- Reaction score
- 7.117
Στα 3+2 ενεργα που εχεις θα στειλεις το πολυκαναλο,το πως θα εχεις πολυκαναλη εξοδο απο το raspberry,δεν το γνωριζω.Φυσικα με εναν υπολογιστη θα ηταν πολυ ευκολο.
Ποσα λεφτά? Θέλεις και Ντακ η μόνο transport? Δες τις επιλογές της Allo σε κάθε περίπτωση.Καλησπέρα και καλή σεζόν σε όλους! Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη οικονομική πρόταση (που να μην είναι δηλαδή δυσανάλογη με το κόστος ενός τέτοιου συστήματος) για γραμμικό τροφοδοτικό; Ιδανικά να δίνει έξοδο 2-2,5Α (στα 5V).
Ψάχνω γραμμικό τροφοδοτικό για το hat dac που έχω πάνω στο rpi, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα επιφέρει αξιόλογη βελτίωση στον ήχο. Budget ανάλογο με την αξία του συστήματος, ιδανικά όχι παραπάνω από 100€.Ποσα λεφτά? Θέλεις και Ντακ η μόνο transport? Δες τις επιλογές της Allo σε κάθε περίπτωση.
δεν παρακολουθώ το σπορ, αλλά έχω το PiCore Player,Για όποιον παρακολουθεί το σπορ.
Ποιό είναι το προτεινόμενο free software αυτή την εποχή;
Το volumio στην free έκδοση διαβάζω ότι δεν έχει όλες τις δυνατότητες.
Στην ουσία, αν υπάρχει ένα software που να υποστηρίζει multi room streaming, να βλεπει μουσικη και απο το τοπικό δίκτυο και απο το internet, spotify connect και tidal connect, airplay κλπ και να έχει πρακτικότητα ανάλογη του wiim app, ή του 4stream.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτό που θες. Μπορεί να υποστηρίζουν tidal εννοώντας να παίζεις μέσω της δικής τους εφαρμογής συνδέοντας το account σου, αλλά tidal connect δεν νομίζω να έχει κανένα δωρεάν software.Στην ουσία, αν υπάρχει ένα software που να υποστηρίζει multi room streaming, να βλεπει μουσικη και απο το τοπικό δίκτυο και απο το internet, spotify connect και tidal connect, airplay κλπ και να έχει πρακτικότητα ανάλογη του wiim app, ή του 4stream
υπάρχουν διάφορες λύσεις και πολλά projects στο Github πχΔεν νομίζω ότι υπάρχει αυτό που θες. Μπορεί να υποστηρίζουν tidal εννοώντας να παίζεις μέσω της δικής τους εφαρμογής συνδέοντας το account σου, αλλά tidal connect δεν νομίζω να έχει κανένα δωρεάν software.
Εχει βρει τροπο κανεις να παιξει tidal hi-res σε LMS?και μερικά screenshots από το τάμπλετ
υπάρχουν διάφορες λύσεις και πολλά projects στο Github πχ
πχ εδώ προτείνονται κάποιες
https://magnahifi.com/help/mysqueezebox-services-tidal-pandora-and-deezer-arent-working-anymore/
αλλά επειδή μάλλον δεν είναι out of the box, ας θεωρήσουμε ότι δεν υπάρχουν