XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Reaction score
0
Έχω πολλές ταινίες σε εξωτερικούς σκληρούς (NTFS) των 1 και 1,5ΤΒ με αρχεια mkv κυρίως. Το Xtreamer 2,5'' διαβάζει αυτούς τους σκληρους;
Τους διαβάζει μια χαρά. Κανένα πρόβλημα.

Reaction score
39
Τους διαβάζει μια χαρά. Κανένα πρόβλημα.
Ευτυχώς γιατί ανησυχούσα ιδιαίτερα ειδικά για τον 1.5ΤΒ.

Και κάτι ακόμα, όταν κάνουμε fastforward στην αναπαραγωγή βίντεο μέχρι πόσες φορές το τρέχει (x16, x32 x100), πόσο;

Μήπως μπορεί να σε μεταφέρει μπροστά σαν να πηγαίνει στο επόμενο κεφάλαιο ανά 5λεπτο ή κάτι τέτοιο;

Reaction score
1.988
Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Ευτυχώς γιατί ανησυχούσα ιδιαίτερα ειδικά για τον 1.5ΤΒ.

Και κάτι ακόμα, όταν κάνουμε fastforward στην αναπαραγωγή βίντεο μέχρι πόσες φορές το τρέχει (x16, x32 x100), πόσο;

Μήπως μπορεί να σε μεταφέρει μπροστά σαν να πηγαίνει στο επόμενο κεφάλαιο ανά 5λεπτο ή κάτι τέτοιο;
Νομίζω 32Χ, και ναι σε μεταφέρει μπροστά 30'' & 3' και πίσω 10'' & 1', με την χρήση των 4άρων κεντρικών κουμπιών (βέλος δεξί, πάνω, αριστερά & κάτω)

Reaction score
0
Χτες βρήκα και έβαλα την 2.3.2 beta 1 στο XTreamer, του άλλαξα και skin ,θα έλεγα ότι έχω άλλο μηχάνημα.
Η αναβάθμιση στην ποιότητα εικόνας με την 2.3.2 beta 1 είναι εκπληκτική.

Reaction score
802
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Τι αλλαγες εχει?

Reaction score
0
Πολυ καλήτρη ποιότητα εικόνας απο hdmi.
Μια επιπλέον επολογή στο μενού για hdmi την "HDMI Compatibility Set"

Reaction score
0
Πολυ καλήτρη ποιότητα εικόνας απο hdmi.
Μια επιπλέον επολογή στο μενού για hdmi την "HDMI Compatibility Set"
Εχεις κανένα λινκ? Η..ανέβασέ το κάπου να το δούμε κι εμέις (εάν τόχεις )

Reaction score
0

Copy-Paste απο την δημοσίευση του μέλους hamurabi στο avclub

NEW FEATURES

1. Different behavior for “Enter” and “Play” buttons.
“Enter” – only one file is played. “Play” – file by file playback.

Network Shares support via Xtreamer Web Server
a. Listing all network shares
b. Auto mount while click
c. Play network media files using web media player
d. Play network media files/folder directly on TV by clicking “Play” icon
e. Download network shared files from Xtreamer web server
f. Upload to Network share and file manager function for net shares are not implemented yet “rtsp” protocol support added for Internet section
a. Example:
<item>
<title>test rtsp</title>
<enclosure type=”video/mp4″ url=”rtsp://live2.ncnews.com.cn/sjb”/>
</item>
b. We are also considering to support “mms” streaming BUGFIXES

1. HDMI option selection for different TV compatibility
a. If there is any compatibility issue with default HDMI setting for your TV, select other option from “Setup->A/V->HDMI Compatibility Set->HDMI optionX”
b. Reboot Xtreamer and check compatibility
c. Current beta release default HDMI setting is same as Xtreamer V2.1.3
d. Please reply to forum with your TV model and HDMI option which fits best.
2. Creates swap file in external storage if internal HDD don’t exists while entering Internet section
a. Creates swap file to face crash or freeze problem in Internet menu
b. If internal HDD don’t have swap file, it will be created automatically
c. If external storage removed during using Internet section (if no internal HDD exists), Xtreamer will freeze or crash
d. Debugging to solve crash problem while both internal and external storage doesn’t exist
3. Information and screenshot display via web Remote Control for Network Share files
a. Image and audio/video file playback via web Remote Control (if default media player exists like QuickTime) for Net Share files

Yπ'όψιν ότι εγώ δεν το έβαλα ακόμα.....περιμένω να ακούσω καμιά καλή κριτική ακόμα για να έχω ικανό δείγμα :)

Reaction score
0

Reaction score
0

Παιδιά καλησπέρα είμαι καινοίριος στην παρέα σας .Θα ήθελα να κάποιος αν μπορεί να με βοηθήσει (διαφωτίσει ) σε ενα προβλημα που έχω με το X treamer . Το λειτουργώ με το τελευταίο Firmware 2.3.1 . Να προσθέσω επίσης οτι προηγουμένως είχα το WD PLayer kai peira to Xtreamer λογω wireless και επιδεί αν δεν κάνω λάθος παίζει περισσότερα codecs klp .
To προβλημα που εχω ειναι οτι ενω έχω συνδεδεμενο το καλοδιο οπτικής ινας με το Home cinema (Panasonic SA-BT 205) δεν έχω 5 κάναλο ήχο οταν το codec είναι DTS ή AAC . Με Dolby και AC3 κανένα πρόβλημα .
Το ερώτημα λοιπόν έιναι που παρουσιάζεται πρόβλημα ή πιο λάθος κάνω εγώ , στο Xtreamer ή στο Home Cinema και αν όχι πρόβλημα μήπως θέμα ασυμβατότητας ; Να σημειώσω επίσης οτι με το WD δεν είμαι σίγουρος αν θα υπήρχε πρόβλημα γιατι μέχρι τοτε δεν χρησιμοποιουσα οπτικη ινα.

Reaction score
0
Μετά την αναβάθμιση για το XTreamer 2.3.2 beta 1 έχω στην διάθεση μου και την 2.4 beta 2 θα την δοκιμάσω το βράδυ και μετά θα δώσω και το link.
Δεν δίνω το link από τώρα, μήπως είναι προβληματική και πάρω κάποιον στο λαιμό μου.

Reaction score
802

Τι αλλαγες εχει?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

To προβλημα που εχω ειναι οτι ενω έχω συνδεδεμενο το καλοδιο οπτικής ινας με το Home cinema (Panasonic SA-BT 205) δεν έχω 5 κάναλο ήχο οταν το codec είναι DTS ή AAC . Με Dolby και AC3 κανένα πρόβλημα .
Το πιο απλό που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι το Panasonic δεν αποκωδικοποιεί DTS ή AAC.

Reaction score
0
Την δοκίμασα λοιπόν και την αναβάθμιση 2.4 beta 2 ,δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα.
Δεν βλέπω διαφορές με την προηγούμενη beta που έχω δώσει (2.3.2 beta 1) ,ίσως μια πολύ ,πολύ μικρή διαφορά στην ποιότητα εικόνας.
Επαναλαμβάνω ότι και αυτή είναι beta και (άς κάνει ο καθένας ότι θεωρεί σωστό) μπορούμε να κατεβάσουμε πατώντας εδώ.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

Το πιο απλό που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι το Panasonic δεν αποκωδικοποιεί DTS ή AAC.
Δεν νομίζω να φταιει αυτό .Αν δεις και στο λινκ παρακάτω θα δεις οτι υποστιρλιζει και DTS .

http://www.panasonic.co.uk/html/en_...ecification/2373857/index.html?trackInfo=true

Θα συνδεσω σημερα και το WD LIVE να δω αν εχω το ιδιο πρόβλημα .
Το προβλημα ειναι οχι οτι δεν ακουγεται καθόλου αλλα 2.1 ενω 8α έπρεπε να ειναι 5.1 .

Καμία άλλη βοήθεια παρακαλώ??????!!!!!!!!!

Reaction score
20.810

Ίσως στις Ρυθμίσεις > A/V -> Ψηφιακή έξοδος του Xtreamer να το έχεις στο DTS/AC3 2.1 CH. Στο ίδιο μενού υπάρχει και η επιλογή DTS/AC3 5.1 CH.

Reaction score
0

Ίσως στις Ρυθμίσεις > A/V -> Ψηφιακή έξοδος του Xtreamer να το έχεις στο DTS/AC3 2.1 CH. Στο ίδιο μενού υπάρχει και η επιλογή DTS/AC3 5.1 CH.

Οχι δεν υπαρχει τετειο πρόβλημα .Σιγουρα ειναι στην ρυθμιση 5.1 αφου αν ειναι Dolby ή AC3 παίζει κανονικά 5.1.Μονο DTS ή AAC έχω πρόβλημα (μου παιζει 2.1) .

Τι να κάνω ειμαι ο μοναδικός με αυτό το πρόβλημα ; Σε όλους εσάς δηλαδή παίζει κανονικά ; Υπάρχει αλλος τρόπος να ανακαλύψω αν φταίει το Home Cinema μου (που δεν πιστευω) ή το Xtreamer ;

Reaction score
0

Βασικά για να εξαλείψουμε κάθε πιθανότητα κάνε τα εξής
-κατέβασε mkv που να περιέχει "μόνο" DTS 5.1 ήχο
-Τσέκαρε την παραπάνω ρύθμιση "Ρυθμίσεις > A/V -> Ψηφιακή έξοδος -> DTS/AC3 5.1 CH"
-Αν ο ενισχυτής έχει επιλογές auto, dts, dolby βάλε τον στο dts
και κάνε αναπαραγωγή το αρχείο.

Σε περίπτωση που έχει πάλι πρόβλημα τότε θα πρέπει να δοκιμάσεις να ξαναπεράσεις fw με την σειρά (πρώτα το 2.1.1 - restore default - 2.3 - restore default - 2.3.1 - restore default)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef