XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Reaction score
0
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Πολύ περίεργο.....τι έκδοση λογισμικού έχεις περασμένη?
Εμένα με την 2,1,2 δεν έχει παρουσιάσει κάτι τέτοιο....!
Μήπως ή δεν έχει κουμπώσει καλά το καλώδιο τροφοδοσίας όπως είπε ο φίλος Μίλτος ή κάτι δεν πάει καλά με την υποδοχή της τροφοδοσίας μέσα στο κουτί.
Η έκδοση λογισμικού είναι η τελευταία 2.1.3. Έλεγξα τα καλώδια πίσω και είναι κουμπωμένα. Υπάρχει πιθανότητα να είναι προβληματικό και να το επιστρέψω μιας και έχω 3-4 μέρες που το αγόρασα από το Πλαίσιο.Κατά τα άλλα παίζει μια χαρά.Επίσης να πω ότι αν δεν το πειράξεις δεν κολάει και δεν κάνει restart. Επίσης είδα ότι δεν κάνει restart όταν είναι στα μενού του και δεν παίζει ταινία.

Reaction score
0

Η έκδοση λογισμικού είναι η τελευταία 2.1.3. Έλεγξα τα καλώδια πίσω και είναι κουμπωμένα. Υπάρχει πιθανότητα να είναι προβληματικό και να το επιστρέψω μιας και έχω 3-4 μέρες που το αγόρασα από το Πλαίσιο.Κατά τα άλλα παίζει μια χαρά.Επίσης να πω ότι αν δεν το πειράξεις δεν κολλάει και δεν κάνει restart. Επίσης είδα ότι δεν κάνει restart όταν είναι στα μενού του και δεν παίζει ταινία.
Τελευταία διαπίστωση πριν από λίγο. Το restart το κάνει όταν ακουμπάω την αριστερή του πλευρά και αισθάνομαι ένα ανεπαίσθητο τσικ σαν στατικός ηλεκτρισμός και κάνει τότε το restart. Αυτό δεν ισχύει αν το ακουμπήσω από την δεξιά πλευρά και διορθώνω ότι και όταν είναι στα μενού το κάνει. Μου δίνει την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά με τα κυκλώματά του.Επίσης αυτό το κάνει μια φορά . Αν το ξαναακουμπήσεις άμεσα δεν το κάνει. Αν το αφήσεις λίγη ώρα και το ξαναακουμπήσεις πάλι κάνει restart. Το έχει παρατηρήσει-διαπιστώσει και κάποιος άλλος;

Reaction score
20.816

Μήπως υπάρχει κάπου διαρροή ρεύματος στις συνδέσεις σου; Μπορεί να προέρχεται ακόμα κι από την τηλεόραση...

Reaction score
0
Δοκίμασε να το συνδέσεις σε άλλη tv , σε άλλη μπρίζα ρεύματος και ακόμα καλλίτερα σε κάποιο άλλο σπίτι !
Αν στο κάνει μόνο στο δικό σου , πολύ πιθανό να έχεις καπια γενική διαρροή ρεύματος !
Αλλιώς το XTreamer σου είναι προβληματικό .

Reaction score
0

Μήπως υπάρχει κάπου διαρροή ρεύματος στις συνδέσεις σου; Μπορεί να προέρχεται ακόμα κι από την τηλεόραση...
Δοκίμασε να το συνδέσεις σε άλλη tv , σε άλλη μπρίζα ρεύματος και ακόμα καλλίτερα σε κάποιο άλλο σπίτι !
Αν στο κάνει μόνο στο δικό σου , πολύ πιθανό να έχεις καπια γενική διαρροή ρεύματος !
Αλλιώς το XTreamer σου είναι προβληματικό .
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Σκέφτομαι να το πάω πίσω μιας και το αγόρασα πριν 4 μέρες να δω τι θα μου πουν από το Πλαίσιο.

Reaction score
1.988

Κάνε μια δοκιμή πρώτα όπως σου είπαν τα παιδιά. Αν το μηχανάκι είναι οκ, γιατί να κάνεις αλλαγή?
Πές ότι σου δίνουν καινούργιο (που θα σου δώσουν λογικά) και έχεις πάλι τα ίδια....!

Πιο εύκολο μου φαίνεται να αλλάξεις μια πρίζα ή μια τν....για αρχή!

Reaction score
3

Τελικά το τι θα κάνει ο κάθε ένας είναι καθαρά δικό του θέμα και το τι ψάχνει από το media player που θα αγοράσει.

Πληροφοριακά σας αναφέρω ότι όλα μα όλα τα chipset της realtek είναι ποιο αδύναμα από τα αντίστοιχα της sigmatech γι' αυτό και είναι και ποιο φτηνά στις εταιρίες που τα διαλέγουν(Άλλωστε η πρώτη εταιρία που έβγαλε chipset για την τοποθέτηση τους σε media players νομίζω ήτανε η sigma tech)).

Αν θέλετε δείτε και τα παρακάτω χαρακτηριστικά του κάθε chipset και θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ.
Εδώ είναι το συγκριτικό ανάμεσα στα chipset realtek 1073/1283 που έχει το egreat και στο sigmatech 8652 που έχει το wd tv live.

Και αν τα θέλετε ακόμα ποιο αναλυτικά δείτε εδώ:
EGreat EG-R1 specifications VS Wd tv live specifications VS Xtreamer specifications

Σας έκανα και ένα specifications VS ανάμεσα στα 3 ποιο υποσχόμενα στη τιμές 80 - 120 ευρώ media player τις αγοράς για να δεις τι διαφορά έχει το κάθε ένα.

Μετά απ' όλα αυτά πιστεύω να καταλήξατε στο τι ακριβώς θα αγοράσετε και γιατί.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Τελικά το τι θα κάνει ο κάθε ένας είναι καθαρά δικό του θέμα και το τι ψάχνει από το media player που θα αγοράσει.

Πληροφοριακά σας αναφέρω ότι όλα μα όλα τα chipset της realtek είναι ποιο αδύναμα από τα αντίστοιχα της sigmatech γι' αυτό και είναι και ποιο φτηνά στις εταιρίες που τα διαλέγουν(Άλλωστε η πρώτη εταιρία που έβγαλε chipset για την τοποθέτηση τους σε media players νομίζω ήτανε η sigma tech)).

Αν θέλετε δείτε και τα παρακάτω χαρακτηριστικά του κάθε chipset και θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ.
Εδώ είναι το συγκριτικό ανάμεσα στα chipset realtek 1073/1283 που έχει το egreat και στο sigmatech 8652 που έχει το wd tv live.

EGreat EG-R1 specifications VS Wd tv live specifications VS Xtreamer specifications

Σας έκανα και ένα specifications VS ανάμεσα στα 3 ποιο υποσχόμενα στη τιμές 80 - 120 ευρώ media player τις αγοράς για να δεις τι διαφορά έχει το κάθε ένα.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι όσο βοηθάμε στην επίλυση των προβλημάτων του οποιουδήποτε ζητάει την βοήθειά μας σε θέματα που τα γνωρίζουμε και μπορούμε να δώσουμε εμπεριστατωμένη απάντηση είναι καλό......
Η εμπειρία και η γνώση επίσης μπορεί να σε οδηγήσει να υποστηρίζεις συγκριτικά tests..και να προτείνεις..
Θάθελες να μου πεις γιατί να πάρω το WDTV live , κι όχι ένα Xtreamer ας πούμε? :138:

Reaction score
1.988

Έχεις δίκιο....για αυτό και εγώ κατέληξα στο XTreamer.....!!
Γιατί αν δεις στο κομμάτι που αναφέρει τα firmware updates για το κάθε μηχανάκι θα καταλάβεις πόσο μεγαλύτερο βάρος έχει ρίξει η κάθε εταιρεία στο να υποστηρίζει το μηχάνημα της....!!!

Φίλε μου, κάθε νόμισμα έχει 2 όψεις. Η πρώτη με την τελευταία φράση του μηνύματος σου απλά έρχονται σε πλήρη αντίθεση....!

Reaction score
3

Εγώ πάλι πιστεύω ότι όσο βοηθάμε στην επίλυση των προβλημάτων του οποιουδήποτε ζητάει την βοήθειά μας σε θέματα που τα γνωρίζουμε και μπορούμε να δώσουμε εμπεριστατωμένη απάντηση είναι καλό......
Η εμπειρία και η γνώση επίσης μπορεί να σε οδηγήσει να υποστηρίζεις συγκριτικά tests..και να προτείνεις..
Θάθελες να μου πεις γιατί να πάρω το WDTV live , κι όχι ένα Xtreamer ας πούμε? :138:
Με πολύ απλά λόγια λόγο πολύ δυνατότερου chipset ώστε να παιζει άνετα ακόμα και τα ποιο βαριά βίντεο που το κάθε xtreamer θα ζοριζόταν.

Έχεις δίκιο....για αυτό και εγώ κατέληξα στο XTreamer.....!!
Γιατί αν δεις στο κομμάτι που αναφέρει τα firmware updates για το κάθε μηχανάκι θα καταλάβεις πόσο μεγαλύτερο βάρος έχει ρίξει η κάθε εταιρεία στο να υποστηρίζει το μηχάνημα της....!!!

Φίλε μου, κάθε νόμισμα έχει 2 όψεις. Η πρώτη με την τελευταία φράση του μηνύματος σου απλά έρχονται σε πλήρη αντίθεση....!
Έχεις δει καθόλου τα ανεπίσημα b-rad firmwares του wd tv live?
Μάλλον όχι για να λές κάτι τέτοιο. Δες τα λοιπόν και μετά ελά να μου πείτε ότι δεν έχει υποστήριξη(Έστω και ανεπίσημη) το μηχάνημα.
Και για πες μου σε ποιο σημείο έρχονται σε πλήρη αντίθεση τα λεγόμενα μου?

Reaction score
1.988

Τελικά το τι θα κάνει ο κάθε ένας είναι καθαρά δικό του θέμα και το τι ψάχνει από το media player που θα αγοράσει.......
VS
......Μετά απ' όλα αυτά πιστεύω να καταλήξατε στο τι ακριβώς θα αγοράσετε και γιατί.
Με βάση τα link που μας έδωσες, η ΕΠΙΣΗΜΗ υποστήριξη δεν έχει καμία σχέση για τα 2 μηχανάκια. Και επειδή τα λεφτά μου θα τα πάρει η εταιρεία, και όχι καποιο φόρουμ ανθρώπων με μεράκι και κέφι, από την εταιρεία έχω απαίτηση να υποστηρίζει το μηχάνημα της.
Τώρα αν ανεπίσημα και ερασιτεχνικά θέλω να πειραματιστώ και να ''παίξω'', με δικιά μου ευθύνη και ότι αυτό συνεπάγεται (εγγύηση, αξιοπιστία, αναζήτηση ευθυνών και αποζημίωση) τότε αυτό είναι άλλο θέμα........

Και εν'πάση περιπτώση, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γράφεις ένα μήνυμα απαξιωτικό για ένα μηχάνημα, σε μία συζήτηση ανθρώπων που το έχουν αγοράσει-χρησιμοποιούν, χωρίς να υπάρξει κάποιο ερέθισμα (πχ ερώτηση φίλου που να ζητάει την γνώμη μας ή την σύγκριση μεταξύ 2-3 μηχανημάτων) στα τελευταία τουλαχιστον 20-30 μυνήματα...!!

Με γεία σου με χαρά σου το μηχάνημα που έχεις και χρησιμοποιείς και εύχομαι να το ξεζουμίσεις και να το χαρείς! Το ίδιο σκοπεύω να κάνω και εγώ με το δικό μου και ας μην είναι το καλύτερο της αγορας!!!

Reaction score
3

Πως φαίνεται ότι δεν ξέρεις και δεν ασχολείσαι καν με το θέμα.
1. Ότι fw βγαζει ο b-rad παρόλο που είναι ανεπίσημο δεν χάνεις απολύτως τίποτα είτε σε λειτουργικότητα, είτε σε εγγύηση αφού ανά πάσα στιγμή μπορείς να γυρίσεις στο επίσημο fw οπότε....
2. Νομίζω ότι το τοπικ λέγεται "XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί... " και το να κάνεις ένα συγκριτικό κάποιον media player σε σχέση με το xtreamer είναι πάντα επίκαιρο.
3. Και τέλος ποιος σου είπε ότι η western digital ΔΕΝ υποστηρίζει το μηχάνημα της?
Επειδή δεν βγαζει κάθε εβδομάδα firmware αλλά βγαζει κάθε 1 με 2 μήνες αυτό για εσένα σημαίνει δεν υποστηρίζω το μηχάνημα που έβγαλα... Αυτό πρέπει να είναι πραγματικά μόνο δική σου λογική.
Δηλαδή το xtreamer που εσύ προτίμησες βγαζει firmware update κάθε εβδομάδα?

Reaction score
1.988

ΔΕΝ έγραψα πουθενα ότι η WD ΔΕΝ υποστηρίζει το μηχάνημα της. Έγραψα ότι το Xtreamer έχει καλύτερη ΕΠΙΣΗΜΗ (ξανά με κεφαλάια και bold...) υποστήριξη.

Και επειδή δεν ξέρω και δεν ασχολούμε καν με το θέμα......ξαναρωτάω για να μάθω: Αν γίνει οποιαδήποτε π@π@ρια στο μηχάνημα μου το καλό αυτό παιδί που λέγεται b-rad θα με καλύψει με εγγύηση ή θα μου δώσει πίσω τα χρήματα μου?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

1. Ότι fw βγαζει ο b-rad παρόλο που είναι ανεπίσημο δεν χάνεις απολύτως τίποτα είτε σε λειτουργικότητα, είτε σε εγγύηση αφού ανά πάσα στιγμή μπορείς να γυρίσεις στο επίσημο fw οπότε....
2. Νομίζω ότι το τοπικ λέγεται "XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί... " και το να κάνεις ένα συγκριτικό κάποιον media player σε σχέση με το xtreamer είναι πάντα επίκαιρο.
3. Και τέλος ποιος σου είπε ότι η western digital ΔΕΝ υποστηρίζει το μηχάνημα της?
Επειδή δεν βγαζει κάθε εβδομάδα firmware αλλά βγαζει κάθε 1 με 2 μήνες αυτό για εσένα σημαίνει δεν υποστηρίζω το μηχάνημα που έβγαλα... Αυτό πρέπει να είναι πραγματικά μόνο δική σου λογική.
Γιατί δεν ανοίγεις ένα νήμα realtek vs sigma ή xtreamer vs wd vs popcornhour vs etc και να γράψεις εκεί ότι θέλεις;
Μου χαλάς τη σειρά. Εδώ βρίσκω πληροφορίες καθαρά για xtreamer. Γράφοντας εδώ, γεμίζουν σελίδες άχρηστες για το νήμα

Reaction score
3

ΔΕΝ έγραψα πουθενα ότι η WD ΔΕΝ υποστηρίζει το μηχάνημα της. Έγραψα ότι το Xtreamer έχει καλύτερη ΕΠΙΣΗΜΗ (ξανά με κεφαλάια και bold...) υποστήριξη.

Και επειδή δεν ξέρω και δεν ασχολούμε καν με το θέμα......ξαναρωτάω για να μάθω: Αν γίνει οποιαδήποτε π@π@ρια στο μηχάνημα μου το καλό αυτό παιδί που λέγεται b-rad θα με καλύψει με εγγύηση ή θα μου δώσει πίσω τα χρήματα μου?
Αν δεν κάνεις εσύ μα... τότε δεν υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι το μηχάνημα σου άρα...

Γιατί δεν ανοίγεις ένα νήμα realtek vs sigma ή xtreamer vs wd vs popcornhour vs etc και να γράψεις εκεί ότι θέλεις;
Μου χαλάς τη σειρά. Εδώ βρίσκω πληροφορίες καθαρά για xtreamer. Γράφοντας εδώ, γεμίζουν σελίδες άχρηστες για το νήμα
Να σου πω για διάβασε άλλη μια φορά τον τίτλο του τοπικ σου και θα καταλάβεις ότι αυτά που λέω δεν είναι οφ τοπικ αλλά ον τοπικ.
Αν θέλεις/ετε να γράφουμε μόνο πληροφορίες για το xtreamer εδώ τότε ας έβαζες/ατε σαν τίτλο του τοπικ κάτι σαν αυτό "πληροφορίες & δυνατότητες του xtreamer media player" και όχι τον τίτλο που έχεις τώρα "XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..."
Έγινα κατανοητός?

Reaction score
0

Αγαπητέ φίλε , να σου απαντήσω εγώ ....που...ασχολούμαι ?

1) Το προιόν που παρέχει η όποια κατασκευαστική εταιρεία στους καταναλωτές της δείχνει και το μέτρο της έρευνας που έχει κάνει ως προς τις απαιτήσεις τους και τον βαθμό που είναι διατεθειμένη να τις καλύψει. Ο b-rad είναι αυτός που κάνει αυτό που η WD οφείλει να κάνει μόνη της. Αντε...και εσένα σου αρέσει να ψάχνεσαι και να μαθαίνεις..ρωτάς όλους αυτούς που θέλουν να πάρουν έναν player έτοιμο και δεν έχουν την θέληση να γίνουν expert στο moding ?
2) Mε την χρήση του συντακτικού και της σημειολογίας, εύκολα καταλαβαίνεις ότι το topic λέγεται έτσι όχι για να προκαλέσει τον πόλεμο καλώντας κατόχους άλλων players να "πολεμήσουν" εδώ...αλλά για να δείξει έναν νέο αντίπαλο στον "πόλεμο" των κατασκευαστών media players.
3) Εγώ σου το λέω...Ξέρεις τι παρακάλια της έχουμε κάνει εδώ...στο πρώτο της player για να βάλει Ελληνικούς υπότιτλους? Εσύ μετά από τόσες ενοχλήσεις ως προς την χρήση των υπότιτλων ας πούμε δεν θα σκεφτόσουν στο 2ο player που θα έφτιαχνες να ικανοποιήσεις τους καταναλωτές σου ? Ετσι βρε παιδί μου ...αφού στο πρώτο τους είχες στο "περίμενε" ε!! στον δεύτερο βάλτους και την δυνατότητα να τους μετακινούν....και να τους μεγαλώνουν ή να τους μικρύνουν ....(όπως έχει το Xteamer)
Αλλά.....που μυαλό?
Επίσης δεν καταλαβαίνεις την εξυπηρέτηση των αναγκών του πελάτη με το να κάνεις firmware σε τακτά χρονικά διαστήματα (εβδομαδαία) , αλλά με όποια συχνότητα χρειάζεται ώστε να ικανοποιείς τις απαιτήσεις του. Αυτό το κάνει το Xtreamer! Και λυπάμαι που το λέω ...ΔΕΝ το κάνει η WD.

:102: Τελειώνοντας αποφάσισα και το δηλώνω επισήμως ότι όταν βγεί το Xtreamer Pro ....θα σου χαρίσω το Xtreamer μου !!
Είμαι σίγουρος ότι με τις αναβαθμίσεις που θα έχει κάνει ως τότε θα παραμένει ένα state-of-the-art προιόν και το κυριότερο θα σε βοηθήσει να έχεις ΣΩΣΤΗ συγκριτική άποψη!!!

Reaction score
20.816

Έγινα κατανοητός?
Όχι, καθόλου μάλιστα! Ξεκινάς μόνος σου μια συζήτηση που δεν είχε καμία άλλη αφορμή, τουλάχιστον το τελευταίο διάστημα. Και το κάνεις όχι μόνο στο avsite, αλλά ακριβώς το ίδιο και στο avclub. Γιατί προσπαθείς εκ του μηδενός να προκαλέσεις flame;

Reaction score
0
Γιατι ειναι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ το παληκαρι και ως γνωστον ειχε την εξυπναδα να παρει το καλυτερο media player,το καλυτερο αυτοκινητο, το καλυτερο pc ενω εμεις οι υπολοιποι πηραμε τα μπαζα και τωρα μας τιμωρει για τη βλακεια μας που δεν ρωτησαμε και μας τη λεει!

Reaction score
0
Γιατι ειναι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ το παληκαρι και ως γνωστον ειχε την εξυπναδα να παρει το καλυτερο media player,το καλυτερο αυτοκινητο, το καλυτερο pc ενω εμεις οι υπολοιποι πηραμε τα μπαζα και τωρα μας τιμωρει για τη βλακεια μας που δεν ρωτησαμε και μας τη λεει!
παρακαλω να σβηστει αν γινεται το post μου αυτο γιατι τωρα που το σκεφτομαι πιο ψυχραιμα δινει λαβη να συνεχιστει το flame και δεν θελω να χαλασει το topic που μας προσφερει βοηθεια σε οτι αποριες και προβληματα εχουμε.Ευχαριστω!

Reaction score
1.988
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

:102: Τελειώνοντας αποφάσισα και το δηλώνω επισήμως ότι όταν βγεί το Xtreamer Pro ....θα σου χαρίσω το Xtreamer μου !!
Είμαι σίγουρος ότι με τις αναβαθμίσεις που θα έχει κάνει ως τότε θα παραμένει ένα state-of-the-art προιόν και το κυριότερο θα σε βοηθήσει να έχεις ΣΩΣΤΗ συγκριτική άποψη!!!
Γιατί να πάει τσάμπα φίλε μου...!!! Αφού δεν θα το εκτιμήσουν...!!!

Έμένα δεν θα με χάλαγε ενα δεύτερο για την κρεβατοκάμαρα μου!!!!
:116::116::116:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef