Σπύρος Μπλάτσιος
Διακεκριμένο μέλος
- Reaction score
- 307
Πάνο δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να το παραλάβει η αδερφή μου για μένα?
Ετσι είναι ο χώρος του θεαματος και της showbiz!!!!!Χρήστος Ακρατόπουλος said:Πάλι θα ξενυχτήσουμε απόψε....
![]()
![]()
Αυτο ακριβώς ανοκοινωθηκε και αναμενουμε τη διαθεση του στη Ελλαδα - ο δορυφορος θα ειναι πιθανοτατα το W3 της Eutelsat στιις 7 μοιρες ανατολικα διπλα στον Hotbird και πιθανη εφικτή ληψη με πιατο 0,80-1 μετρο το EURO 1080 θα εκπεμψει HD για ορισμενες χωρες και μονο διοτι σε αλλες χωρες τα δικαιωματα ανοικουν σε αλλους providersezervoud said:Βλέπω μία ανακοίνωση της Humax (http://www.humaxdigital.com/global/newscenter/news_sub2006.asp#0603_HDTV, που με λίγα λόγια λέει ότι η Mediasat μπορεί να πουλάει ένα πακέτο με τα κάτωθι:
- HUMAX HDTV Set-Top Box, model HDCI-2000 (MPEG4/MPEG2)
- Irdeto - Conditional Access Module
- EURO1080 conditional access card, expiring date 31st December 2010
Μήπως υπάρχει δυνατότητα να το δεί κάποιος, αν νομίζετε ότι έχει νόημα βέβαια.
αναμομη για euro 1080 μεχρι το τελος της επομενης εβδομαδας θα εχουμε τελικες αποφασεις μαλλον στις 7 μοιρες ανατολικα ευκολη ληψη ακομα και με πιατο στο hotbird με παρακεντρο lnb θα ειναι εφικτη -- οχι νοβα πιατα βεβαια τουλαχιστον 1 μετροVIDEOMIX said:Πάνο, τι θέση πήρες σε κάποιο άθλημα στην ενόργανη;
Πίσω στα δικά μας τώρα.
Είπες πως μπορούμε να παραλάβουμε τον δέκτη. Εγώ τα θέλω όλα μαζί. Εαν τέλος πάντων πάρουμε τώρα τον δέκτη μόνο, την συνδρομή πότε και απο πού θα την πάρουμε;