Pioneer DV-600 player

Reaction score
0
Αγαπητε φιλε τρελλαρα, θα μου επιτρεψεις να επεμβω και να πω οτι το Oppo 981 δεν ειναι ενα απλο player, και δεν μπορει να συγκριθει παρα μονο με τα αντιστοιχα που εχουν Faroudja, και πολυ μεγαλυτερη τιμη.
Συγκρισιμο ισως να ειναι το Oppo 980 που ερχεται σε λιγο καιρο με 200 ευρω.
Δεν διαφωνώ επι της ουσίας.. Δεδομένου οτι το Dv-600 παίζει κοντά στα 160 Ευρώ θωρώ ότι για τα λεφτά του είναι άριστη επιλογή. Τα Oppo είναι καλύτερα αλλά την διαφορά δεν θα την δει ο μέσος χρήστης που συνήθως παίζει με μια LCD/plasma μέχρι 42 ίντσες αλλά ο πιο ψαγμένος που έχει είτε μεγάλη TV (50"+) είτε προβολικό... εκεί η διαφορά είναι ορατή...

Το 981 το έχω δει πολλές φορές και το έχω συγκρίνει με ιδιο υλικό σε χώρο πολύ στενου μου φίλου που το έχει συνδεδεμένο σε 42" πλάσμα και ομολογώ ότι με πολύ δυσκολία διέκρινα διαφορά υπέρ του , σε σχέση με το DV-600.

Reaction score
10
Δεν διαφωνώ επι της ουσίας.. Δεδομένου οτι το Dv-600 παίζει κοντά στα 160 Ευρώ θωρώ ότι για τα λεφτά του είναι άριστη επιλογή. Τα Oppo είναι καλύτερα αλλά την διαφορά δεν θα την δει ο μέσος χρήστης που συνήθως παίζει με μια LCD/plasma μέχρι 42 ίντσες αλλά ο πιο ψαγμένος που έχει είτε μεγάλη TV (50"+) είτε προβολικό... εκεί η διαφορά είναι ορατή...

Το 981 το έχω δει πολλές φορές και το έχω συγκρίνει με ιδιο υλικό σε χώρο πολύ στενου μου φίλου που το έχει συνδεδεμένο σε 42" πλάσμα και ομολογώ ότι με πολύ δυσκολία διέκρινα διαφορά υπέρ του , σε σχέση με το DV-600.
Καλως η κακως , συγκρισεις σχετικα με τη ποιοτητα εικονας , εγω δεν μπορω να κανω ουτε και ειναι πρεπον.

Reaction score
0
παιδιά,να κάνω μια ερώτηση off topic αλλά δεν ξέρω που να την κάνω και δεν αξίζει να ανοίξω thread γι'αυτήν.Θέλω να συνδέσω το DVDWRITE μου (SONY RDR-HX910) με την 42PFL9732 που θα παραλάβω σε λίγες ημέρες.Με τι καλώδιο να το συνδέσω στην tv για καλύτερη εγγραφή,Component,SVGA ή SCART;Μόνο για εγγραφή από την tv με ενδιαφέρει γιατί για player θα έχω το DV-600 με HDMI.

Reaction score
0
Όπως και αν το συνδέσεις, αφού σε ενδιαφέρει η εγγραφή προγραμμάτων μόνο, το ίδιο είναι.
Η εγγραφή γίνετε από τον εσωτερικό δέκτη που έχει το sony οπότε ότι καλώδιο και να βάλεις στη σύνδεσή του με την TV δεν το επηρεάζει. Η ποιότητα του εγγραφόμενου σήματος θα είναι η ίδια και τα dvd που θα φτιάξεις δεν θα επηρεάζονται.
Προσοχή μόνο, αν προσπαθήσεις να κάνεις αναπαραγωγή από το ίδιο το recorder θα δεις διαφορά στην εικόνα ανάλογα με τον τρόπο σύνδεσης. Δεν σε ενδιαφέρει να δεις από τον ενσωματωμένο του σκληρό; (νομίζω ότι το μοντέλο αυτό έχει)
Πιο απλά: Αν γράψεις κάποιο πρόγραμμα στο σκληρό με την μέγιστη ποιότητα αυτό θα έχει ποιότητα εικόνας, έστω 10 ότι σύνδεση και να κάνεις.
Αν κάνεις αναπαραγωγή του προγράμματος αυτού από το σκληρό με σύνδεση HDMI (αν έχει) θα δεις εικόνα που θα βαθμολογείς με πχ 10.
Αν κάνεις αναπαραγωγή μέσω component η εικόνα που θα δεις θα είναι λίγο κατώτερη ( πχ του 9 ) και αν κάνεις αναπαραγωγή μέσω scart ακόμα κατώτερη ( πχ του 8 ).
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Reaction score
0
Όπως και αν το συνδέσεις, αφού σε ενδιαφέρει η εγγραφή προγραμμάτων μόνο, το ίδιο είναι.
Η εγγραφή γίνετε από τον εσωτερικό δέκτη που έχει το sony οπότε ότι καλώδιο και να βάλεις στη σύνδεσή του με την TV δεν το επηρεάζει. Η ποιότητα του εγγραφόμενου σήματος θα είναι η ίδια και τα dvd που θα φτιάξεις δεν θα επηρεάζονται.
Προσοχή μόνο, αν προσπαθήσεις να κάνεις αναπαραγωγή από το ίδιο το recorder θα δεις διαφορά στην εικόνα ανάλογα με τον τρόπο σύνδεσης. Δεν σε ενδιαφέρει να δεις από τον ενσωματωμένο του σκληρό; (νομίζω ότι το μοντέλο αυτό έχει)
Πιο απλά: Αν γράψεις κάποιο πρόγραμμα στο σκληρό με την μέγιστη ποιότητα αυτό θα έχει ποιότητα εικόνας, έστω 10 ότι σύνδεση και να κάνεις.
Αν κάνεις αναπαραγωγή του προγράμματος αυτού από το σκληρό με σύνδεση HDMI (αν έχει) θα δεις εικόνα που θα βαθμολογείς με πχ 10.
Αν κάνεις αναπαραγωγή μέσω component η εικόνα που θα δεις θα είναι λίγο κατώτερη ( πχ του 9 ) και αν κάνεις αναπαραγωγή μέσω scart ακόμα κατώτερη ( πχ του 8 ).
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Απόλυτα κατανοητός και σ'ευχαριστώ πολύ

Reaction score
1
Έχει προσπαθήσει κανείς να επιστρέψει στο αρχικό Firmware ?

Εγώ έχω εγκαταστήσει επιτυχώς το v1_mod_beta CP1253 του Dinderi.
Όταν προσπάθησα να εγκαταστήσω το original απέτυχα. wall_1

Το DVD αναγνώρισε το cd και μου ζήτησε να πατήσω Play για να γίνει το upgrade.
Μόλις πάτησα play στην οθόνη βγήκαν τα παρακάτω:

FILE COPYING
RETRY FILE COPY
CHECKSUM FAIL

Και το DVD σταμάτησε. :pc:

Ξέρει κανείς τι συμβαίνει ? Help !

Bart.

Reaction score
0
Εάν θέλεις να ακούσεις SACD χρησιμοποίησε ή τις εξόδους πολλαπλών καναλιών (Σελίδα 10 στο manual) ή HDMI (Σελίδα 11 στο manual). Αν δοκιμάσεις οτιδήποτε άλλο δεν θα έχεις κανένα αποτέλεσμα.
Μερικές ρυθμίσεις που πρέπει να δείς είναι :
α) HDMI Out - Σελίδα 25 του Μanual
β) SACD Playback (Αναπαραγωγή SACD) - Σελίδα 27 του Μanual
γ) Audio Output Mode (Κατάσταση Εξόδου Ήχου) - Σελίδα 28 του Μanual

HV

Reaction score
0
( Mhn sxoliasei kaneis ta Greeklish....Ta VISTA ta epaiksan opote ypomonh )
Basika 1 den skefthke na kanei ena sygritiko metaksy OPPO 981 kai PIONEER DV600 ? Oxi tpt allo alla ta 260e tou OPPO einai polla an skeftei kaneis pws me 290e pairnoume to TOSHIBA HD-DVD E1 kai me 340 to TOSHIBA HD-DVD EP1 ta opoia kai neas genias einai kai kanoun tromero Upconvert sta 1080i to prwto kai sta 1080p to deytero......
Andriko poso dyskolo einai na ginei ena sygkritiko metaksy twn 2 DVD ?

Reaction score
0
Εάν θέλεις να ακούσεις SACD χρησιμοποίησε ή τις εξόδους πολλαπλών καναλιών (Σελίδα 10 στο manual) ή HDMI (Σελίδα 11 στο manual). Αν δοκιμάσεις οτιδήποτε άλλο δεν θα έχεις κανένα αποτέλεσμα.
Μερικές ρυθμίσεις που πρέπει να δείς είναι :
α) HDMI Out - Σελίδα 25 του Μanual
β) SACD Playback (Αναπαραγωγή SACD) - Σελίδα 27 του Μanual
γ) Audio Output Mode (Κατάσταση Εξόδου Ήχου) - Σελίδα 28 του Μanual
ευχαριστω για την απαντηση αλλα ακομα πεδευομαι.υπαρχει περιπτωση να μην μπορει να παντρευτη το pioneer με amp denon 3ετιας αν δεν κανω λαθος σειρα 38χχ ?thanks

Reaction score
0
Δεν τίθεται θέμα παντρέματος, εκτός και αν ο ενισχυτής σου δεν έχει HDMI ή εισόδους πολλαπλών καναλιών (που σίγουρα έχει). Μπορείς να αναφέρεις τι έχεις κάνει ως τώρα; Ίσως από αυτά που θα πεις βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα και λύσουμε το όλο πρόβλημα.

Reaction score
0
καλημερα ο εν. ειναι ο denon avc a11 xv συνδεεται με το 600 με hdmi αλλα μαλλον καποια ρυθμιση δεν εχει γινει στον denon και δεν παιζει . καποιος καποια ιδεα ?μεσο αναλογικων 5.1 οκ αλλα οχι καλος ηχος .ο denon ομως μεσω denon link με το ακριβο dvd denon που ειχαν αγοραστει πακετο παιζει .μπορει ο denon να μην παντρευτει με το 600 ..?σορυ για τον πονοκεφαλο..

Reaction score
1
Έχω εγκαταστήσει επιτυχώς το firmware v1_mod_beta CP1253 του Dinderi.

Έτσι σε mp3 cd ή mp3 dvd εμφανίζονται long filenames στον browser.

Δυστυχώς όμως δεν συμβαίνει το ίδιο με τα mp3 σε usb όπου ο browser δεν υποστηρίζει long filenames.

Ξέρει κάποιος αν υπάρχει νέα version που να υποστηρίζει long filenames σε mp3 από usb.

Bart

Reaction score
0
η ουσία σε ενα DVD player ειναι η εικόνα και ο ήχος... και οχι τι θα δειχνει η οθονη του Player οταν αναπαράγουμε mp3 ...

Το 600 ειναι κορυφαίο μηχάνημα για τα χρήματα που ζητάει
Συμφωνώ απόλυτα (ως κάτοχός του)..
Το 1080p Upscaling που κάνει στην 1080p TV μου είναι πραγματικά πολύ καλό..
Με αυτά τα χρήματα.. τίποτα καλύτερο!:smoking:

Reaction score
1
Παίζει mp3 dvd?
ΚΑΙ MP3 σε DVD :bravo:
KAI MP3 σε USB STICK :bravo:
ΚΑΙ ......Πιθανώς και σε fat formated εξωτερικό USB Disk.(Δεν το έχω τσεκάρει ακόμα)

Επίσης υποστηρίζει και DVD-Audio :bravo:

Γιά μένα ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. (έχω πάρει δύο) !

Bart

Reaction score
1
Έχω εγκαταστήσει επιτυχώς το firmware του HAKAN V1.1

ΚΑΙ MP3 σε DVD
KAI MP3 σε USB STICK
ΚΑΙ σε fat 32 formated εξωτερικό USB Disk
ΚΑΙ CP1253 el ok......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876