Technics SL-1200 CLUB

Reaction score
2.248
Απάντηση: Technics SL-1200 CLUB

Για κοίτα Γιάννη αυτό που λέει και ο Πέτρος αν έχουν διαφορά. (Εστω και ελάχιστη)

Reaction score
5.879

Ο Πετρος τελικα εχει δικιο,το αλφαδιασα με το στρογγυλο,και μετα στο ιδιο σημειο εβαλα το σωληνωτο.
Εχει διαφορα,και μαλιστα αρκετη.

Reaction score
2.248

Στο στρόγγυλο που έχεις η βάση του στην μέση κάνει σαν πυραμιδάκι μέσα στο νερό ή όχι ?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Επαναλαμβανω χωρις πλακα.Ψηφιακο,καλιμπραρισμενο.Στα αλλα σε ξεγελαει και το ματι οποτε 1-2% διαφοροποιηση την εχεις.Επισης ο φελλος,η τσοχα και τα διαφορα ματ δεν ειναι παντα 100% ισια.Στο Technics θα ζυγιζα το σασι του και οχι το πλατω του.Απο κατασκευης εργοστασιου υποτιθεται οτι ειναι 100% ζυγισμενο και εφαρμοζει τελεια .Αρα αμα καθεται οριζοντιο στα ποδια του ειναι και οριζοντιο το πλατω.
Στο δικο μου που εχει αναρτηση με τα ποδια ακιδες οριζοντιωσα το σασι και επειτα ρεγουλαρωντας τα ελατηρια εφερα οριζοντιο και το πλατω με πληρες βαρος (+βραχιονας+κεφαλη+κλαμπ).

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Δεν εχω την παραμικρη αμφιβολια γαι την ποιοτητα κατασκευης των Τζαπωνεζων.Ειναι γνωστα μαμουνια.Το "υποτιθεται " ειναι σχημα λογου.Αναμενεται μετα βεβαιοτητος θα ηταν μια πιο ακριβης τοποθετηση.

Σ'εσκισα !

Reaction score
11

Δεν εχω την παραμικρη αμφιβολια γαι την ποιοτητα κατασκευης των Τζαπωνεζων.Ειναι γνωστα μαμουνια.Το "υποτιθεται " ειναι σχημα λογου.Αναμενεται μετα βεβαιοτητος θα ηταν μια πιο ακριβης τοποθετηση.

Σ'εσκισα !
:444:

:142:

Reaction score
11.755
Δεν πιστεύω να πέρασε απαρατήρητο το #299, εκτός και αν δεν κατάλαβε κάποιος τι λέει.

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Technics SL-1200 CLUB

Δεν πιστεύω να πέρασε απαρατήρητο το #299, εκτός και αν δεν κατάλαβε κάποιος τι λέει.
Φίλε Petros_Dalipis είπα ότι θεωρητικώς ισχύει αυτό το μοντέλο:

και είπες "ούτε θεωρητικώς"!

Νομίζω λοιπόν πως κάνεις λάθος! Η θεωρία δεν μπορεί να αμφισβητηθεί!

Από εκεί και πέρα, και με βάση το άρθρο που παράθεσες, συμφώνησα πως στα αναλογικά συστήματα υπάρχουν προβλήματα με αποτέλεσμα τους περιορισμούς ως προς την ιδανική θεωρητική κατάσταση.

Ακόμα είπα πως άλλοτε υπερισχύει το ένα μέσο, και με εσωτερικό ανταγωνισμό μεταξύ των 16/44 και 24/192 και των ενδιάμεσων, και άλλοτε το αναλογικό, εξ΄αιτίας της απροθυμίας των αρμοδίων για τις εγγραφές, περιλαμβάνω λοιπόν όλους τους οικονομοτεχνικούς παράγοντες, για εξάντληση του δυναμικού των αναλογικών η ψηφιακών τεχνολογιών.

Εκτός αν δεν κατάλαβες τι λέω.

:111:

Reaction score
11.755
Η φωτογραφία που παρέθεσες δε λέει όλη την αλήθεια, εκτός και αν πραγματικά νομίζεις ότι αυτό το πριονωτό πράγμα βγαίνει από την έξοδο του DAC για να πάει για ενίσχυση.

Reaction score
11

Η φωτογραφία που παρέθεσες δε λέει όλη την αλήθεια, εκτός και αν πραγματικά νομίζεις ότι αυτό το πριονωτό πράγμα βγαίνει από την έξοδο του DAC για να πάει για ενίσχυση.
Φίλε μου αυτό είναι η θεωρία, η αρχή λειτουργίας.
Τα δόντια αυτά απλά αναπαριστούν την έννοια.
Εάν πραγματικά υπήρχε τέτοιο σήμα θα έκανε μόνο για τους... Fleenstones και τα...μονολιθικά dacs τους! :142:

Έτσι αναπαρίσταται το ψηφιακό σήμα στην διεθνή βιβλιογραφία.

:107:

Reaction score
3.967

caravelle; .................................................... Έτσι αναπαρίσταται το ψηφιακό σήμα στην διεθνή βιβλιογραφία. :107:[/QUOTE said:
Τώρα αρχίζω κ σε αναγνωρίζω....:137:

Reaction score
11

Τώρα αρχίζω κ σε αναγνωρίζω....:137:
Πρόσεξες όμως, στο άρθρο που παράθεσε ο Retros_Dalipis ότι και η αναλογική ηχογράφηση, λόγω quantization, έχει τους..."ψηφιακούς" της περιορισμούς;

Κάτι άνάλογο είχε γράψει και ο Bhutia αλλά δεν βρίσκω το άρθρο του που τότε που το έγραψε, δυστυχώς, δεν το είχα διαβάσει.

Τελικά καταλήγω σε ένα βασικό συμπέρασμα: (σημειώστε το παρακαλώ)

τα καλά αναλογικά ακούγονται σαν ψηφιακά, ω μπαρδόν, θέλω να πω τα καλά ψηφιακά ακούγονται σαν αναλογικά... χμ, εννοώ το εντελώς αντίθετο, δηλαδή...τέλος πάντων...

Reaction score
3.967

Πρόσεξες όμως, στο άρθρο που παράθεσε ο Retros_Dalipis ότι και η αναλογική ηχογράφηση, λόγω quantization, έχει τους..."ψηφιακούς" της περιορισμούς;

Κάτι άνάλογο είχε γράψει και ο Bhutia αλλά δεν βρίσκω το άρθρο του που τότε που το έγραψε, δυστυχώς, δεν το είχα διαβάσει.

Τελικά καταλήγω σε ένα βασικό συμπέρασμα: (σημειώστε το παρακαλώ)

τα καλά αναλογικά ακούγονται σαν ψηφιακά, ω μπαρδόν, θέλω να πω τα καλά ψηφιακά ακούγονται σαν αναλογικά... χμ, εννοώ το εντελώς αντίθετο, δηλαδή...τέλος πάντων...

Αγορίνα όταν φτιάχνω κάτι μόνος μου, προσπαθώ να έχω φούλ πληροφορία+γνώση κ όταν το καταφέρνω καλά η απόλαυση είναι δεδομένη.

Όταν απολαμβάνω κάτι έτοιμο ΔΕΝ μ' ενδιαφέρει να γνωρίζω τα πώς κ τα γιατί.

Χάνω?:126:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος