XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Reaction score
789
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

θα περιμενεις πολυ ακομα.Ακομα δεν εχουν παρει κομματια οι beta testers!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Για τους fun του Xtreamer ....Αγόρασα αυτό : http://www.tranquilpc-shop.co.uk/acatalog/media_players.html Xtreamer cooler!!!!

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Το Xtreamer παραμένει κρύο έστω και μετά από πολλές ώρες χρήσης..και τελείως αθόρυβο!
Με αυτό καταργείς το ανεμιστηράκι εντελώς έτσι? Για αλλαγή ανεμιστηράκι δεν το έψαξες? Έχω την 2.1b2 έκδοση και δεν μπορώ να κάνω είσοδο στις ρυθμίσεις...Τουλάχιστον δουλεύει τα torrent που ήθελα..

Reaction score
0
Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Για τους fun του Xtreamer ....Αγόρασα αυτό : http://www.tranquilpc-shop.co.uk/acatalog/media_players.html Xtreamer cooler!!!!

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Το Xtreamer παραμένει κρύο έστω και μετά από πολλές ώρες χρήσης..και τελείως αθόρυβο!
Υπάρχει περίπτωση να την έφερε κανένα κατάστημα εν Ελλάδι την ψύκτρα αυτήν?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Με αυτό καταργείς το ανεμιστηράκι εντελώς έτσι? Για αλλαγή ανεμιστηράκι δεν το έψαξες? Έχω την 2.1b2 έκδοση και δεν μπορώ να κάνω είσοδο στις ρυθμίσεις...Τουλάχιστον δουλεύει τα torrent που ήθελα..
Κι εγώ την ίδια έχω. Γιατί δεν μπορείς? Εγώ μπαίνω κανονικά. Η ψύκτρα κάνει τέλεια την δουλειά της. Είναι το μόνο ζεστό μέρος στο Xtreamer. Ολο το υπόλοιπο είναι κρύο!!:102:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Υπάρχει περίπτωση να την έφερε κανένα κατάστημα εν Ελλάδι την ψύκτρα αυτήν?
Απ'όσο ξέρω όχι . Εμένα πάντως μου την έστειλαν μέσα σε 1 εβδομάδα. ( Με οδηγίες εγκατάστασης )

Reaction score
0
Μπορει καποιος να μου πει πως κανουμε net με το PC μεσω wireless για streaming;
Εχω το xtreamer στο σαλονι και το PC στο δωματιο.

Το pc εχει vista x64 ultimate.
Το PC συνδεεται ενσυρματα με το router.

To xtreamer εχει το τελευταιο firmware.
Το xtreamer συνδεεται ασυρματα με το router.
Το xtreamer παιρνει IP απο το router ασυρματα.

Εχω καταφερει να συνδεθω wireless και να δω youtube + να ακουσω internet radio μεσω xtreamer.

Έχω κανει share και ένα δισκο έχω στο PC με τανιες.

Απο το xtreamer παω στην επιλογή NET (που βρισκεται μαζι με τις επιλογες USB, HDD, κλπ),
βρισκει το WORKGROUP που ειναι απο το PC αλλα δε βλεπει κατι αλλο.
Πρεπει να φτιαξο καποιο account στο PC για το xtreamer;

Ευχαριστώ για τις πληροφοριες και τη βοηθεια.

Reaction score
0

Καλώς τον!
Είναι φόλα η 2.02 έκδοση σε σχεση με το SAMBA/CIFS (απλα δεν παιζει...). Στην 2.01 έπαιζε...
Μόνο το NFS παίζει. Αν μπορείς γύρισέ το σε NFS.
(σσ έχω σχεδόν το ίδιο setup - όχι wirless αλλά wired)

Reaction score
2
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Καλώς τον!
Είναι φόλα η 2.02 έκδοση σε σχεση με το SAMBA/CIFS (απλα δεν παιζει...). Στην 2.01 έπαιζε...
Μόνο το NFS παίζει. Αν μπορείς γύρισέ το σε NFS.
(σσ έχω σχεδόν το ίδιο setup - όχι wirless αλλά wired)
Παιδιά, έτσι κι αλλιώς μόνο το NFS στο Xtreamer δίνει καλά αποτελέσματα από δίκτυο (wired πάντα και παίζει σχεδόν τα πάντα).

ΥΓ. Εννοούμε για "βαριά" αρχεία 1080p, τα άλλα τα παίζει και από "δίκτυο".

Reaction score
0
Τι ειναι το NFS;
Πρεπει να εγκαταστησω καποιο software στο PC;
αν ναι, υπαρχει κάποιο δωρεαν;

Reaction score
0
Με το firmware 2.0.2, σας κολλαει το player οταν παιζει internet radio μεσω wireless;

Βασικα φοβαμαι οτι μπορει να φταιει το σημα απο το router, μπορει να μην ειναι αρκετα δυνατο και να το χανει;

Aλλα και αυτο να φταιει, δεν πρεπει να κολλαει οποτε σκεφτομαι οτι ειναι bug του firmware.

Reaction score
0
Με το firmware 2.0.2, σας κολλαει το player οταν παιζει internet radio μεσω wireless;

Βασικα φοβαμαι οτι μπορει να φταιει το σημα απο το router, μπορει να μην ειναι αρκετα δυνατο και να το χανει;

Aλλα και αυτο να φταιει, δεν πρεπει να κολλαει οποτε σκεφτομαι οτι ειναι bug του firmware.
Εμένα πάντως δεν μου κολλάει......

Reaction score
0
Μετα απο μια εβδομαδα παντως, ανακαλυψα οτι η κεραια περιστρεφεται και δεν ειναι μονο οριζοντια και προς τα κατω οπως νομιζα στην αρχη.

Που θα παει, σε κανενα μηνα θα ανακαλυψω τι αλλο παει σωστα που εγω κανω λαθος.

Reaction score
0
Τελικα καποια πραγματα ειναι για να μας παιδευουν ανευ λογου και αιτιας.
Το xtreamer κολλαγε και γενικα δεν τα πηγαινε με το wireless καλα, το router εφταιγε. Μετα απο ενα restart/reset και ξανα φτιαξιμο του wireless στο router, το xtreamer παιζει καλα. Ελπιζω αυριο να ισχυει ακομα.

Reaction score
0

παιδια καλως σας βρισκω. Σημερα αποκτησα και εγω το εργαλειο και ειπα να μελετησω προτου σκαλισω....
καμια συμβουλη και πληροφορια για το τι πρεπει και τι δε πρεπει???
και μια ερωτησουλα: υπαρχει ελληνικο user manual? αν ναι που ?
(το εντυπο quick start λεει στο site αλλα δε βρηκα τιποτα....)
ευχαριστω εκ των προτερων.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

παιδια καλως σας βρισκω. Σημερα αποκτησα και εγω το εργαλειο και ειπα να μελετησω προτου σκαλισω....
καμια συμβουλη και πληροφορια για το τι πρεπει και τι δε πρεπει???
και μια ερωτησουλα: υπαρχει ελληνικο user manual? αν ναι που ?
(το εντυπο quick start λεει στο site αλλα δε βρηκα τιποτα....)
ευχαριστω εκ των προτερων.
Λοιπόν...εάν θέλεις στα Αγγλικά...και έχεις Powepoint τότε:

http://gator884.hostgator.com/~xtreamer/xtreamer_UseManual_final.ppt

Reaction score
0

Reaction score
0

Παιδια δε μπορω να κανω την συνδεση xtreamer- pc. εχω στο pc xp και router thomson tg585. στα windows δεν εχω λογαριασμο χρηστη μπαινω κατευθειαν.ιντερνετ βλεπει κανονικα το xtreamer. μπορει να βοηθησει κανεις....

Reaction score
0

Παιδια δε μπορω να κανω την συνδεση xtreamer- pc. εχω στο pc xp και router thomson tg585. στα windows δεν εχω λογαριασμο χρηστη μπαινω κατευθειαν.ιντερνετ βλεπει κανονικα το xtreamer. μπορει να βοηθησει κανεις....
Στο Network (στο PC σου ) το βλέπεις το Xtreamer?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.598
Members
38.472
Νεότερο μέλος
nickger