απο αδυναμια παροχης επαρκους ισχυος απο τον ενισχυτη. Στην περιπτωση μας και οι 2 ειναι υπερεπαρκεις σε αυτο. Απλα αυτα τα ηχεια τεινουν να "σκληραινουν" με το που τσιμπας λιγακι παραπανω το volume.

Reaction score
658

Πως θα σας φαινοταν η ιδεα να συγχωνευσουμε τα δυο Forum!!!!!!!
Ειναι και της μοδας τωρα με την οικονομικη κριση!!
όχι ιδιαίτερα καλή...

Reaction score
4

Avsite Θέματα: 59.405, Μηνύματα: 802.411, Μέλη: 20.093
Avclub Threads: 52,210, Posts: 1,069,531, Members: 21,287,
Θα ειχε ενδιαφερον να ξερουμε ποσα ειναι τα κοινα μελη!!!

Reaction score
4

Θα ειχε ενδιαφερον επισης να ξερουμε τα ενεργα μελη πχ, ποσοι εχουν γραψει το τελευταιο τριμηνο εξαμηνο, ετος κλπ.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

προς το παρον ας μην βγαλουμε εκτος θεματος το topic του φιλου, ο οποιος θα ακουμπησει λεφτα και καλο θα ναι να βοηθηθει απο εδω να μην πεσει σε κακοτοπιες.

Reaction score
4

Σωστα, να ενημερωσω λοιπον οτι πριν μερικες μερες υπηρχε στον Νακα στην Παιανια αυτος ο ενισχυτης (ανοιχτος βεβαια αλλα στην ουσια καινουριος)

C352C (T) OΛOKΛHPΩMENOΣ ENIΣX.
NAD 2x80 W RMS NAD στα 312 Euro. Ας κανει μια ερωτηση αν τον ενδιαφερει.

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Μου έχουν προαναφέρει τα παιδιά ότι για τα ακούσματα μου είναι καλύτερος ο Yamaha RX-797. Απλά έιμαι στο δήλημα με τον Harman Kardon HK (980). Αλλιώς θα πήγαινα για Pioneer A6-J στα 270 ευρώ να κάνουμε και οικονομία.

Tyler το budget τελικά είναι 600 ευρώ!!

Help... σε μία ώρα θα πάω για αγορά!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

λοιπον :

ή παιρνεις 797 και Heco 300 και κανεις οικονομια

ή Παιρνεις Yamaha AX-497 2x85W (με φοβερη ποιοτητα κατασκευης design και καλυτερο ηχο απο εκεινον τον RX που ακουσες χτες στο Media, και βαρυ γλυκο μπασσο), με τα B3. Αυτο σημαινει 280+320=600 ευρω. Με γεια!

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Κοίτα ο χώρος ήταν μεγάλος εκεί δέν ξέρω πως θα ακούγονται εδώ μέσα στα 12 τμ., πάντως είχαν το μπάσο τον Heco matas 300, αλλά μου ακούστηκαν πολύ ποιο καθαρά, μπορέι να φταίει και η ευαισθησία τους εφόσον σίγουρα παίξανε ποιο δυνατα απο τα υπόλοιπα 4 που άκουσα. Μήπως τα Heco Vecta 300 ακούγονται διαφορετικά, δεν ξέρω εσύ θα μου πεις!!

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Μμμμ αυτόν τον Yamaha δεν τον έχω δει καθόλου. Για να δούμε!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Μμμμ αυτόν τον Yamaha δεν τον έχω δει καθόλου. Για να δούμε!!
αν δεις πριν καμια δεκαρια ποστ, στον ειχα αναφερει και χτες. Πολυ καλος, πολυ καλη ισχυς, γλυκοηχος και τιμιος. Η χροια του ταιριαζει καλα με τα Β3.

Που θα πας για αγορα?? Μπορει να μην βρεις ετοιμοπαραδοτα

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Πρώτον έαν δεν βρώ ετοιμοπαράδοτο θα στείώ αύριο δικό μου άνθρωπο που δεν δουλεύει και θα τον πάρει, αύριο βράδυ θα είναι στημένος όπως και να έχει.

Tyler η διαφορά τους είναι στα 60 ευρώ, μήπως για αυτή την διαφορά είναι κρίμα να μην πάρω τον RX-797.

Και κάτι άλλο που ξέχασα να σε ρωτήσω απο τη αρχή και το ξέχασα!! Το ραδιόφωνο μήπως δέν έιναι καλό σε έναν δυκάναλο?? Μήπως επηρεάζει τη απόδοση ή καμμία σχέση.

Τι διαφορά έχουν τα Heco Matas 300 με τα Heco Victa 300?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

σε γενικες γραμμες οι ραδιοενισχυτες λογω πολυπλοκοτητας στα κυκλωματα τα οποια μοιραζονται ιδια τροφοδοσια, δεν εχουν τοσο καλο ηχο οσο οι αυστηρα δικαναλοι ολοκληρωμενοι. Με τα B3 ταιριαζει ο 497 καλυτερα λογω συμβατοτητος στην ισχυ με τα ηχεια. H σειρα Metas ειναι η επομενη της σειρας Victa και τα πρωτα εχουν τη διπλασια τιμη.

Εδω που εχουμε φτασει οτι και να παρεις καλα θα ακουγεται. Σου ειπα 2 εκδοχες, μια οικονομικη, μια ακριβως στα λεφτα σου. Αναλογα με το πως θελεις να κινηθεις επιλεγεις.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Προτιμωντας τον 497 και Β3, επιλεγεις εναν πανομοιωτυπο ενισχυτη με τον 797 και ενα πολυ καλυτερο ηχειο απο το Victa 300. σε χαιρετω γιατι πρεπει να βγω, καλες αγορες.

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Μάλιστα φίλε Tyler. Σευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες. Απλά μου αρέσει να πέρνω αυτό που θέλω για αυτό που ακούω, πολύ ηλεκτρονική μουσικη κατα κύριο λόγο σε όλα τα ήδη της, και μετά λίγο ROCK. Και νέο και παλιό, δηλαδή απο Killers μέχρι Black Sabbath και Guns N' Roses. Ακούω σχεδόν όλες τις ώρες που είμαι στο σπίτι, απλά σκέφτηκα οτι εφόσον θα το πάρω για το δωμάτιο αλλά σε κανα χρόνο μάλλον θα μεταφερθεί στο σαλόνι τελικά, θα φύγουν οι γονείς, γιαυτό και ανέβηκα σε κατηγορία!!!

Δηλαδη έιμαι ανάμεσα σε Yamaha RX-797 vs Yamaha A497 vs Harman Kardon HK 3490 vs Harman Kardon H980, μετά απο προτάσεις και ψάξιμο δικό μου.

Πραγματικά ακόμα μπερδεμένος είμαι αλλά πρέπει επιτέλους να καταλέιξω!!

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Παιδιά κανείς άλλος κάτι τις τελευταίας στιγμής.........

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.083
Members
38.527