- Reaction score
- 0
Αυτή τη στιγμή στο Μ6 βλέπω Mundial σε 1080i . Έχω T-Rex προγραμματισμένη με το Predator 3.43 τις 6-6-2006 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ!!!VIDEOMIX said:Ποιότητα καλύτερη απο την ΝΕΤ; Συγκρίνετε βρε παιδιά και πείτε εντυπώσεις.
ΝΕΤ .....αστεία πράματα !!!!!!!VIDEOMIX said:Ποιότητα καλύτερη απο την ΝΕΤ; Συγκρίνετε βρε παιδιά και πείτε εντυπώσεις.
Μη μας χαλάς τη γλύκα βρε γρουζούζη !!!!!!Χρήστος Ακρατόπουλος said:Ανοιχτά και τα ΤF1 (δείχνει το ματς χωρίς ήχο...) και το ΤPS STAR HD (ταινία χωρίς ήχο...) και το ΤPS HD2 (την ίδια ταινία με το TPS STAR αλλά με ήχο...)
Φοβάμαι μήπως μας γλυκαίνουν την πρώτη μέρα...
Γιατί, δεν μπορείς να συνδιάσεις με Ελληνικό σπικάζ απο ενα βίντεο π.χ. προς το στερεοφωνικό σου; Μήπως υπάρχει το πρόβλημα συγχρονισμού; :?menelaos said:ΝΕΤ .....αστεία πράματα !!!!!!!VIDEOMIX said:Ποιότητα καλύτερη απο την ΝΕΤ; Συγκρίνετε βρε παιδιά και πείτε εντυπώσεις.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μ6 και ξερό ψωμί ........θα φρεσκάρω και τα Γαλλικά μου . Alons enfant de la M6 !!!!!![]()
![]()
![]()
Δεν ξανακάνεις ένα scan , γιατί είσαι σκέτη παραπληροφήρηση....;;;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Χρήστος Ακρατόπουλος said:Ανοιχτά και τα ΤF1 (δείχνει το ματς χωρίς ήχο...) και το ΤPS STAR HD (ταινία χωρίς ήχο...) και το ΤPS HD2 (την ίδια ταινία με το TPS STAR αλλά με ήχο...)
Φοβάμαι μήπως μας γλυκαίνουν την πρώτη μέρα...
δεν ειναι dvbs2 αλλα dvbs ωστοσο ειναι h.264 και παιζει μονο με το viewer οπως και τα γαλικα που ειναι ανοιχτα αλλα ΑΚΟΥΩ μονο εικονα δεν εχω μου τη βγαζει πρασινη :x λες να ναι βαζελοι και μου κανουν πλακαdream_GR said:βρε μάστορες το hd του nilesat δεν είναι dvb-s αλλά dvb-s2?
κανείς με skystar2?