- Reaction score
- 0
Τους διαβάζει μια χαρά. Κανένα πρόβλημα.Έχω πολλές ταινίες σε εξωτερικούς σκληρούς (NTFS) των 1 και 1,5ΤΒ με αρχεια mkv κυρίως. Το Xtreamer 2,5'' διαβάζει αυτούς τους σκληρους;
Τους διαβάζει μια χαρά. Κανένα πρόβλημα.Έχω πολλές ταινίες σε εξωτερικούς σκληρούς (NTFS) των 1 και 1,5ΤΒ με αρχεια mkv κυρίως. Το Xtreamer 2,5'' διαβάζει αυτούς τους σκληρους;
Ευτυχώς γιατί ανησυχούσα ιδιαίτερα ειδικά για τον 1.5ΤΒ.Τους διαβάζει μια χαρά. Κανένα πρόβλημα.
Νομίζω 32Χ, και ναι σε μεταφέρει μπροστά 30'' & 3' και πίσω 10'' & 1', με την χρήση των 4άρων κεντρικών κουμπιών (βέλος δεξί, πάνω, αριστερά & κάτω)Ευτυχώς γιατί ανησυχούσα ιδιαίτερα ειδικά για τον 1.5ΤΒ.
Και κάτι ακόμα, όταν κάνουμε fastforward στην αναπαραγωγή βίντεο μέχρι πόσες φορές το τρέχει (x16, x32 x100), πόσο;
Μήπως μπορεί να σε μεταφέρει μπροστά σαν να πηγαίνει στο επόμενο κεφάλαιο ανά 5λεπτο ή κάτι τέτοιο;
Εχεις κανένα λινκ? Η..ανέβασέ το κάπου να το δούμε κι εμέις (εάν τόχεις )Πολυ καλήτρη ποιότητα εικόνας απο hdmi.
Μια επιπλέον επολογή στο μενού για hdmi την "HDMI Compatibility Set"
Με πρόλαβε ο φίλος Sotos65 ,είναι το link που έδωσε.Στο sdtv ο φίλος constadine (ίσως είναι ο greekgreek εδώ) μου έδωσε το λινκ, δεν το δοκίμασα ακόμα όμως...
http://gator884.hostgator.com/~xtreamer/Xtreamer_2.3.2b1.zip
Το πιο απλό που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι το Panasonic δεν αποκωδικοποιεί DTS ή AAC.To προβλημα που εχω ειναι οτι ενω έχω συνδεδεμενο το καλοδιο οπτικής ινας με το Home cinema (Panasonic SA-BT 205) δεν έχω 5 κάναλο ήχο οταν το codec είναι DTS ή AAC . Με Dolby και AC3 κανένα πρόβλημα .
Δεν νομίζω να φταιει αυτό .Αν δεις και στο λινκ παρακάτω θα δεις οτι υποστιρλιζει και DTS .Το πιο απλό που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι το Panasonic δεν αποκωδικοποιεί DTS ή AAC.
Ίσως στις Ρυθμίσεις > A/V -> Ψηφιακή έξοδος του Xtreamer να το έχεις στο DTS/AC3 2.1 CH. Στο ίδιο μενού υπάρχει και η επιλογή DTS/AC3 5.1 CH.