New PS3 update

Reaction score
0
και τι θα αλλαξει?

προσωπικα με κουρασαν τα achievements στο 360...

το μονο που θα ηθελα ειναι να εχω την δυνατοτητα να δω τι μου εστειλε ο φ,χ,ψ χωρις να χρειαζεται να βγαλω το παιχνιδι η την ταινια.... κατι που επρεπε να υπαρχει απο την αρχη:121:

Reaction score
0
Απάντηση: New PS3 update

Αναβαθμιστηκα σε 2,36...Τωρα τι κανει ,δεν ξερω...Περιμενουμε το 2,40

Reaction score
0
ηρθαν τα τριγγερ που προανεφερα... εστω και με λιγη καθυστερηση :104:

μια γρηγορη φωτο απο το κινητο....

Reaction score
0
Firmware 2.4 due in three weeks time; features revealed
Posted on June 25th, 2008 at 08:12 EDT

According to reports from CVG, Sony is planning on launching its upcoming Firmware 2.4 update for the PlayStation 3 in around three weeks time, coinciding with the E3 Media and Business Summit next month.

Previous reports suggested that the update would arrive some time next week; however, according to the website’s anonymous source, this is no longer the case.

More interestingly, however, is the supposed list of final features that consumers will be able to access via the XMB when it launches.

· Friend category
· View, send, receive messages
· Manage downloads
· Set the vibration feature of the controller
· Sign in to PlayStation Network
· Register friends
· Manage Bluetooth devices
· Terminate the game
· Music category
· Use the system BGM
· Work the system BGM operation panel
· Settings category
· Assign controllers
· View profiles
· Game category
· Set audio devices
· Use the voice changer

Users will also be able to play back their own music via the XMB’s Music column, though it is currently unknown whether or not this feature will be compatible with all software, or simply those created with the most recent development tools.

Sony has yet to issue comment on any of the above, so stay tuned for any further information as it becomes available.

http://www.psu.com/Firmware-24-due-in-three-weeks-time;-features-revealed-News--a0004069-p0.php

Reaction score
0
chat control και capability οτιδηποτε και αν κανεις στην κονσολα... εσυ να παιζεις metal gear και γω να βλεπω dvd και να μιλαμε

Reaction score
4
chat control και capability οτιδηποτε και αν κανεις στην κονσολα... εσυ να παιζεις metal gear και γω να βλεπω dvd και να μιλαμε
Ε δεν ειμαστε καλα!!
Δηλαδη μονο μεσα απο το ιδιο παιχνιδι θα μπορουμε να κανουμε chat??
ΕΛΕΟΣ!!!!!

Reaction score
0
Ε δεν ειμαστε καλα!!
Δηλαδη μονο μεσα απο το ιδιο παιχνιδι θα μπορουμε να κανουμε chat??
ΕΛΕΟΣ!!!!!
ειρωνικα το λες αυτο?:114:

δεν ξερω αν θα υπαρχει αλλα εγω δεν το βλεπω στη λιστα

Reaction score
4
ειρωνικα το λες αυτο?:114:

δεν ξερω αν θα υπαρχει αλλα εγω δεν το βλεπω στη λιστα
Καθολου ειρωνικα βρε Δημητρη.
Παλι μισα πραγματα βλεπω για αυτο το λεω.

Reaction score
0
Το view, send and receive messages δε σας κάνει;
Αυτή είναι η βασική έλλειψη που δεν μπορείς να οργανώσεις ένα παιχνίδι σαν άνθρωπος, όχι το chat.

Reaction score
4
Το view, send and receive messages δε σας κάνει;
Αυτή είναι η βασική έλλειψη που δεν μπορείς να οργανώσεις ένα παιχνίδι σαν άνθρωπος, όχι το chat.
Ε το chat τι το εβαλαν αν μπορεις να μιλας μονο απο οτι φανταζομαι απο το ιδιο παιχνιδι.
Μιλας τοτε και απο το ingame chat του παιχνιδιου.
Το θεμα ειναι να μην χρειαστεις να κλεισεις το παιχνιδι αμα σου κανει ο αλλος chat.
Εκτος αμα δεν εχω καταλαβει εγω σωστα.

Reaction score
0
Ε το chat τι το εβαλαν αν μπορεις να μιλας μονο απο οτι φανταζομαι απο το ιδιο παιχνιδι.
Μιλας τοτε και απο το ingame chat του παιχνιδιου.
Το θεμα ειναι να μην χρειαστεις να κλεισεις το παιχνιδι αμα σου κανει ο αλλος chat.
Εκτος αμα δεν εχω καταλαβει εγω σωστα.
Εγώ έχω καταλάβει ότι αυτό αφορά cross-game messaging. Δηλαδή πατάς το PS μέσα από το παιχνίδι και σου βγάζει την ΧΜΒ (ή μέρος της τέλος πάντων) οπότε πας στο friends list και παίρνεις ή στέλνεις μήνυμα και μετά γυρνάς στο παιχνίδι.
Αυτό ζητάει όλος ο κόσμος και στη Sony το ξέρουν πολύ καλά (σε οποιοδήποτε post στο PS Blog οι μισές απαντήσεις από κάτω είναι "που είναι το in-game XMB?" :138:), δεν υπάρχει περίπτωση να τα θαλασσώσουν πάλι από τη στιγμή που το ανακοίνωσαν.

Reaction score
0
ΧΒΜ= in game menu ΟΧΙ μονο μηνυματα...

view, send and receive messages ΣΤΟ XBM (ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΧΙ CHAT)

αν δεν καταλαβεινεις την διαφορα του chat και του μηνυματος αλλα και ποσο σημαντικο και ευχρηστο ειναι το chat λυπαμαι

Reaction score
0
ΧΒΜ= in game menu ΟΧΙ μονο μηνυματα...

view, send and receive messages ΣΤΟ XBM (ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΧΙ CHAT)

αν δεν καταλαβεινεις την διαφορα του chat και του μηνυματος αλλα και ποσο σημαντικο και ευχρηστο ειναι το chat λυπαμαι
Κάποιος έχει προβλήματα κατανόησης;

Ξέρω τί είναι το XMB και τη διαφορά μεταξύ απλών μυνημάτων και chat. Αυτό που είπα είναι ότι η βασική έλλειψη είναι η αδυναμία ανταλλαγής μυνημάτων cross-game και αυτό φαίνεται ότι θα λυθεί.

Reaction score
4
Προσωπικα δεν με βολευει καθολου η συννενοηση μεσω text γιατι κανω δεκα ωρες να γραψω μια προταση.
Φυσικα εχει βγει αυτο το logitech mini keyboard που το λιγουρευομαι πολυ που ειναι και bluetooth.
Αλλα πολυ πιο βολικο το chat ετσι και αλλιως.

Reaction score
0
Προσωπικα δεν με βολευει καθολου η συννενοηση μεσω text γιατι κανω δεκα ωρες να γραψω μια προταση.
Φυσικα εχει βγει αυτο το logitech mini keyboard που το λιγουρευομαι πολυ που ειναι και bluetooth.
Αλλα πολυ πιο βολικο το chat ετσι και αλλιως.
Το dinovo mini ε; Πολύ ωραίο αλλά έχουμε πήξει στα ημιάχρηστα gagdets...
Για voice chat μαζί σας, το ΙΜ είναι που βρίσκω σχετικά αδιάφορο.

Reaction score
4
Στα features toy 2.4 γραφει για "Use the voice changer" που λογικα νομιζω θα πει οτι θα εχουμε προσβαση στο voice chat ανα πασα στιγμη.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos