Oλοκληρωμένος που δεν σκουριάζει . . . άλλο

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.123
Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις για παράδειγμα τη VOLVO, που έχει φορτηγά και αυτοκίνητα.
θα ήταν ατυχές το παράδειγμα volvo, μιας και η crown..βγάζει μόνο φορτηγά!!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.303
δεν είπα ΠΟΤΕ τι να κάνεις σπίτι σου, στο δικό μου δεν θα το έβαζα( το crown)! fair enough??
Ναι, ό,τι πεις.
Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις για παράδειγμα τη VOLVO, που έχει φορτηγά και αυτοκίνητα.
Δεν τον συμφέρει.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.123
Είμαι μαζί σου σε πολλά ,αλλά...
Πιστεύεις ότι αυτό το σύστημα υστερεί σε κάτι από όλα αυτά που θα ήθελες ποτέ ?

View attachment 138979
εννοείται πως δεν!...
ΑΝ ήθελα να ανοίξω στούντιο μαζί σου!
Στο σαλόνι μου αυτές τους..τράκτορες μάναμ δε... άσε που πάλι με ..φορτηγά με μπλέκεις! :lolsign:
Να βλέπετε και λιγουλάκι( το ηχείο κι ο ενισχυτής) ε?
Post automatically merged:

Ναι, ό,τι πεις.

Δεν τον συμφέρει.
θα ήταν ατυχές το παράδειγμα volvo, μιας και η crown..βγάζει μόνο φορτηγά!!
είχα ήδη απαντήσει :wink: :wink:

wnet

Nearfield
Reaction score
18.169
εννοείται πως δεν!...
Στο σαλόνι μου αυτές τους..τράκτορες μάναμ δε... άσε που πάλι με ..φορτηγά με μπλέκεις! :lolsign:
Μωρέ άμα είχα 20Κ για ξόδεμα θα σου ΄λεγα εγώ ! :p
Και όπως είπαν και οι προλαλήσαντες... το 2.0 δε θα με χάλαγε καθόλου!

C

chrispo

Guest
Ο Leandros, εκφέρει την άποψή του και έχει κάθε δικαίωμα να ακούει όπως θέλει...όπως και εσείς έχετε το ίδιο δικαίωμα.( και δεν σας κρίνει γι ´αυτό, όπως εσείς του κάνετε )
Μην του την πέφτετε άτσαλα.:smg:

P

PMC

Guest
εννοείται πως δεν!...
Να βλέπετε και λιγουλάκι( το ηχείο κι ο ενισχυτής) ε?

είχα ήδη απαντήσει :wink: :wink:

91229DEC-23BB-4E7C-9B04-1CE271C540EA.jpeg

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται ....όμως είναι θέμα γούστου τελικά...

Πάντως το μέγεθος μετράει και στο στέρεο.....αν θέλεις τη ταχύτητα, την ευκρίνεια και τη μουσικότητα ,τις στάθμες ,τον ρεαλισμό......θες μεγάλα ενισχυτικά και αντίστοιχα Ηχεια !

Για ένα μικρό χώρο ( μέχρι 10 τετραγωνικά )ισως να σου φτάνει ο συγκεκριμένος ενισχυτης με ένα μικρό σε δυνατότητες και με μεγάλη ευαισθησία ηχείο .:idk:

Reaction score
1.566
Τι γελάτε βρε καθάρματα? :biggrin:

Όλα δικά της είναι!
Επειδή σας δίνει το δικαίωμα χρήσης? Κόλπο είναι!:lol:
Έκανα κοιλιακούς από τα γέλια αλλά πόσο δίκιο έχεις.

Κουαρτετα εγχορδων; ΚΟΥΑΡΤΕΤΑ εγχορδων; Δηλαδη, ας πουμε, 4 τσελο;
Αν ακουσεις 1 τσελο λαιβ, σε κρεσεντο στα 3 μετρα, θα εχεις προβληματα ακοης για την υπολοιπη νυχτα. Οχι 4...
Σε πολύ σωστή κατεύθυνση το πνεύμα του παραδείγματος αλλά επετρέψε μου να το εκμεταλευτώ και να θυμίσω ότι ένα κονσέρτο ή όποιο άλλο μουσικό live δεν πρέπει να συνχέεται ή να συγκρίνεται με ακρόαση ηχογραφημένης μουσικής σε όποιο σύστημα. Παλιά hi-fi ασθένεια αυτή, νόμιζα εν έτη 2019 πάμε για το 2020 ότι είχε εκλείψει.

...βρε ντόκτορ... πάλι τα ίδια θα λέμε? Δε χρειάζεται να επενδύεις σε immersive για..ανάγνωση!! :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Ένα καλό ζευγαράκι γυαλιά πρεσβυωπίας, ένα σποτάκι καλό δίπλα από τη πολυθρόνα και είσαι....jet!!
μπαίνεις μετά εδώ: https://www.partitoura.gr/
...κι απολαμβάνεις αθόρυβα τη μουσική σου!!:dance2::dance2::dance2:
Συγνώμμη αγαπητέ αλλά υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν ακούει απλά μουσική τρώγοντας σουβλάκια ή φουά γκρα ή κάνοντας ότι θέλει τέλοσπάντων, δικαιώματα του. Υπάρχουν και αυτοί που ακούνε μελετώντας ταυτόχρονα και την παρτιτούρα. Τουλάχιστον ας έβαζες ένα σοβαρό site τόσα υπάρχουν.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.123
Συγνώμμη αγαπητέ αλλά υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν ακούει απλά μουσική τρώγοντας σουβλάκια ή φουά γκρα ή κάνοντας ότι θέλει τέλοσπάντων, δικαιώματα του. Υπάρχουν και αυτοί που ακούνε μελετώντας ταυτόχρονα και την παρτιτούρα. Τουλάχιστον ας έβαζες ένα σοβαρό site τόσα υπάρχουν
Συγνώμη φίλτατε!
Δεν είχα καμιά πρόθεση να υποβαθμίσω τη μελέτη όσων αρέσκονται σ'αυτό κατά την ακρόαση.
Αν γνωρίζετε κάποιο σοβαρότερο και πληρέστερο site παρακαλώ αναρτήστε το!
Υπάρχουν πολλοί εδώ που ακούνε μόνο διαβάζοντας με σβηστά ή καθόλου μηχανήματα αναπαραγωγής ήχου! Θα τους είναι εξαιρετικά χρήσιμο!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.008
Τα Μ2 της JBL κυκλοφορούνε και σε "σαλονατη" έκδοση, με υπέροχο φινίρισμα ξύλου, και πολύ υψηλότερο κοστολογιο βέβαια.

Πρόκειται για τη σειρά synthesis που είναι μαγική, με κορυφαίο το Έβερεστ.

Φυσικά παίζει ιδανικά με Κράουν.

Και φυσικά η Κράουν σαν φίρμα, έχει την υψηλότερη τεχνογνωσία σε ενισχυτικά σε όλο τον πλανήτη, και προφανώς διαθέτει στη γκάμα της τα καλύτερα ενισχυτικά εβερ.

Καμία χαιεντοφιρμα δε μπορεί να πλησιάσει την Κράουν, ούτε για ανέκδοτο δε μπορείς να το πεις...

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.123
View attachment 138985

Πάντως το μέγεθος μετράει και στο στέρεο.....αν θέλεις τη ταχύτητα, την ευκρίνεια και τη μουσικότητα ,τις στάθμες ,τον ρεαλισμό......θες μεγάλα ενισχυτικά και αντίστοιχα Ηχεια !

Για ένα μικρό χώρο ( μέχρι 10 τετραγωνικά )ισως να σου φτάνει ο συγκεκριμένος ενισχυτης με ένα μικρό σε δυνατότητες και με μεγάλη ευαισθησία ηχείο .:idk:
Συμφωνώ μαζί σου για τις στάθμες, κι εγώ δεν είμαι από τους.."ήσυχους" ακροατές, συνήθως ακούω σε κανιβαλιστικές στάθμες, επομένως ούτε για μένα θα αποτελούσε επιλογή ο συγκεκριμένος ενισχυτής για το κυρίως μου σύστημα, όμως...το να χαρακτηρίζεται από κάποιους ως χάλιεντ ένα μηχάνημα ΧΩΡΙΣ να το έχει ακούσει είναι τουλάχιστον εξοργιστικό(εκτός αν ακούει σπίτι του με τον ongaku):wink:
(παραθέτω αυτούσια την απάντηση μου από τη πρώτη σελίδα του συγκεκριμένου θρεντ.)

Τώρα,
φίλε jiovanni75,
το γούστο σου όσον αφορά το σπίτι είναι τέλειο!
.....Δυστυχώς, κάπου εκεί.....σου τελείωσε!! :lol: :lol:
Δε βλέπονται λέμε!!!:roflmao::roflmao::roflmao:
Σαν πλαστικές ντουλάπες βεράντας είναι!:lolsign::lolsign::lolsign:

Τα Μ2 της JBL κυκλοφορούνε και σε "σαλονατη" έκδοση, με υπέροχο φινίρισμα ξύλου, και πολύ υψηλότερο κοστολογιο βέβαια.

Και φυσικά η Κράουν σαν φίρμα, έχει την υψηλότερη τεχνογνωσία σε ενισχυτικά σε όλο τον πλανήτη, και προφανώς διαθέτει στη γκάμα της τα καλύτερα ενισχυτικά εβερ.

Καμία χαιεντοφιρμα δε μπορεί να πλησιάσει την Κράουν, ούτε για ανέκδοτο δε μπορείς να το πεις...
αυτά τουλάχιστον βλέπονται ντόκτορ! μπράβο!
Για το crownάκη όμως δε με ψήνεις με τίποτα!!:lolsign::lolsign::lolsign:
Μακρυά τα scania από μένα!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.764
Η κλοπη ειναι ιδιοκτησια - μη μασας τουρτα !
Κάτι τετχοια, από την ανάποδη, μας έλεγε ο μακαρίτης ο Προυντον, έχοντας τα βέβαια ολίγον τι μπερδεμένα μέσα στο κεφάλι του, όπως όλοι οι αναρχικοί άλλωστε, αφού ταυτόχρονα υποστήριζε την ατομική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής, κάνοντας κριτική στον καπιταλισμό και απέρριπτε την κοινωνική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής, ευαγγελιζομενος έναν δικής του έμπνευσης σοσιαλισμό...
Go figure....
...Τούρτα-Φέρτα - και ας μη μασάς,το...ίδιο μου κάνει.:)
Εκεί που πραγματικά δίνει ρέστα ο crownάκης είναι στο ζευγάρωμα με το ακριβό διθέσιο της Αλκηστις.
:biggrin::biggrin:

Τη στιγμη που σ΄αγόραζα
για να τριπάρω
το κενό μου εξαγόραζα !
.
Αγοράκο μου σε βλέπω να ποστάρεις στα πάντα μέχρι και στα τσίσια της γάτας του γείτονα. Είσαι πάνω στον υπολογιστή 25 ώρες το 24ωρο και θες να σε δουν κάποιοι στα σοβαρά. Άντε και λίγο στο συστηματάκι σου...
Δεν εξαγοράζονται κενά όταν μπορούν αυτά να συμπληρώνονται με έμμετρες ...απαντήσεις. ;)

Ενδεικτικώς αναφέρω ότι και για οικιακή χρήση ο ίδιος χρησιμοποιώ μόνο workstations & ultrabooks επαγγελματικής χρήσης που διαθέτουν κατά πολύ ανώτερες την ποιότητα κατασκευής και λειτουργικότητα.
View attachment 138953

- fixed . . . αμμοβολή & στον εξατμισά για χρώμιο :cool:
Το ουσιαστικό ζήτημα δεν έγκειται στο φινίρισμα ή τους όποιους διαπληκτισμούς.
Στην ανωτέρω ιστοσελίδα θα μπορούσαν να στοιχειοθετηθούν ένας σωρός αμαρτήματα από τις προδιαγραφές της συσκευής και τα συνοδευτικά κείμενα,αλλά για λόγους αβροφροσύνης καλύτερα...ας μείνουμε στην πλακατζίδικη διάθεση.
View attachment 138985

Η φωτογραφία που παραθέτει ο jio είναι λίαν σημαδιακή,περιλαμβάνει στο πλάνο κι εκείνο το φωτιστικό (portatif) που παραπέμπει συνειρμικώς στα...Grimm LS1. ;)

Και για να μην ξεχνιόμαστε,υπενθυμίζεται ότι όλες αυτές οι θρυλικές - και αναγνωρισμένες ως τέτοιες - ηχειακές υλοποιήσεις της JBL έχουν προκύψει από την έρευνα και ανάπτυξη όπως έχουν εκείνες αποτυπωθεί στα...pdf από τη Harman,όχι από το πώς μπορεί να έχει δει το ΄΄όνειρο΄΄ κάποιος χρυσαυτιάς σχεδιαστής με...(ιδιαίτερη) άποψη.

Last edited:

Reaction score
891
Για το crownάκη όμως δε με ψήνεις με τίποτα!!
Μακρυά τα scania από μένα!!
Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου... έχεις ακούσει ηχεία πάνω σε ένα (ή και 2...) drivecore2 XLS 1502, τα φθηνά καλά της CROWN, δε σου λέω καν τα ακριβά. Για να μάθω για ποιόν λόγο τα απορρίπτεις.

Το "μάτι" είναι σίγουρα θεμιτό και δεν αντιλέγω, τα στουντιακά δεν έχουν πολλή όμορφη σχεδίαση. Κι εμένα δε μου αρέσουν πάρα πολύ τα genelec που έχω, αλλά χαλάλι τους, όταν ακούω μουσική μου το ξεπληρώνουν.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.123
Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου... έχεις ακούσει ηχεία πάνω σε ένα (ή και 2...) drivecore2 XLS 1502, τα φθηνά καλά της CROWN, δε σου λέω καν τα ακριβά. Για να μάθω για ποιόν λόγο τα απορρίπτεις.

Το "μάτι" είναι σίγουρα θεμιτό και δεν αντιλέγω, τα στουντιακά δεν έχουν πολλή όμορφη σχεδίαση. Κι εμένα δε μου αρέσουν πάρα πολύ τα genelec που έχω, αλλά χαλάλι τους, όταν ακούω μουσική μου το ξεπληρώνουν.
εννοείται ναι!
σε σχέση με το musical fidelity m6i που έχω ο crownάκης xls1502 οδηγώντας τα proac studio 140 που έχω ήταν σα να ήταν άψυχος, χωρίς σώματα, χωρίς ρυθμό, άνευρος από λίγο εως πολύ ανάλογα και το κομμάτι που έπαιζε...δεν...δε τα έλεγε καλά!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.764
εννοείται ναι!
σε σχέση με το musical fidelity m6i που έχω ο crownάκης xls1502 οδηγώντας τα proac studio 140 που έχω ήταν σα να ήταν άψυχος, χωρίς σώματα, χωρίς ρυθμό, άνευρος από λίγο εως πολύ ανάλογα και το κομμάτι που έπαιζε...δεν...δε τα έλεγε καλά!
Είμαι βέβαιος ότι δεν συμπαθείς το μη απενεργοποιούμενο DSP στη διαδρομή του σήματος.

Πλην όμως,οφείλεις ν'αναφέρεις την πλήρη συνδεσμολογία με τα συνοδά και τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η σύγκριση και προέκυψαν οι εν λόγω εντυπώσεις.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.123
Π α ν α ι α μου
Άψυχος και ανευρος ο ενισχυτής;
Τι επίπεδο χαιεντικης προσέγγισης θεέ μου...
μπορεί να περιγραφεί και ως: "με προφανή έλλειψη σώματος, με χαμηλό με προφανή έλλειψη σε όγκο, χωρίς βάθος και πλάτος στη σκηνή και με το τίμπρο να μην είναι στις λέξεις που αναγνώριζε ο xls1502".

Σας κάλύψα αγαπητέ με τη συγκεκριμένη περιγραφή???

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.621
Members
38.473