- Reaction score
- 4
Τι το κουραζουν τοσο πολυ???
Βγαλτε το να τελειωνουμε!!!!!!!!!!
Βγαλτε το να τελειωνουμε!!!!!!!!!!
Δηλαδη ?εγω δεν βλεπω universal chat στη λιστα... :121:
Ε δεν ειμαστε καλα!!chat control και capability οτιδηποτε και αν κανεις στην κονσολα... εσυ να παιζεις metal gear και γω να βλεπω dvd και να μιλαμε
ειρωνικα το λες αυτο?:114:Ε δεν ειμαστε καλα!!
Δηλαδη μονο μεσα απο το ιδιο παιχνιδι θα μπορουμε να κανουμε chat??
ΕΛΕΟΣ!!!!!
Καθολου ειρωνικα βρε Δημητρη.ειρωνικα το λες αυτο?:114:
δεν ξερω αν θα υπαρχει αλλα εγω δεν το βλεπω στη λιστα
Ε το chat τι το εβαλαν αν μπορεις να μιλας μονο απο οτι φανταζομαι απο το ιδιο παιχνιδι.Το view, send and receive messages δε σας κάνει;
Αυτή είναι η βασική έλλειψη που δεν μπορείς να οργανώσεις ένα παιχνίδι σαν άνθρωπος, όχι το chat.
Εγώ έχω καταλάβει ότι αυτό αφορά cross-game messaging. Δηλαδή πατάς το PS μέσα από το παιχνίδι και σου βγάζει την ΧΜΒ (ή μέρος της τέλος πάντων) οπότε πας στο friends list και παίρνεις ή στέλνεις μήνυμα και μετά γυρνάς στο παιχνίδι.Ε το chat τι το εβαλαν αν μπορεις να μιλας μονο απο οτι φανταζομαι απο το ιδιο παιχνιδι.
Μιλας τοτε και απο το ingame chat του παιχνιδιου.
Το θεμα ειναι να μην χρειαστεις να κλεισεις το παιχνιδι αμα σου κανει ο αλλος chat.
Εκτος αμα δεν εχω καταλαβει εγω σωστα.
Κάποιος έχει προβλήματα κατανόησης;ΧΒΜ= in game menu ΟΧΙ μονο μηνυματα...
view, send and receive messages ΣΤΟ XBM (ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΧΙ CHAT)
αν δεν καταλαβεινεις την διαφορα του chat και του μηνυματος αλλα και ποσο σημαντικο και ευχρηστο ειναι το chat λυπαμαι
Το dinovo mini ε; Πολύ ωραίο αλλά έχουμε πήξει στα ημιάχρηστα gagdets...Προσωπικα δεν με βολευει καθολου η συννενοηση μεσω text γιατι κανω δεκα ωρες να γραψω μια προταση.
Φυσικα εχει βγει αυτο το logitech mini keyboard που το λιγουρευομαι πολυ που ειναι και bluetooth.
Αλλα πολυ πιο βολικο το chat ετσι και αλλιως.