Rega Elex-R vs Tsakiridis devices aeolos ultra

Reaction score
7.067
Όχι αλλά τώρα που το λες θα το δοκιμάσω
[DOUBLEPOST=1551272800][/DOUBLEPOST]Μίλησα με Τσακιρίδη και θα μου στείλει ένα Aeolos Ultra ή Plus για δοκιμή μου είπε
[DOUBLEPOST=1551272942][/DOUBLEPOST]
Πραγματικά χρειάζομαι τόσα Watt γι αυτό το ηχείο ή το λες για πλάκα?
παντως αν ειναι να φτασεις στο διχιλιαρο για ενισχυτη,υπαρχουν και αλλες επιλογες χωρις τις ιδιοτροπιες της λαμπας. Απλα σε αυτο το επιπεδο χρηματων,πρεπει να ακουσεις τον οποιο συνδυασμο,δεν ειναι εποχες για αστοχες κινησεις με διχιλιαρα.

Reaction score
73
Παιδιά πήρα τηλέφωνο και μίλησα σήμερα με μαγαζιά πολύ γνωστά του χώρου και μόλις ακούγανε για κρόουν φρικάρανε. Τα δύο μάλιστα καταστήματα, μου είπανε να κρατήσω τον ενισχυτή που έχω γιατί είναι μια χαρά :-/

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.100
Παιδιά πήρα τηλέφωνο και μίλησα σήμερα με μαγαζιά πολύ γνωστά του χώρου και μόλις ακούγανε για κρόουν φρικάρανε. Τα δύο μάλιστα καταστήματα, μου είπανε να κρατήσω τον ενισχυτή που έχω γιατί είναι μια χαρά :-/
Η γνώμη των “μαγαζιών του χώρου” δεν είναι απαραιτήτως έγκυρη.
Αν χρειάζεσαι πολλά βατ, σε χαμηλό μπάτζετ, οι Κράουν είναι ασφαλής επιλογή. Φυσικά υπάρχουν πολύ καλύτεροι ενισχυτές με πολλά βατ, αλλά αρκετά ακριβότεροι.

Δεν μπορείς να έχεις και πολλά βατ, και χαμηλές τιμές, και την σύμφωνη γνώμη των εμπόρων. Θα έχεις μόνο τα δυο απο τα τρία. Διάλεξε ποιά. ;)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.415
Τα KLIPSCH μια χαρά καραμούζες είναι , και ώς τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζονται.
Τώρα αν γίνονται KLIPTH ή KLIPSSSSS αυτό είναι άλλου thread ευαγγέλιο.
[DOUBLEPOST=1551303921][/DOUBLEPOST]Αυτό που ακόμη δεν μπορώ να εξηγήσω είναι πως στο διάκο γουστάρει και Klipsch και megnepan και jbl ο αυτιάς. Ξέρετε ο γνωστός EAR. Τι σκατά τριχασμένη προσωπικότητα είναι ο κιαρατάς?

Reaction score
4.327
Ε πως θα πουλήσουν κι αυτοί την πραμάτεια τους άμα τους έπαιρνε τη φάση ένας επαγγελματικός που κάνει 300€? Πάρε και δοκίμασε πράματα να βγάλεις άκρη μόνος σου

Reaction score
73
Ε πως θα πουλήσουν κι αυτοί την πραμάτεια τους άμα τους έπαιρνε τη φάση ένας επαγγελματικός που κάνει 300€? Πάρε και δοκίμασε πράματα να βγάλεις άκρη μόνος σου
Που μπορώ να βρω ένα δανικό? Να τον πληρώσω αλλά να μπορώ να τον επιστρέψω

Reaction score
1.064
https://www.avhub.com.au/product-reviews/hi-fi/cambridge-audio-cxa80-review-and-test-440408
Ο ενισχυτης σου δειχνει οτι εχει αρκετη ισχυ σε σχεση με αλλους στη κατηγορια του .
Τον εχω ακουσει και εχω στη κατοχη μου το azur 651a
Ο ηχος ειναι αρκετα ουδετερος ψυχρος θα ελεγα που σε συνδιασμο ενος ζευγους λαμπερων ηχειων και χωρου αφροντιστου θα σου ξινισει .
Δεν ξερω αν εχεις παιξει με τα treble μηπως διορθωθει αυτο που ακους
Ο κραουν σε συνδιασμο με τον προ του cx a80 θα σε φρικαρει περισσοτερο που ως γνωστον ειναι τελειως αχρωματιστος .

Reaction score
7.034
Λαμπάτο προ με crown. Συνδυασμός της πουτ@νιάς της λάμπας μ την οδήγηση των crown :cool:
Τέτοιος συνδυασμός τελικά πρέπει να είναι εξαιρετική μόντα!!
Πριν δύο μέρες άκουσα προ λάμπα τελικό τραντζίστορ με 2 μεγαλούτσικα ηχεία και εντυπωσιάστηκα.
Δεν αναφέρω μηχανάκια γιατί ήταν εντελώς διαφορετικής κατηγορίας τιμής και δεν έχει νόημα για το νήμα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.742
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88