- Reaction score
- 7.036
Αν δεν μας τρολάρεις με τα 5 μέτρα και το λες σοβαρά δοκίμασε από 2 έως 2,5.Λοιπόν ευχαριστώ για τις απαντήσεις την βρήκα την άκρη.Τα ηχεία τοποθετήθηκαν σε απόσταση περίπου 5 μέτρων μεταξύ τους και εγώ κάθισα επίσης σε απόσταση 5 μέτρων ώστε να σχηματίζω το τρίγωνο. Παιδιά δεν πίστευα στ΄ αυτιά μου..!! Επειδή αναγκάστηκα να ανοίξω την ένταση βγήκαν όλες οι φωνές μπροστά μου..!! Αυτό έψαχνα τόσο καιρό. Να ακούγονται ζωντανά οι φωνές και όχι κριμένες πίσω από τ΄ άλλα στοιχεία του τραγουδιού.. Τα ηχεία ήτανε ικανά να γεμίσουν όλο το χώρο με ευκολία και το sub κούναγε τα πάντα μέσα στο σπίτι, εμπειρία μοναδική. Δοκίμασα πάνω από 100 τραγούδια χάθηκε η σκληράδα, χάθηκαν επίσης και οι ψιλές που σε κόβανε σαν ξυράφι.. Χόρευα μόνος μου στο σαλόνι..
Το κακό είναι ότι για να αποδώσουν θέλουνε ένταση κι εγώ δεν μπορώ ν΄ ακούω τόσο δυνατά γιατί ενοχλώ.. Άρα η χρήση για την οποία τα πήρα να τα δουλεύω δίπλα μου σαν μόνιτορ πάει περίπατο. Οπότε μάλλον πρέπει να αγοράσω 2 μικρά ηχειάκια για το σκοπό αυτό.
![]()
Δεν παίζει άλλη απόσταση για αυτά τα ηχεία.