Technics SL-1200 CLUB

Reaction score
1
Απάντηση: Technics SL-1200 CLUB

^^^ δεν ειναι τιποτα, με φορεμενη την κεφαλη γυρνας το βαριδι εως οτου ο βραχιονας να ισορροπησει οριζοντια.
οταν γινει αυτο, στρεφεις τη ροδελα ωστε να δειξει 0 ΧΩΡΙΣ να στρεψεις το βαριδι.
τωρα εχεις το βαρος αναγνωσης μηδενισμενο, και στρεφεις το βαριδι (μαζι με τη ροδελα πλεον) στο βαρος αναγνωσης που απαιτει η κεφαλη.

το περιγραφει και στο manual, θα το δεις και στο βιντεο παραπανω
καλοταξιδο:109:

Reaction score
8.905
Απάντηση: Re: Technics SL-1200 CLUB

Γαμώτο είμαι Νέα Σμύρνη και είσαστε όλοι μακριά, κανένας συνλάτρης στα Νότια Προάστια δεν υπάρχει;
Σου έχω στείλει PM, γείτονες είμαστε!:107:

Reaction score
4
Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα μηνύματα σας, γύρισα σπίτι και δεν άντεξα, έχω βάλει το γερόλυκο να παίζει με ημιτελείς ρυθμίσεις (άσε που είχα εκτυπώσει όλους τους προτράκτορες στο γραφείο και τους ξέχασα εκεί) και εγώ κάθομαι και ξεσκονίζω τα βινυλιάκια μην ξέροντας πιο να πρώτο-βάλω!

Εντύπωση μου κάνει που παρόλο που διάβασα για την 2M RED από κάποιον ότι έχει τον δακτύλιο στο 3 ακόμα και στο 0 να τον βάλω ο βραχίονας έχει μια ελάχιστη κλίση προς τα μπροστά (προς το μέρος της κεφαλής) παρόλο που στο πλατό έχω φορεμένο και ένα παχύ slipmat της stanton.

Ούφ, άγχος ο κόσμος του βινυλίου όταν θέλεις και να στήσεις σωστά το πλατό και να πάρεις ότι καλύτερο από τον ήχο και να μη φθείρεις τα πολυαγαπημένα σου βινύλια!

Συνονόματε VasilisM σου έχω στείλει μήνυμα!

Reaction score
4
Houston we have a problem...
Η στάθμη των καναλιών παρουσιάζει μεγάλη διαφοροποίηση.
Άλλαξα τα βύσματα πάνω στην είσοδο phono του ενισχυτή για να σιγουρευτώ μιας και είναι παλιούτσικος και είχα κάποια χρόνια να τον χρησιμοποιήσω και δεν είναι εκεί το πρόβλημα.
Δοκίμασα λίγο με το antiskating μπας και είναι θέμα πατήματος της βελόνας, ούτε αυτό. Το έχω δοκιμάσει σε 5-6 βινύλια παντού το ίδιο, το ένα κανάλι πιο χαμηλά.
Πάμε για service;

Reaction score
4
Τελικά με βγάλσιμο - βάλσιμο δυο τρεις φορές του shell στο βραχιονα, ελαφρύ παίξιμο, καθάρισμα των επαφών του βραχίονα με μπατονέτα, ακούγεται να "έκατσε". Μου φαίνεται να παίζουν στην ίδια στάθμη, με τρώει μια ανησυχία μήπως το ένα κανάλι δεν παίζει το ίδιο πλήρες φάσμα, έχω την εντύπωση ότι του λείπει λίγο μπάσο σε σχέση με το άλλο αλλά πραγματικά μπορεί να είναι και η ηδέα μου, θέλω να ακούσω περισσότερα βινύλια και να συγκρίνω άμεσα με cd.

Θρίλερ η επιστροφή στο βινύλιο, πολύ άγχος!

Reaction score
295
Απάντηση: Re: Technics SL-1200 CLUB

Τελικά με βγάλσιμο - βάλσιμο δυο τρεις φορές του shell στο βραχιονα, ελαφρύ παίξιμο, καθάρισμα των επαφών του βραχίονα με μπατονέτα, ακούγεται να "έκατσε". Μου φαίνεται να παίζουν στην ίδια στάθμη, με τρώει μια ανησυχία μήπως το ένα κανάλι δεν παίζει το ίδιο πλήρες φάσμα, έχω την εντύπωση ότι του λείπει λίγο μπάσο σε σχέση με το άλλο αλλά πραγματικά μπορεί να είναι και η ηδέα μου, θέλω να ακούσω περισσότερα βινύλια και να συγκρίνω άμεσα με cd.

Θρίλερ η επιστροφή στο βινύλιο, πολύ άγχος!
Δεν πειράζει.Ετσι είναι το βινύλιο.Ολοι τα ιδια κάνουμε.!!!!

Reaction score
1.815

Άντε καλορίζικο!!!!!!!!!!
Καλά ακούσματα!

Καλώς ήρθες στο club της ...γλυκιάς ταλαιπωρίας!:604:

Reaction score
169

Καλορίζικος. Να σαι σίγουρος ότι το πικάπ έχει πάρα πολλά να δώσει. Μάθε περισσότερα για τη σωστή ρύθμισή του και να είσαι σίγουρος ότι θα μείνεις με ανοιχτό το στόμα αν το κάνεις με περισσότερη λεπτομέρεια. Πρόταση που θα κάνω σε όλους από δω και πέρα, πάρε όταν μπορέσεις και ένα headshell με ρύθμιση αζιμουθίου (πχ jelco).

Στο δικό μου πάλι, έκανε ένας φίλος αναβάθμιση και μου δωσε κοψοχρονιά μια shelter 501. Έχω μείνει άναυδος από το τι δίνει αυτή τη στιγμή το πικαπάκι, ακόμα και με τα 45db του phono μου. Έβαλα ήδη μπρος για 75. Μ έχει φάει η περιέργεια και η ανυπομονησία...

Reaction score
4
Ναι όντως το entry SH-4 της ORTOFON είναι λίγο σπαρτιάτικο αλλά και πάλι σε αυτή τη φάση δεν το έχω για περαιτέρω ρύθμιση χωρίς βοήθεια. Εν καιρώ θα συνεχίσουμε και με το fine tuning...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.659

Πάντως ρε παιδιά αυτό τα 1200 ΜΚΙΙ πρέπει να είναι το πιο επιτυχημένο εμπορικά κατασκεύασμα.
Ακόμη βλέπω αγγελίες να ζητούνται τέτοια και αρκετές φορές.
Παρά τα 35 χρόνια του πάντως δεν τα βρίσκεις με 30 και 50 ευρώ.
Κοίτα να δεις που η εταιρία σταμάτησε να τα παράγει κι όμως ακόμη υπάρχει ζήτηση από τον κόσμο.
Είναι κι εμένα η μεγάλη αγάπη μου βέβαια.
Μετάνιωσα που δεν το πήρα από τον Τhomann το χρυσό επετειακό τότε που είχα λεφτά να το πάρω.
Τώρα και δεν έχω, αλλά και δεν υπάρχει ούτε δείγμα.
Υπάρχει πιο όμορφο αντικείμενο;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Προεδρικό debate :405:

Αμα το δεις από κοντά και κυρίως αμα το ακούσεις να λαλάει θα αναθεωρήσεις.....

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef