To Μundial σε HD

Reaction score
0
Αυτή τη στιγμή στο Μ6 βλέπω Mundial σε 1080i . Έχω T-Rex προγραμματισμένη με το Predator 3.43 τις 6-6-2006 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Reaction score
0
Ελπίζω να το αφήσουν έτσι και ας είναι στα Γαλλικά , ο θεός του Mundial και της HDTV είναι ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΟΟΣ

V

VIDEOMIX

Guest
Ποιότητα καλύτερη απο την ΝΕΤ; Συγκρίνετε βρε παιδιά και πείτε εντυπώσεις.

Reaction score
6
Nilesat 102 (7.0W) - 12207.00 V - DVB-S - 27500 3/4
Μόλις το τσέκαρα (21% signal, 68% quality) παίζει μια χαρά
Το μόνο κακό του είναι η Αραβική περιγραφή (δεν έχει αγγλικό ήχο!!)

Reaction score
0
VIDEOMIX said:
ΝΕΤ .....αστεία πράματα !!!!!!!  :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Μ6 και ξερό ψωμί ........θα φρεσκάρω και τα Γαλλικά μου . Alons enfant de la M6 !!!!! :lol: :lol: :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ανοιχτά και τα ΤF1 (δείχνει το ματς χωρίς ήχο...) και το ΤPS STAR HD (ταινία χωρίς ήχο...) και το ΤPS HD2 (την ίδια ταινία με το TPS STAR αλλά με ήχο...)

Φοβάμαι μήπως μας γλυκαίνουν την πρώτη μέρα...

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Ανοιχτά και τα ΤF1 (δείχνει το ματς χωρίς ήχο...) και το ΤPS STAR HD (ταινία χωρίς ήχο...) και το ΤPS HD2 (την ίδια ταινία με το TPS STAR αλλά με ήχο...)

Μη μας χαλάς τη γλύκα βρε γρουζούζη !!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
menelaos said:
VIDEOMIX said:
ΝΕΤ .....αστεία πράματα !!!!!!!  :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Μ6 και ξερό ψωμί ........θα φρεσκάρω και τα Γαλλικά μου . Alons enfant de la M6 !!!!! :lol: :lol: :lol:
Γιατί, δεν μπορείς να συνδιάσεις με Ελληνικό σπικάζ απο ενα βίντεο π.χ. προς το στερεοφωνικό σου; Μήπως υπάρχει το πρόβλημα συγχρονισμού; :?

Reaction score
6
Χρήστος Ακρατόπουλος said:

Δεν ξανακάνεις ένα scan , γιατί είσαι σκέτη παραπληροφήρηση....;;;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ούτε TPS HD2 υπάρχει, ούτε TPS STAR στην 10834V .....
Μόνο το Μ6 και το ..... Arte !!!(σε HD έτσι...;)

Φυσικά και τα δύο ελεύθερα.... 8)

Reaction score
14
βρε μάστορες το hd του nilesat δεν είναι dvb-s αλλά dvb-s2?

κανείς με skystar2?

Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΓΑ
Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΤPS EINAI ΕΔΩ, ΑΝΟΙΓΟYN ΤΑ TPS STAR KAI ΗD FORUM AΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ HD2.
Η ΚΑΡΤΑ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΣΩ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΤΟΥ TPS.
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ HUMAX.
ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ,ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ HD2??
EXΩ KINHTO 1,20 KAI TRIPLE DRAGON ΕΠΙΣΗΣ.ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ Μ6 ΑΚΟΥΩ ΗΧΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΚΟΝΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ HD ΑΦΟΥ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ TPS ΕΙΝΑΙ 19,90 ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝ 5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ HD. ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ HD.
SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ

Reaction score
0
ΕΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!....Σκάναρα στην αρχή το κατέβασε αλλά μόνο ήχος...ΝΕΥΡΑ πολλά...κλέινω απο πίσω το διακόπτη και του δινω να ψάξει για ΟΤΑ...τελειώνει την διαδικασία και ΘΑΥΜΑ...Μ6 σε HD....Θέλει το καινούργιο Firmware και βγαινει όνειρο...Αύριο περιμένω και τεχνικό για μοτεράκι στο 1.2 πιάτο που έχω απάνω για τον NILESAT...Γιατι έχω μια ισχυρή υποψία ότι όντως ειναι το τυρί που μας κρύβει τη φάκα η προσφορά των Γάλλων...Ισα να ..αυλώσουμε...Αυτά...Υπάρχει θεός τελικά

Reaction score
2
dream_GR said:
βρε μάστορες το hd του nilesat δεν είναι dvb-s αλλά dvb-s2?

κανείς με skystar2?
δεν  ειναι  dvbs2  αλλα    dvbs  ωστοσο  ειναι  h.264  και  παιζει  μονο με  το  viewer οπως  και  τα  γαλικα  που  ειναι  ανοιχτα  αλλα  ΑΚΟΥΩ  μονο  εικονα  δεν εχω  μου  τη βγαζει  πρασινη   :x  λες  να ναι  βαζελοι  και  μου  κανουν  πλακα :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv