Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Με αυτό καταργείς το ανεμιστηράκι εντελώς έτσι? Για αλλαγή ανεμιστηράκι δεν το έψαξες? Έχω την 2.1b2 έκδοση και δεν μπορώ να κάνω είσοδο στις ρυθμίσεις...Τουλάχιστον δουλεύει τα torrent που ήθελα..Για τους fun του Xtreamer ....Αγόρασα αυτό : http://www.tranquilpc-shop.co.uk/acatalog/media_players.html Xtreamer cooler!!!!
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Το Xtreamer παραμένει κρύο έστω και μετά από πολλές ώρες χρήσης..και τελείως αθόρυβο!
Υπάρχει περίπτωση να την έφερε κανένα κατάστημα εν Ελλάδι την ψύκτρα αυτήν?Για τους fun του Xtreamer ....Αγόρασα αυτό : http://www.tranquilpc-shop.co.uk/acatalog/media_players.html Xtreamer cooler!!!!
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Το Xtreamer παραμένει κρύο έστω και μετά από πολλές ώρες χρήσης..και τελείως αθόρυβο!
Κι εγώ την ίδια έχω. Γιατί δεν μπορείς? Εγώ μπαίνω κανονικά. Η ψύκτρα κάνει τέλεια την δουλειά της. Είναι το μόνο ζεστό μέρος στο Xtreamer. Ολο το υπόλοιπο είναι κρύο!!:102:Με αυτό καταργείς το ανεμιστηράκι εντελώς έτσι? Για αλλαγή ανεμιστηράκι δεν το έψαξες? Έχω την 2.1b2 έκδοση και δεν μπορώ να κάνω είσοδο στις ρυθμίσεις...Τουλάχιστον δουλεύει τα torrent που ήθελα..
Απ'όσο ξέρω όχι . Εμένα πάντως μου την έστειλαν μέσα σε 1 εβδομάδα. ( Με οδηγίες εγκατάστασης )Υπάρχει περίπτωση να την έφερε κανένα κατάστημα εν Ελλάδι την ψύκτρα αυτήν?
Παιδιά, έτσι κι αλλιώς μόνο το NFS στο Xtreamer δίνει καλά αποτελέσματα από δίκτυο (wired πάντα και παίζει σχεδόν τα πάντα).Καλώς τον!
Είναι φόλα η 2.02 έκδοση σε σχεση με το SAMBA/CIFS (απλα δεν παιζει...). Στην 2.01 έπαιζε...
Μόνο το NFS παίζει. Αν μπορείς γύρισέ το σε NFS.
(σσ έχω σχεδόν το ίδιο setup - όχι wirless αλλά wired)
Διάβασε τον οδηγό στο επίσημο site τους.Τι ειναι το NFS;
Πρεπει να εγκαταστησω καποιο software στο PC;
αν ναι, υπαρχει κάποιο δωρεαν;
Σε ευχαριστω, θα το προσπαθήσω όταν είμαι σπίτιΔιάβασε τον οδηγό στο επίσημο site τους.
Εμένα πάντως δεν μου κολλάει......Με το firmware 2.0.2, σας κολλαει το player οταν παιζει internet radio μεσω wireless;
Βασικα φοβαμαι οτι μπορει να φταιει το σημα απο το router, μπορει να μην ειναι αρκετα δυνατο και να το χανει;
Aλλα και αυτο να φταιει, δεν πρεπει να κολλαει οποτε σκεφτομαι οτι ειναι bug του firmware.
Λοιπόν...εάν θέλεις στα Αγγλικά...και έχεις Powepoint τότε:παιδια καλως σας βρισκω. Σημερα αποκτησα και εγω το εργαλειο και ειπα να μελετησω προτου σκαλισω....
καμια συμβουλη και πληροφορια για το τι πρεπει και τι δε πρεπει???
και μια ερωτησουλα: υπαρχει ελληνικο user manual? αν ναι που ?
(το εντυπο quick start λεει στο site αλλα δε βρηκα τιποτα....)
ευχαριστω εκ των προτερων.
σε ευχαριστω αλλα το αγγλικο το εχει και στο site, το ελληνικο ψαχνω...Λοιπόν...εάν θέλεις στα Αγγλικά...και έχεις Powepoint τότε:
http://gator884.hostgator.com/~xtreamer/xtreamer_UseManual_final.ppt
Στο Network (στο PC σου ) το βλέπεις το Xtreamer?Παιδια δε μπορω να κανω την συνδεση xtreamer- pc. εχω στο pc xp και router thomson tg585. στα windows δεν εχω λογαριασμο χρηστη μπαινω κατευθειαν.ιντερνετ βλεπει κανονικα το xtreamer. μπορει να βοηθησει κανεις....