PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

Reaction score
1
Για δοκίμασε το. Έχεις δει στο wiki του media tank αν υπάρχει πρόβλημα με τον συγκεκριμένο σκληρο απο άλλους χρήστες; Τα NMt apps τρέχουν απο τον εσωτερικο σκληρο; Για δοκίμασε να τα περάσεις σε ξεχωριστό Στικάκι, ίσως διορθωθεί το θέμα με την αναπαραγωγή του blu ray όπως και το αν κατεβαζεις torrent επιβαρύνει τις επιδόσεις του συστήματος. το πρόβλημα με τις Φωτο δεν καταλαβαίνω, δοκιμασες αυτές τις Φωτο να τις δεις απο pc στο ίδιο δίκτυο;

Reaction score
65
Απάντηση: PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

οχι-δεν εχω διαβασει καποιο θεμα.
αυτο με τον σκληρο,μου το εχει κανει 2 φορες.
βιαστηκα και δεν το αφησα να τον διαβασει?(γιατι θελει καποια ωρα απο poweroff).

Reaction score
403

Μολις βγηκε νεο Firmware!
Επιτελους!! αν και το προβλημα του ηχου σε BD δεν το ειναι στα FIX αλλα στα Known Issues...
το εβαλες κανεις;

Reaction score
65

Μολις βγηκε νεο Firmware!
Επιτελους!! αν και το προβλημα του ηχου σε BD δεν το ειναι στα FIX αλλα στα Known Issues...
το εβαλες κανεις;
εδω δεν υπαρχει http://www.popcornhour.com/download/A300/firmware-A300.html.
μονο online την δινει το 300αρι.
εγω θα ελεγα να περιμενουμε λιγο να δοκιμαστει πρωτα.
εν`τω μεταξυ,εαν γινει αναβαθμισει,πως θα αποφυγουμε το σβησιμο των ταινιων στον ενσωματωμενο σκληρο?

Reaction score
403
Τελικα το πέρασα..
Αρχίζω με τα καλα...
Στην ταινία TOUCHING THE VOID που δεν έπαιζε σε FULL NAVIGATION, με το νέο firmware την έπαιξε όπως και τον ήχο DTS HD HR. Με το προηγούμενο δεν υπήρχε ηχος...

Και τα κατα..
Μην δοκιμάσετε να κάνετε switch τις μπάντες ήχου..όχι απλα δεν το έφτιαξαν, αλλα σε πετάει και έξω στο αρχικό μενού..

Reaction score
1
Κι εγω το πέρασα, όλα καλα μέχρι στιγμής. Παρατήρησα ίσως μια πιο άμεση απόκριση στην έναρξη της ταινίας, μπορει και είναι ιδέα μου. Το πρόβλημα όμως της ενοποίησης πολλαπλών nmj databases παραμένει..

Reaction score
403

Το πρόβλημα όμως της ενοποίησης πολλαπλών nmj databases παραμένει..
αλλα media jukebox το κανουν; αυτο έχει να κάνει όμως και με το που έχεις τις ταινίες σου, πχ μπορείς να ενοποιήσεις τους δίσκους σου είτε με JBOD είτε με το drive bender..πάντως στην δική μου περίπτωση με βολεύει να είναι ξεχωριστά..αλλα θα μπορούσε να υπήρχε επιλογη να τις ενοποιήσεις αν ήθελες..

Reaction score
65

ποια επιλογη αποφευγουμε για να μην σβησουμε τα περιεχομενα του εσωτερικου σκληρου δισκου?
δεν το θυμαμαι καθολου..

Reaction score
1
ποια επιλογη αποφευγουμε για να μην σβησουμε τα περιεχομενα του εσωτερικου σκληρου δισκου?
δεν το θυμαμαι καθολου..
Δεν είναι υποχρεωτικό να αναβαθμισεις και τα NMt apps. Αν παρόλα αυτα το κάνεις, νομίζω ότι είναι η πρώτη επιλογή στην εγκατάσταση των εφαρμογών. Εγω έκανα update μόνο το firmware

Reaction score
1
αλλα media jukebox το κανουν; αυτο έχει να κάνει όμως και με το που έχεις τις ταινίες σου, πχ μπορείς να ενοποιήσεις τους δίσκους σου είτε με JBOD είτε με το drive bender..πάντως στην δική μου περίπτωση με βολεύει να είναι ξεχωριστά..αλλα θα μπορούσε να υπήρχε επιλογη να τις ενοποιήσεις αν ήθελες..
Το κακό είναι ότι ακόμα δεν έχω κάποιο nas αλλα έναν εξωτερικο 2tb και έναν εσωτερικό 500gb, επομένως 2 ξεχωριστές βιβλιοθήκες και είναι πολυ εκνευριστικό να θυμάμαι κάθε ταινία σε ποια βιβλιοθήκη βρίσκεται. Ασε που στο εξωτερικο έχω αποθηκευσει και αλλα άσχετα με το pchA300

Reaction score
0

Δεν είναι υποχρεωτικό να αναβαθμισεις και τα NMt apps. Αν παρόλα αυτα το κάνεις, νομίζω ότι είναι η πρώτη επιλογή στην εγκατάσταση των εφαρμογών. Εγω έκανα update μόνο το firmware
Ρε παιδια να ρωτησω κατι και εγω. Εγω που θελω κανω και το firmware και τα NMt apps αναβαθμιση, διαγραφονται αναγκαστικα τα περιεχομενα απο τον εσωτερικο σκληρο που εχω; Δεν γινετε μια απλη αναβαθμιση χωρις να διαγραφει τιποτα; Και οι ταινιες που εχω μεσα, πανε ολες;

Reaction score
1
Ρε παιδια να ρωτησω κατι και εγω. Εγω που θελω κανω και το firmware και τα NMt apps αναβαθμιση, διαγραφονται αναγκαστικα τα περιεχομενα απο τον εσωτερικο σκληρο που εχω; Δεν γινετε μια απλη αναβαθμιση χωρις να διαγραφει τιποτα; Και οι ταινιες που εχω μεσα, πανε ολες;
Δημήτρη, τίποτα δεν διαγράφεται το γράφει και στην πρώτη επιλογη άλλωστε αν το διαβάσεις. Εάν δεν είσαι σίγουρος, ασε θα το κάνω εγω το βράδυ και θα στο επιβεβαιωσω

Reaction score
0

Ok cretan σε ευχαριστω πολυ. Περιμενω νεα σου.

Reaction score
65

ρε παιδια-για βοηθατε λιγο γιατι δεν βγαζω ακρη.εχθες του εκανα online την αναβαθμιση.
το κατεβασε και το περασε μονο του,χωρις να με ρωτησει τι και πως θα το κανει.
εκανε restart και ηταν ενημερωμενο,αλλα χωρις να εχουν αναβαθμιστει τα nmt apps.
τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω,ωστε να γινει γενικο update,
χωρις να χαθουν τα περιεχομενα του σκληρου δισκου?

Reaction score
1
ρε παιδια-για βοηθατε λιγο γιατι δεν βγαζω ακρη.εχθες του εκανα online την αναβαθμιση.
το κατεβασε και το περασε μονο του,χωρις να με ρωτησει τι και πως θα το κανει.
εκανε restart και ηταν ενημερωμενο,αλλα χωρις να εχουν αναβαθμιστει τα nmt apps.
τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω,ωστε να γινει γενικο update,
χωρις να χαθουν τα περιεχομενα του σκληρου δισκου?
Όπως είσαι τώρα, πήγαινε πάλι στο firmware update και επέλεξε διαχείρηση NMt apps και επέλεξε την πρώτη επιλογη.
Θα εγκαταστήσει τα καινούργια χωρίς να σου πειράξει τίποτα απο βάση δεδομένων και ταινίες

Reaction score
65

Όπως είσαι τώρα, πήγαινε πάλι στο firmware update και επέλεξε διαχείρηση NMt apps και επέλεξε την πρώτη επιλογη.
Θα εγκαταστήσει τα καινούργια χωρίς να σου πειράξει τίποτα απο βάση δεδομένων και ταινίες

θα το κανω το βραδυ και θα σου πω.
thx

Reaction score
65

..Γινεται το εξης περιεργο.
Σε ριπαρισμενα br( χυμα φακελους)πεταω μεσα τον εξωτερικο υποτιτλο.
Εχω από το μενου του α-300 επιλογη να μου δειχνει κανονικα full το bd menu.
Μπαινω μεσα στην ταινια,δηλωνω ελληνικους υποτιτλους από το μενου του br και μου δινει 21 υποτιτλους,αντι για εικοσι που εχει μεσα ενσωματωμενους η ταινια.
Παιζουν συγχρονως και οι εσωτερικοι υποτιτλοι και το μονο που κανω,είναι να απενεργ/σω τους ενσωματωμενους και κατοπιν αυτου,παιζουν κανονικα οι εξωτερικοι με ολες τις επιλογες ενεργ/ες(μεγεθος,χρωμα,υψος..).
Εάν τωρα κλεισω από το μενου του a-300 το full menu,μου βγαζει παλι 21 υποτιτλους,οι επιλογες είναι παλι ολες ενεργ/ες,αλλα τον 21(που θεωρητικα είναι ο εξωτερικος),
το βλεπει γλωσσα κουκουρουκου και συγχρονως παροτι οι επιλογες υποτιτλων είναι ενεργ/ες,δεν πιανει καμια..!
Δουλεια γινεται βεβαια,αλλα ουσιαστικα εισαι υποχρεωμενος να εχεις το fullmenu ενεργ/νο.
Στις άλλες επιλογές μου δημιουργεί προβλήματα παίζοντας είτε στερεο είτε με λάθος υπότιτλους...
αυτο φαινεται οτι με το καινουργιο firmware λυθηκε.

Reaction score
65

..Γινεται το εξης περιεργο.
Σε ριπαρισμενα br( χυμα φακελους)πεταω μεσα τον εξωτερικο υποτιτλο.
Εχω από το μενου του α-300 επιλογη να μου δειχνει κανονικα full το bd menu.
Μπαινω μεσα στην ταινια,δηλωνω ελληνικους υποτιτλους από το μενου του br και μου δινει 21 υποτιτλους,αντι για εικοσι που εχει μεσα ενσωματωμενους η ταινια.
Παιζουν συγχρονως και οι εσωτερικοι υποτιτλοι και το μονο που κανω,είναι να απενεργ/σω τους ενσωματωμενους και κατοπιν αυτου,παιζουν κανονικα οι εξωτερικοι με ολες τις επιλογες ενεργ/ες(μεγεθος,χρωμα,υψος..).
Εάν τωρα κλεισω από το μενου του a-300 το full menu,μου βγαζει παλι 21 υποτιτλους,οι επιλογες είναι παλι ολες ενεργ/ες,αλλα τον 21(που θεωρητικα είναι ο εξωτερικος),
το βλεπει γλωσσα κουκουρουκου και συγχρονως παροτι οι επιλογες υποτιτλων είναι ενεργ/ες,δεν πιανει καμια..!
Δουλεια γινεται βεβαια,αλλα ουσιαστικα εισαι υποχρεωμενος να εχεις το fullmenu ενεργ/νο.
Στις άλλες επιλογές μου δημιουργεί προβλήματα παίζοντας είτε στερεο είτε με λάθος υπότιτλους...
το εκανα κι`αυτο,εκανε restart και μετα το πρωτο poweroff/poweron εχασε παλι τον σατα.
στο επομενο poweroff/poweron τον βρηκε κατευθειαν.
δεν ξερω..

Reaction score
403

Με το NMJ Γιατί δεν βγάζει επιλογη να αναπαραγεις την ταινία με οποίο τροπο θέλεις πχ FULL NAVIGATION και την αναπαράγει σαν BD SIMPLE;

Επίσης, μεγάλη έλλειψη του NMJ, η εύχρηστη λειτουργία που κατεβαζεις υποτιτλους κατεύθυαν απο το open subtitles. πρέπει κάθε φορά το γυρνάμε στο file browser και να κατεβαζουμε τους υποτιτλους απο εκει μέσω του info (I)

Πάντως με το καινούργιο firmware είναι πιο σταθερό..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll