Sony vpl-hw55es εντυπωσεις-μετρησεις-ρυθμισεις

Reaction score
15.548
Αντε ρε Κωστα τοσα γνωριζεις ..... ανεβασε εναν οδηγο καμια μετρησουλα , κατι τελος παντων να ξεστραβωθουμε και εμεις
μα εχεις ηδη μετρησεις απο την tv σου

ανεβασε να δουμε τι εκανε το συστημα 125 σημειων..:D

Reaction score
640
μα εχεις ηδη μετρησεις απο την tv σου

ανεβασε να δουμε τι εκανε το συστημα 125 σημειων..:D
Δεν εχω ρυθμισει ακομα στο ψαξιμο και στο διαβασμα ειμαι ..... εχουν πονεσει τα ματακια μου αυτες τις μερες . Διαβασμα για το Hcfr διαβασμα για το chromapure διαβασμα για το lumagen ..... εαν διαβαζα τοσο οταν εδινα Πανελληνιες θα ημουν γιατρος σημερα .:headbang:

Καλα ελεγε ο Μανωλης οτι θα το καψω :focus:

Reaction score
640
Απιστευτο δουλευει ο lumagen με το chromapure στο auto calibration ενω εγω σερφαρω στο διαδυκτιο .
Κανει μετρησεις ρυθμισεις σε 21 σημεια grayscale και gamma και διορθωνει χρωματικο τριγωνο σε 125 σημεια ενω εγω καθομαι ....
Εργατης κανονικος για να δουμε τι θα βγαλει η sharp ηταν πολυ off ...

Reaction score
640
Το αποτελεσμα δεν ηταν τελειο γιατι η Sharp εχει στο πιο ζεστο mode 10000 βαθμους στα 100 IRE .
Το auto calibration για να δουλεψει σωστα θελει να ρυθμισεις τα 100 ire και αυτο στην Sharp μου δεν ειναι δυνατο καθως δεν υπαρχει κανεναν ρυθμιστικο για να το κανεις .
Ετσι το auto calibration ρυθμιζει τα παντα αλλα αφηνει απ εξω το 100 ire και εχεις ολη την σκαλα στα 6500 κελβιν αλλα τα 100 ιρε στους 10000 βαθμους Κελβιν .

Reaction score
640
καλα τι TV ειναι αυτη :o

οποτε δεν κανει ο scaler τα αναμενομενα ?
Ειναι μια 60 αρα με πολυ καλη αποδοση στο τηλεοπτικο σημα πολυ καλο μαυρο μετριες γωνιες θεασης και χωρις καθολου ρυθμιστικα για grayscale gamma και cms . Αλλα οταν λεμε καθολου εννουμε καθολου.
Μπορεις να μπεις στο service menu και να φερεις την σκαλα του γκριζου απο εκει αλλα ποτε δεν πειραζω service menu εαν δεν το εχει κανει καποιος αλλος με 100 % επιτυχια .
Κανει δουλεια ο scaler αλλα οχι στο αυτοματο καλιμπραρισμα .
Απλα πρεπει να γινω εγω ο εργατης και αυτος να επιβλεπει :smoke:
Να φαω δηλαδη κανα διωρο στην καλυτερη περιπτωση

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.301
SHARP LC-60 LE752 αν θυμάμαι καλά.

Reaction score
15.548
βγαινουν TV σημερα χωρις να εχουν ρυθμιστικα !!!

και μαλιστα 60αρες ....ελεος.

εγω αυτη που εχω ειναι του 9 η 10 και εχει .....ασχετα αν δεν την εχω δει ποτε αν φτιαχνετε ....

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.656
βγαινουν TV σημερα χωρις να εχουν ρυθμιστικα !!!

και μαλιστα 60αρες ....ελεος.

εγω αυτη που εχω ειναι του 9 η 10 και εχει .....ασχετα αν δεν την εχω δει ποτε αν φτιαχνετε ....
Και κάτι για να γελάσουμε...
Η panasonic έχει χαράξει το δρόμο και σύντομα θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες εταιρίες. Η AX900 που κυκλοφορεί το Νοέμβριο, θα υποστηρίζει lut ως και 8000 σημείων. Μελλοντικά όλο και περισσότερες συσκευές θα το κάνουν, Κοινώς, σιγά σιγά οι scalers θα πάνε στην άκρη.
Παραδοσιακά σχεδόν όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων της panny υποστηρίζονται με auto cal απ΄την calman. Το ίδιο ισχύει και για τα περσινά και προπέρσινα μοντέλα προβολέων της jvc. Στα τελευταία γράφει σε εσωτερικά lut.
Η calman εξασφαλίζοντας autocal στις κορυφαίες plasma και στους dila έχει πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας στην αγορά software.

Edit: Οι jvc έχουν κι εσωτερικό pattern generator

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop