Power - Buy AMOI LCD TV 37'' 1920x1080!

Reaction score
0
Αν θέλετε όμως να τραβατε την TV από τον τοίχο, να γυρνάει αριστερά ή δεξια, να δίνει κλίσεις πάνω ή κάτω, τότε πάτε σε βάση με μονό ή διπλό βραχίονα. Μόνο που τότε θα θαυμάζετε περισσότερες ώρες τη βάση και όχι τη τηλέοραση.

Αν λοιπόν έχετε προβλήματα εγκατάστασης και θέλετε να τοποθετήσετε την TV πιο ψηλά ή πιο χαμηλά ή θελετε να τη βάλετε σε πλαινό τοίχο ώστε να γυρίζει πρός τη μεριά που κάθεστε τότε χρειάζεστε κάποια βάση με αναδιπλούμενο βραχίονα.
Θα υπάρχει και αντίστοιχη ειδική τιμή για αναδιπλούμενο βραχίονα?
Το lift πάλι τι είναι ακριβώς?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αυτό που ξεχάσαμε να γράψουμε είναι ότι η τηλεόραση θα έχει ΜΕΝΟΥ ΤΕLETEXT ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
Όχι μόνο δεν το περιμενα αλλα και που το διαβάζω παλι δεν το πιστεύω.
Μπραβο
Μένει μόνο να μάθουμε τις τελευταίες λεπτομερείς για την εγγύηση.
Μέχρι τώρα όλα καλα
Ήταν δικό μου το λάθος που δεν ενημέρωσα έγκαιρα για τα Ελληνικά καθώς το ξέρουμε από το Σάββατο... :oops:

Όσον αφορά στην εγγύηση, εφόσον υπάρχει Ελληνική αντιπροσωπεία δεν νομίζω να υπάρχει κάποια διαφορά από όλες τις υπόλοιπες γνωστές μάρκες που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά... υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες από την Ευρωπαική Ένωση (αν έχετε δει το σηματάκι ΕU) τις οποίες ακολουθεί όλη η αγορά... ας μην περιμένουμε λοιπόν τίποτε λιγότερο!

Απλά είναι βέβαιο ότι εμείς θα έχουμε ένα πιο "αναβαθμισμένο" after sales service όπως π.χ. στα firmware updates ή σε κάποια άλλα σημεία...

Τα περισσότερα από αυτά βέβαια δεν θα ανακοινωθούν ποτέ δημόσια γιατί ας μην ξεχνάμε ότι την τηλεόραση αυτή θα την πωλούν και καταστήματα από τις αρχές Μαρτίου... :wink:

Και πάντως εμείς θα απολαμβάνουμε μια εικόνα καλύτερη από τον μέσο Έλληνα καταναλωτή, μόνο και μόνο από την ρύθμιση που μας προσφέρει ο Βαγγέλης Λάμπρου!

Reaction score
0
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας για τις βάσεις.
Ειδικότερα:
NLS: Προφανώς μπορούν να κατασκευαστούν βάσεις με διάφορους συνδιασμούς οριζοντίων - καθέτων, αναδιπλούμενων κ.α.
Η βάση που αφορά το power buy και περιέγραψα σε προηγούμενο post, λόγω του ελάχιστου βάθους της (14mm) δεν επιτρέπει στην οθόνη να πάρει κλίση, υπό την προϋπόθεση ότι εφάπτεται όλο το ύψος της οθόνης με τον τοίχο.
Η βάση έχει 4 μακρόστενες οπές (slat holes) στις οποίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί βίδα μέχρι 10mm. Η βάση συνοδεύεται με 4 ούπατ για στρέωση σε τούβλο.
Το υλικό της είναι DKP λαμαρίνα ηλεκτροστατικά βαμμένη σε απόχρωση μαύρο μάτ.

VIDEOMIX : Στην απλή βάση τα καλώδια καλύπτονται από τον όγκο της οθόνης. Στην αναδιπλούμενη παρέχεται ειδική "κάλτσα" καλωδίων η οποία είναι στο ίδιο χρώμα με την βάση (Ασημί ή μαύρο).
Για την διαδρομή από τα μηχανήματα σου μέχρι την οθόνη δεν παρέχεται κάποιο κανάλι μαζί με την βάση.
Υπάρχει όμως η κλασσική λύση των πλαστικών καναλιών αλλά και ειδικό κανάλι οβάλ αλουμινίου (δικό μας profile).

Nick Greek :Σχετικά με το θέμα τις τιμής είμαστε στα κατώτερα επίπεδα της αγοράς σε σχέση με την ποιότητα.
Ας αφήσουμε να εξελιχθεί το power buy και το ξανασυζητάμε αργότερα.

Reaction score
0
καλημερα σε ολους.
εχω μια ερωτηση που αφορα την συσκεκριμενη lcd αλλα και ολες τις αλλες lcd-plasma που κυκλοφορουν στην αγορα . μπορει να φανει χαζη η ερωτηση αλλα επειδη δεν γνωριζω κατι αντιστοιχο θα ρωτησω εδω. μπαινω στο ψητο. σε περιπτωση που χαλασει (χτυπα ξυλο) εντος ή εκτος εγγυησης θα επισκευαστει εδω (ελλαδα)? θα μου πειτε αναλογα με την ζημια. κι αν ληξει η εγγυηση υπαρχει περιπτωση να πουν δεν φτιαχνεται ή πρεπει να σταλει εξωτερικο για επισκευη? το λεω αυτο γιατι εχω δει και ακουσει πολλα σε αλλες περιπτωσεις που μπορει να μην ειναι προιον του ιδιου (κοστους) μεγεθους αλλα με απασχολει γιατι δεν εχω την δυνατοτητα οπως προφανως και πολλοι αλλοι σε περιπτωση στραβης να πηγαινω να αγοραζω καινουρια tv. αν καποιος εχει εμπειρια γενικα απο καποια αλλη εταιρια με εκτος εγγυησης προιον ας μας πει.

ps η ερωτηση μου γινεται οχι για να αμφισβητισω την αξιοπιστια του εισαγωγεα (και του service του) αλλα επειδη θελω κι εγω συμετασχω σε αυτη την αγορα και να σβησω ολες τις αποριες μου γενικα για την αντιμετωπιση που υπαρχει απο τις εταιριες στο aftersales service.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
καλημερα σε ολους.
εχω μια ερωτηση που αφορα την συσκεκριμενη lcd αλλα και ολες τις αλλες lcd-plasma που κυκλοφορουν στην αγορα . μπορει να φανει χαζη η ερωτηση αλλα επειδη δεν γνωριζω κατι αντιστοιχο θα ρωτησω εδω. μπαινω στο ψητο. σε περιπτωση που χαλασει (χτυπα ξυλο) εντος ή εκτος εγγυησης θα επισκευαστει εδω (ελλαδα)? θα μου πειτε αναλογα με την ζημια. κι αν ληξει η εγγυηση υπαρχει περιπτωση να πουν δεν φτιαχνεται ή πρεπει να σταλει εξωτερικο για επισκευη? το λεω αυτο γιατι εχω δει και ακουσει πολλα σε αλλες περιπτωσεις που μπορει να μην ειναι προιον του ιδιου (κοστους) μεγεθους αλλα με απασχολει γιατι δεν εχω την δυνατοτητα οπως προφανως και πολλοι αλλοι σε περιπτωση στραβης να πηγαινω να αγοραζω καινουρια tv. αν καποιος εχει εμπειρια γενικα απο καποια αλλη εταιρια με εκτος εγγυησης προιον ας μας πει.

ps η ερωτηση μου γινεται οχι για να αμφισβητισω την αξιοπιστια του εισαγωγεα (και του service του) αλλα επειδη θελω κι εγω συμετασχω σε αυτη την αγορα και να σβησω ολες τις αποριες μου γενικα για την αντιμετωπιση που υπαρχει απο τις εταιριες στο aftersales service.
Συνήθως εκτός και αν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα (π.χ. έχει γίνει κομμάτια η τηλεόραση...) όλα επισκευάζονται... απλά εκτός εγγύησης πληρώνεις...

Αλλά θα ζητήσω και από τον Νάσο να μας το πει αυτό αναλυτικά... πάντως μιας και υπάρχει service στην Ελλάδα δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα...

Reaction score
2
καλημερα
υπαρχει η περιπτωση να δοκιμαστει η lcd και με απλο τηλεοπτικο σημα (ερχεται και το mundial) για να εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη αποψη .

Ευχαριστω

V

VIDEOMIX

Guest
To mudial θα το δείξει σε HD η ΕΡΤ και μας δίνει άλλο εναν λόγο για αγορά της tv το γεγονός αυτό.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
καλημερα
υπαρχει η περιπτωση να δοκιμαστει η lcd και με απλο τηλεοπτικο σημα (ερχεται και το mundial) για να εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη αποψη .

Ευχαριστω
Η τηλεόραση είναι ακόμα στον Ανδρέα... κάνε ένα τηλ. αν μπορεί να γίνει...

Reaction score
0
Οταν λες στον Ανδρεα εννοεις στην Ηχοεκφραση? Γιατι και εγω θα ηθελα να τη δω απο κοντα.

GTX

Reaction score
39
Μπορεί να είναι λίγο off topic αλλά το γράφω έδω γιατί πιστεύω θα ενδιαφέρει πολλούς (αν όχι όλους) όσους θα πάρουν την Amoi.

Καλώδιο DVI to HDMI που μπορούμε να βρούμε? Εγω ας πούμε θέλω ενα 10μετρο!

NLS

Reaction score
1
πιστεύω έχει η Ηχοέκφραση - και όχι μόνο, φυσικά

επίσης μπορείς να βρεις μετατροπέα οπότε μπορείς να δουλέψεις και με καλώδιο DVI-DVI ή HDMI-HDMI

και σε on-line shops επίσης

Reaction score
0
Μπορεί να είναι λίγο off topic αλλά το γράφω έδω γιατί πιστεύω θα ενδιαφέρει πολλούς (αν όχι όλους) όσους θα πάρουν την Amoi.

Καλώδιο DVI to HDMI που μπορούμε να βρούμε? Εγω ας πούμε θέλω ενα 10μετρο!
μια γρηγορη ματια που εριξα για 5 μετρα στο πλαισιο κοστιζει 50 ευρω ενω σε site εξωτερικου ειδα για 10 μετρα που ρωτας το ειχε 200 $ :shock: :shock: .
θελει κι εδω λιγο ψαξιμο.

GTX

Reaction score
39
Η αλήθεια είναι οτι δεν είναι δύσκολο να βρείς.
Το πρόβλημα είναι να βρείς κάποιο καλό γιατί ειδίκα τα 10μετρα αν δεν είναι καλά βγάζουν είδωλα και σκοτώνουν τα χρώματα γι'αυτό ρώτησα μήπως έχουμε κάποιο σίγουρο :wink:

NLS

Reaction score
1
btw δεν είμαι καθόλου ειδικός στο θέμα αλλά σε ΨΗΦΙΑΚΟ σήμα πως βγαίνουν είδωλα ποτέ δεν κατάλαβα

(στο αναλογικό πχ. VGA ή composite, οκ έχει λογική)

δηλ. τι κάνει;

λαμβάνει
11101000101010100100101100010101010001100010111
και βγάζει
11101000101010100100101000010101010101100010111

όπου τα δυο bit τυχαία... πετυχαίνουν να κάνουν είδωλο και να σκοτώσουν τα χρώματα;
λίγο ΘΕΟκουφο μου ακούγεται (και ναι ξέρω ότι θα πέσουν οι hi-endάδες να με πλακώσουν)

GTX

Reaction score
39
btw δεν είμαι καθόλου ειδικός στο θέμα αλλά σε ΨΗΦΙΑΚΟ σήμα πως βγαίνουν είδωλα ποτέ δεν κατάλαβα

(στο αναλογικό πχ. VGA ή composite, οκ έχει λογική)

δηλ. τι κάνει;

λαμβάνει
11101000101010100100101100010101010001100010111
και βγάζει
11101000101010100100101000010101010101100010111

όπου τα δυο bit τυχαία... πετυχαίνουν να κάνουν είδωλο και να σκοτώσουν τα χρώματα;
λίγο ΘΕΟκουφο μου ακούγεται (και ναι ξέρω ότι θα πέσουν οι hi-endάδες να με πλακώσουν)
Sorry μάλλον έγω είμαι λάθος δε το σκέφτηκα καλά, απλά έκρινα απο 10μετρα VGA που έχω χρησιμοποιήσει για τον προβολέα μου και πίστευα οτι θα συμβαίνει το ίδιο και στο DVI/HDMI

Reaction score
0
Από PC το πιο πιθανό είναι να μην έχεις πρόβλημα στο κλείδωμα.

Από DVD players εξαρτάται...

Αν κλειδώσει πάντως το σήμα, δεν υπάρχει θέμα ποιότητας...

Reaction score
0
ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΣΗΜΑ 1080 ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΙΑ. :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis