THERMALTAKE VF7001BNS DH101 MEDIA LAB BLACK

Reaction score
6
Απάντηση: THERMALTAKE VF7001BNS DH101 MEDIA LAB BLACK

Γιανη το συγκεκριμένο τηλεκοντρολ το εχω χρησιμοποιήσει σε τρία διαφορετικά pc χωρις να έχω κανενα πρόβλημα.
Παράξενο αυτο που σου έτυχε...

Reaction score
14
σήμερα Μ.Παρασκευή μετά τις 13:00 που ανοίγει πάω στο eshop στο Μενίδι για να το δούν οι τεχνικοί... On the spot!!

Reaction score
0

Το δοκιμαζω μεχρι 2 μετρα σε ευθεια και πιανει. Απο κει και περα δεν ξερω, γιατι ειμαι σε ενα μικρο δωματιο τωρα. Αυριο θα ξερω.

Reaction score
0

Λοιπον.
Οι εντυπωσεις μου τωρα:
1)Πολυ μεγαλη ποιοτητα κατασκευης στο κουτι
2)Τρομερη εργονομια και διαφορες ευκολιες στην στερεωση των drives
3)Πολυ καλη διαχειριση καλωδιων
4)Πολυ καλη ροη του αερα
5)Τρομερα αθορυβοι ανεμιστηρες...!

6)Δυστυχως 1 θεση για dvd, και 2 θεσεις για σκληρους...
7)Αρκετος θορυβος κατα το ανοιγμα και το κλισιμο απο το πορτακι του dvd...
8)Καθολου ποιοτικη οθονη...

Αυτα. Σε γενικες γραμμες, με αριστα το δεκα και το 0 για πεταμα του βαζω 9 κυριως λογω ποιοτητας κατασκευης αλλα και εμφανισης...!
Παρτε μερικες φωτο απο το σημερινο install..

Πιστευω ειναι αρκετες!!! χιχιχιχ!!
Παλι καλα παντως που ο φιλτατος dream με ωθησε να παρω αυτο το κουτι. Ηταν τρομερη επιλογη!!! Χιλια ευχαριστω φιλε μου. Για ολα.

Τελος, ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω σε ολους σας.... Μολις πρωτοξεκινησαμε να μιλαμε δεν ηξερα τι ειναι το htpc και σημερα το εχω ήδη φτιαξει... Αυτο τα λεει ολα.. Μπραβο σας και παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Reaction score
0

Μολις τελειωσα με την εγκατασταση του pc. Τελικα το τηλεκοντρολ πιανει αρκετα μακρια αλλα θελει μονο να ειναι σε ευθεια με τον σενσορα. Διαφορετικα αρχιζει και χανει για τα καλα..
Γιαυτο τον λογο δουλεβω ποντικι και πληκτρολογιο και ειμαι μπαμ!

Reaction score
14
συνέχεια στο θρίλλερ με το τηλεκοντρόλ!!!!

Τι λέτε οτι ήταν???

Μέσα στο site της Soundgraph, στο forum δεν ξέρω πόσα θέματα υπήρχαν με προβλημα στην εμβέλεια κα;ι δύναμη του τηλεκοντρόλ.... σε όλα σχεδόν οι Moderators της Soundgraph την πάπια.... καμμία βοήθεια καμμία απάντηση.... οι περισότεροι εκαναν RMA και εστελναν πίσω την οθόνη και το τηλεκοντρόλ στην Κορέα για αλλαγή... όμως φαινονταν σαν ενα αλυτο θέμα που ή σου τυγχαίνει και απλά μαθαίνεις να ζείς χωρίς το τηλεκοντρόλ ή αν είσαι τυχερός και στην πρώτη αλλαγή το νέο που θα σου στειλουν παίξει τότε όλα καλά...

Εγώ σαν "εξυπνος" Ελληνας ακούστε τι επαθα σήμερα...

Εχθές Πέμπτη μίλησα με 2 ατομα στο eshop για να με συμβουλέψουν τι να κάνω τον υπολογιστή μου με το προβληματικό τηλεκοντρόλ. Και οι δυό μου έιπαν να το πάω σήμερα Μ. ΠΑρασκευη στο eshop στο Μενίδι μετά τις 13:00 όπου και θα το δουν οι τεχνικοί επι τόπου και αν είναι το τηλεκοντρόλ που φταίει κάνοντας δοκιμή, θα μου δώσουν ενα αλλο απο άλλο κουτί και όλα καλά.

Ελα όμως που ζούμε στην χώρα της π@π@ριάς και του δουλέματος? Πάω 13:15 στο eshop και μιλάω με εναν φιλαράκο εκεί, μου λεει Μ. Παρασκευή τα τεχνικά τους σε όλα τα eshop δεν θα ανοίξουν και οτι είναι να γίνει απο Τρίτη του Πάσχα και μετά...

Δεν πίεσα να κάνω φασαρία αφού πρώτον με ξέρουν, δευτερο τους ξέρω, τρίτον ο Χρήστος το φιλαράκι εκεί, αν μπρούσε να κάνει κάτι θα το έκανε 1000% οποτε φευγω απραγος και επιστρεφω πρός το σπίτι μου...

Ομως λέω δεν παώ στο ΠΛΑΙΣΙΟ να πάρω ενα Imon VFD 79 ευρώ να το δοκιμάσω πρόχειρα αν παίζει?

Το αγοράζω το φέρνω σπίτι και μετά απο πρόχειρη εγκατάσταση, by pass του ενσωματωμένου, είδα οτι και αυτό δεν επαιζε...

Το παράδοξο είναι οτι και τα δύο σετ αναβαν τον υπολογιστή απο απόσταση... μέχρι και απο 4-5 μέτρα μακριά και μετά μόλις βγεί η POST οθόνη του Bootαρίσματος για να πιάσει μάι εντολή πρέπει να κολήσεις το τηλεκοντρόλ στο πόντο απο το μάτι...

Η ίδια συμπεριφορά με το VFD kit απο το ΠΛΑΙΣΙΟ, τα ίδια με της Thermaltake τα ίδια με ανακάτεμμα των τηλεκοντρόλ, της Thermaltake στο Kit απο το ΠΛΑΙΣΙΟ και το ανάποδο...

Τι να σκεφθώ λέω θα εχει πρόβλημα η μητρική ή το USB ή καποιο καλώδιο ή κάτι προκαλεί παρεμβολες.

Απο σύμπτωση λόγω παρεμβολών βγάζω απο επάνω την τροφοδοσία που πάει στο DVDR και στον 500Gb 2ο HDisk.

Ως δια μαγείας το τηλεκοντρόλ αρχισε να λειτουργεί απο το ενα μέτρο ή 70-80 πόντους... Σαφής βελτίωση...

Λέω αυτό είναι εχει πρόβλημα τροφοδοσίας... το τροφοδοτικό ενα 350άρι αθόρυβο ομως (για αυτό επελέγει) ήταν αρκετά μικρό σε δύναμη.

Ετσι φέρνω ενα αλλο 650άρι Heroicchi που είχα και το θάυμα του ΠΑΣΧΑ ήρθε ανήμερα της αποκαθήλωσης αποκαθηλώθηκε και το πρόβλημα μου...

Ολα επαιζαν τέλεια και παίζουν τέλεια ακόμα και απο 5 μέτρα απόσταση.

Αυριο πάω για ενα καλό αθόρυβο τροφοδοτικό 550-650watt και φυσικά μέχρι 79 ευρώ που είχε το ιΜΟΝ ΚΙΤ, αφού ξανασυσκευάσθει και πάει για αμεση αλλαγή! Ευτυχώς εχω μάθει να ανοίγω όλα τα πακέτα με τέτοιο τρόπο που δεν πέρνεις πρέφα οτι εχει ανοιχθεί... μιλάμε για πραγματικό ΡιΦιΦί!!!

Τελος καλό όλα καλά και είπα να μοιρασθώ την χαρά μου μαζί σας!!!

ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΥΤΙ μπορώ να το αποκαλέσω με μία λέξη ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΑΤΟ και ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΑΤΟ!!!

Reaction score
0

Dream σε καμια περιπτωση δεν περιμενα οτι θα ηταν θεμα τροφοδοσιας!!
Μπράβο ρε φιλε!!!
Συγχαρητηρια!!!!!!

Reaction score
14
Re: Απάντηση: THERMALTAKE VF7001BNS DH101 MEDIA LAB BLACK

Dream σε καμια περιπτωση δεν περιμενα οτι θα ηταν θεμα τροφοδοσιας!!
Μπράβο ρε φιλε!!!
Συγχαρητηρια!!!!!!
ουτε εγώ, εσπαγα το κεφάλι μου και λέω αν ήταν θέμα τροφοδοσίας ή θα έπαιζε ή όχι, δεν σκέφτηκα οτι μπορεί να ρουφάει τόση τάση η οθόνη που γονατίζει ο δέκτης των υπέρυθρων?

Θα το ποστάρω στο φορουμ της Soundgraph Και θα παθουν πλακα!!!

Reaction score
2
Αν είναι δυνατόν...Απαράδεκτο από τη Thermaltake να μην έχει προβλέψει κάτι τέτοιο.

Μπράβο στον dream για την λύση.

Reaction score
14
Αν είναι δυνατόν...Απαράδεκτο από τη Thermaltake να μην έχει προβλέψει κάτι τέτοιο.

Μπράβο στον dream για την λύση.
geo τι εννοείς οτι η Thermaltake δεν είχε προβλέψει κάτι τέτοιο?

Δεν εχει σχέση η Thermaltake, το Imon το παράγει η Soundgraph, και το τροφοδοτικό εγώ εκανα την βλακεία και δεν πρόβλεψα να είναι κάπως επώνυμο και φυσικά κάποια ικανοποιητικά watt... δεν βλέπω κάποια κουταμάρα της TT!!!

Τελικά πήγα στον Μακρόπουλο στο ΠΛΑΙΣΙΟ Μεταμόρφωσης και μου άλλαξε το κιτ με ενα Corsair 550Watt σκέτη μούρλια!!!

Όλα πάιζουν απο τα 4-5 μέτρα ανετότατα!!!

Σε λίγο και φωτό απο τα μέσα του HTPC ερχονται, καθώς και μια περίληψη του εξοπλισμού και των παρελκομένων που εχει...

Reaction score
6

Γιαννη το display του κουτιού εχει δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας του ( χαμηλό - δυνατό) αν δοκίμαζες να το δουλέψεις στο χαμηλό ισως να έπαιρνε λιγότερο ρευμα και συνεπώς να μην ειχαν πρόβλημα οι υπέρυθρες.
Το λεω αυτο γιατι πριν λιγο καιρο χρησιμοποίησα παρόμοιο κουτι με το ιδιο display αλλα χωρις να εχω αυτα τα προβλήματα και πιθανόν να οφείλεται στο γεγονος οτι έπαιξα το display στην χαμηλή φωτεινότητα

Reaction score
14
οχι το display εχει μια φωτεινότητα και ρύθμιση για το contrast.

δεν είναι και ακριβώς η ομορφότερη οθόνη αλλά με μια δυο βρωμοδουλειές που του εκανα εγινε χρηστικό σχετικά και ευανάγνωστο απο 3-4 μέτρα απόσταση.

Ειναι καθαρά θέμα τάσης, μου το είπε και ο Μακρόπουλος στο ΠΛΑΙΣΙΟ που το παιδί ξέρει πολλά και δεν λεει οτι του κάτσει.

Επίσης στα τροφοδοτικά σημασία δεν εχουν τόσο τα watt αλλά και τα Αμπέρ σε κάθε τάση 12, 5, 3.3v

και σε αυτό το corsair παίρνει αριστα για τα 550 watt του, 41 amperes στα 12V

Reaction score
14

μόλις εχει αφαιρεθεί το παλιό τροφοδοτικό και ακόμα δεν εχουμε κάνει τίποτε για την τάξη των καλωδίων....

βλέπουμε τα:

Mobo: Asus P5 N-E SLI
CPU: Intel core 2 duo 6400 2.13ghz
RAM: 2x 1gb Kingston
VGA: PCi-e 8500GT ASUS VGA Silent
HD's: 1xsata2 Seagate ST350032 32mb cache 500Gb
1xsata2 Seagate ST325041 16mb cache 250Gb
DVDR: 1 x sata Optiarc DVDRW AD-7170S

Attachments

Reaction score
14
Βλέπουμε την μητρική Asus P5 N-E SLI με την κοντή μαμακίσια ψύκτρα του επεξεργαστή Intel core 2 duo 6400 2.13ghz και την μνήμη RAM 2x 1gb Kingston @ 667Mhz

Attachments

Reaction score
14

οι δύο σκληροί δίσκοι που βρίσκονται μέσα στο htpc

1xSata2 Seagate ST350032 32mb cache 500Gb
1xSata2 Seagate ST325041 16mb cache 250Gb

Attachments

Reaction score
14

H πολύ καλή λύση για VGA ή PCi-e 8500GT ASUS VGA Silent

επελέγει ανάμεσα σε πολλές μιάς και υποστηρίζει directX10 και δεν εχει ανεμιστήρα και αν την πιάσεις μετά απο full load πιάνεται και δεν ζεματάει. Γενικά στα 1920χ1080 που παίζει ε καταστάσεις που όλοι όσοι ζητάμε HD video playback, εχει αποδειχθεί οτι βγάζει σε πέρας όλα τα αρχεία που της έχω ρίξει.

Επειδή είναι και SLI, και εχει κοντά 75 ευρώ, η ζευγαροποίηση της είναι το επόμενο δώρο στο HTPC Μου... δεν ξέρω αν θα προσφέρει τίποτε πρακτικά στα HD videos πρακτικά... αλλά ψυχολογικά μπορεί!!!:119:

Attachments

• 108,1 KB Προβολές: 319

Reaction score
14
το κουτί με την αντιριδα που εχει υποδοχή για στερέωση ανεμιστήρα για την εξαγωγή αέρα απο το σύστημα ψύξης του επεξεργαστή

και εδώ το κουτί κλειστό με το piano black φινίρισμα του. πράγματι είναι όμορφο και πράγματι είναι ίσως το μοναδικό κουτί που μου αρέσει να το κοιτάζω!!!! Μοιάζει πολύ με ενισχυτή, και ακόμα περισότερο εχει ενα αβαντάζ που πολλοί το αγνοούν... εχει ακριβώς τις ίδιες αναλογίες με την μάζα των ενισχυτών που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

42 χ 42 χ 15 εκατοστά.

Πολλά άλλα κουτιά HTPC είναι 43.5 x 45 x 17 και μπορεί με αυτές τις διαστάσεις να είναι σαν παράταιρο "αγγούρι" στο rack σας...

Attachments

Reaction score
14
και μια ακόμα φωτό

για τι φτιάχνουμε ενα HTPC?

μα για PLAYBACK of HD material!!!

εδώ ενα δύσκολο αρχείο που το μηχανάκι το "τρώει" με ευκολία!!!!

Νερό, Λουλούδι, μερέντα στο ψωμί που θα έλεγε ο φίλτατος Βογιατζάκης!!!!

Attachments

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.737
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab