Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να βγει επίσημο ή όχι firmware update ώστε να υποστηρίζει και dts downmix?

Αν ναι μπορείς να μας πεις κανένα λίνκ γι' αυτό το ανεπίσημο firmware update.
Μακάρι να βγει κάποιο ανεπίσημο ή επίσημο firmware update που θα υποστηρίζει εξωτερικά dvd-roms και dts downmix.

Τότε θα είναι ένα σχεδόν τέλειο μηχάνημα που θα παίζει τα πάντα.
Ανεπίσημο firmware κυκλοφορεί ήδη. Υποστηρίζει εξωτερικό DVD-Rom, δίκτυο και κάποια άλλα πράγματα. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει και θα το συνιστούσα μόνο σε πεπειραμένους χρήστες με ευχέρεια σε τέτοια θέματα. Διάβασε καλά πριν το επιχειρήσεις.
Θα το βρεις εδώ: http://b-rad.cc/wdlxtv

WDLXTV is a souped up unofficial firmware for the Western Digital WDTV. It is based off of the 1.02.00 firmware, but with many extra features. Similar to my dvdmod firmware, this is a permanent flash, just like an official upgrade. This firmware is an option for those whos hardware is stable with Zoranders ext3-boot, or those who don’t do much firmware programming to take advantage of ext3-boot. Once again, ext3-boot is for (sorta) pro’s and testers whereas WDLXTV is for everyday use.

Features included in WDLXTV:

* external dvd drive capability with cd-manager-0.7
* ext2 & ext3 filesystem support
* ext2 & ext3 hotplugging
* mounting of WDTV Optware package (if available) at boot
* mounting of app bin packs (if available) at boot
* mounting of OSD overlay (if available) at boot
* limited USB Ethernet support (if your ethernet adapter works in ext3-boot it should work here)
* IP via DHCP (by default, configurable)
* Samba/CIFS support aka windows share mounting (requires Samba app pack)
* Experimental wireless adapter support (thx to Zorander) (requires wireless-mod-wdlxtv app pack)
* Telnet server
* pure-ftp server
* configurable to automount NFS shares

Reaction score
1
Καλημέρα,

το ΣΚ ολοκλήρωσα το στήσιμο του WD. Έφτιαξα 3 δίσκους MyBook, μουσική, Βίντεο, Φοτό, τους έβαλα σε ένα usb hub το οποίο σύνδεσα πάνω σε ένα usb switch. Το switch το σύνδεσα με το wdtv και το laptop μου. Έτσι όταν είναι ανοιχτό το wdtv οι σκληροί βλέπουν αυτό ενώ όταν θέλω να αντιγράψω κάτι στους δίσκους το γυρνάω στο laptop και ούτε βάλε βγάλε καλώδια ούτε φασαρία... Και μάλιστα για να μην μένουν οι δίσκοι αναμμένοι λόγω του γνωστού θέματος του wdtv όταν κλείνω το wdtv γυρνάω το switch στο laptop το οποίο δεν έχει ρεύμα. Αυτό θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει και κάποιος χωρίς laptop βέβαια. Δηλαδή να πάρει ένα switch (15 Ευρώ) και στην μια του έξοδο να βάλει το wdtv και στην άλλη... τίποτα και όταν κλείνει το wdtv να γυρνάει το switch στο ... τίποτα. Οι δίσκοι απλά κλείνουν!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

ΒΟΗΘΕΙΑ

Με το πρόγραμμα PopCorn MKV audio κανω μια μετατροπή του ήχου από DTS σε Dolby Digital. Οταν τελειωνει την μετατροπη μου πετα το μηνυμα

eac3to.exe
An errror occurred in the application

και δεν εχει κανει τιποτα. Εχω βαλει ολα τα settings σωστα. Τι λαθος μπορει να συμβαινει
Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον loufjohn.Μήπως ξέρει κανείς πώς θα λυθεί?Έχω μετατρέψει πολλές ταινίες με το audio converter και μόνο τώρα στο X-MEN 3 συνάντησα πρόβλημα.

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Καλημερα σε ολους παιδια

Ειναι το 1ο μου post εδω και ελπιζω να συνεχισω με πολλα.Ψαχνω λιγο τα site για να αγορασω το WDTV και το πηρα απο το you.gr
105€:107: με USB Flash 8GB μαζι( http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalo...2321A5B1D19D/E354EEA015147F4398DD8F09D4FAC7FF )
Ερωτηση για το firmware : πως γινεται το update ?
σας ευχαριστω και καλημερα

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Καλημερα σε ολους παιδια

Ειναι το 1ο μου post εδω και ελπιζω να συνεχισω με πολλα.Ψαχνω λιγο τα site για να αγορασω το WDTV και το πηρα απο το you.gr
105€:107: με USB Flash 8GB μαζι( http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalo...2321A5B1D19D/E354EEA015147F4398DD8F09D4FAC7FF )
Ερωτηση για το firmware : πως γινεται το update ?
σας ευχαριστω και καλημερα
So Simple!

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους! Απέκτησα κι εγώ πρόσφατα αυτό το player και μπορω να πω ότι ειμαι ευχαριστημενος. Το χρησιμοποιω με ενα WD My Book 500GB. Βεβαια αντιμετωπιζω καποια προβληματακια και θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω βαλει την επιλογη auto στην αναλυση στα settings. Το προβλημα ειναι οτι σε μερικες ταινιες παιζει μια χαρα ενω σε αλλες κολλαει ανα διαστηματα το frame. Εχω ακουσει διαφορες εκδοχες για το τι μπορει να φταιει: Αλλοι λενε οτι φταιει ο σκληρος, ενω αλλοι λενε οτι πρεπει αναλογα με το αρχειο να διαλεγω απο μονος μου 24/50/60 στα 1080p. Πως ξερω τι απο αυτα τα 3 πρεπει να διαλεγω σε καθε ταινια??
Να διευκρινισω οτι η tv μου ειναι η SONY 40" W4500 fullHD και το προβλημα αυτο εμφανιζεται πιο πολυ στα 720p και 1080p αρχεια.
Εσεις ξερετε καποια λυση στο προβλημα μου και τι μπορει να φταιει τελικα??
Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας.

Reaction score
4

λοιπον να το βαζεις παντα στα 60hz, σε ολα τα αλλα κανει σπασιματα

το νεο firmware που θα βγει σε λιγο το διορθωνει αυτο υποτιθεται, παντως ηδη κυκλοφορει το pre-release αν θες να πειραματιστεις

Reaction score
0
Εβαλα το prerelease αλλα κολλανε ακομα οι ταινιες σε mkv (τουλαχιστον οι 720p που δοκιμασα) και μαλιστα πιο πολυ στο 1080/24. Τελικα δεν φταιει ο σκληρος?? Ειναι bug του WD TV?? Ξερουμε αν θα διορθωθει στη κανονικη release του firmware??

Reaction score
0
Εβαλα το prerelease αλλα κολλανε ακομα οι ταινιες σε mkv (τουλαχιστον οι 720p που δοκιμασα) και μαλιστα πιο πολυ στο 1080/24. Τελικα δεν φταιει ο σκληρος?? Ειναι bug του WD TV?? Ξερουμε αν θα διορθωθει στη κανονικη release του firmware??
Περίεργο μου φαίνεται να κολλάνε, ειδικά οι 720p. Μήπως να δοκίμαζες με κάποιον άλλο σκληρό ή κάποιο usb stick;

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Παίδες, "έσκασε" pre-release firmware ? 1.02.03? Ξέρουμε κάτι;

Pre-release 1.02.03:
Here's a quick changelog:
-Windows-1250 Central European encoding added
-Subtitle rendering quality improved
-AVI loading time improved
-Fixed an issue where thumbnails weren't loading sometimes
-Thumbnail loading times improved

Προστέθηκε στο video output επιλογή 1080p 23hz (experimental 23.976 Hz mode)

Σχόλιο χρήστη από το avsforum:

- Thumbnails load very fast now! Good work WDTV Team!
- subtitles are perfectly in sync and are looking very good
- auto on for all subtitles (i like this)
- AVI loading has improved extremely! A 350MB AVI started immediately after pressing start (excellent work); all other containers are also loading very fast (1080p MKV about 3 sec; 720p MKV ~ 1 - 2 sec)
- 24p seems to work now.

Νομίζω ότι αυτή την beta θα την δοκιμάσω...

Reaction score
2

ΣΟΣ. Εκανα update και στην επανεκκινηση μενει κολλημενο στο splash screen. Τι να κανω?

Reaction score
0
http://www.wdc.com/wdtvprerelease/

Ας το "ψάξουμε".......:102:
Καλά να πάθω που βιάζομαι.
Πίσω στο 1.01.02, γρήγορα.
Οι λόγοι.....δυστυχώς πολλοί (όσν αφορά στον τομέα Video).
Στη ΜΟΥΣΙΚΗ, όσο τουλαχιστον το 'ψαξα δεν υπάρχουν προβλήματα-νομίζω πως δεν υπήρχαν ετσι κι αλλιώς-.
Αλλά τα πράγματα με τα Videos και τους υπότιτλους οχι μόνο δεν διορθώθηκαν, αλλά επιδεινώθηκαν θα έλεγα.
Υπομονή μέχρι το τελικό fw.

Reaction score
8
Παντως τεσσερις μηνες για να βγαλουν ενα firmware της προκοπης παραπαει.
Αν δεν κανουν κατι γρηγορα και ερθει σε καλη τιμη το EGreat EG-M34A θα φαει την σκονη του!

Reaction score
8
μη συγκρίνουμε τώρα τη ποιότητα και την αξιοπιστία του WD με τον "κινέζο" που ήρθε απο το πουθενά:205:

Reaction score
19
Από το πουθενά το Egreat? Μάλλον έχεις χάσει επεισόδια!

Τα NMT έφεραν τη μόδα (Popcorn/Egreat/Raidsonic/Istar κτλ) και ύστερα μπήκε στο παιχνίδι και η WD με το WD TV. Ας ελπίσουμε να βγάλει και κανένα firmware γρήγορα να καλύψει τα προβλήματα που υπάρχουν.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.617
Members
38.471
Νεότερο μέλος
nickger