- Reaction score
- 3
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ
Επίσης μόνο και μόνο από το chipset φαίνεται ποιο είναι δυνατότερο(Τουλάχιστον τεχνολογικά) μηχάνημα και ποιο όχι.
Τέλος αυτά από εμένα και επειδη μάλλον σας χαλάει πολύ να σας λέει κάποιος την αλήθεια(Με αποδείξεις) γιατί λέτε για εμένα ότι φοράω παρωπίδες και προσπαθώ να πίσω το κόσμο ότι το δικό μου είναι καλύτερο από το δικό σας κ.τ.λ. αλλά κι εσείς δεν πάτε πίσω...
Δεν χρειάζεται να είμαι για να δω ότι όπως όλα τα media players και αυτό αρχικά είχε τα προβλήματα(Ακόμα και με τους υπότιτλους όπως κάποιος είχε πει ότι έχει και το wd tv live) του(Αν δεις προηγούμενο ποστ μου παραθέτω κάποια από αυτά που ΕΣΕΙΣ έχετε πει - βρει) και με μελλοντικά fw updates διορθώθηκαν.όπως λες δεν ξέρεις αλλά τις ατάκες τις πετάς.
Το μηχάνημα δε θέλει έξτρα ψήκτρα.
Αλλά όπως στους υπολογιστές μπορείς να αλλάξεις, ψήκτρες, ανεμιστήρες κλπ, έτσι και εδώ μπορείς να αλλάξεις την ψήκτρα και να μην χρησιμοποιείς τον ανεμιστήρα.
fits79, μήπως είσαι μαθηματικός ή ηλεκτρολόγος μηχανικός;
Επίσης μόνο και μόνο από το chipset φαίνεται ποιο είναι δυνατότερο(Τουλάχιστον τεχνολογικά) μηχάνημα και ποιο όχι.
Τέλος αυτά από εμένα και επειδη μάλλον σας χαλάει πολύ να σας λέει κάποιος την αλήθεια(Με αποδείξεις) γιατί λέτε για εμένα ότι φοράω παρωπίδες και προσπαθώ να πίσω το κόσμο ότι το δικό μου είναι καλύτερο από το δικό σας κ.τ.λ. αλλά κι εσείς δεν πάτε πίσω...