Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ
οχιΣτο Network (στο PC σου ) το βλέπεις το Xtreamer?
οχιΣτο Network (στο PC σου ) το βλέπεις το Xtreamer?
Βασικά πρέπει να ενεργοποιήσεις το sharing από τα Windows. (Tα έχω ξεχάσει και τα XP πια μετά τα Vista και τώρα τα Win 7...) Νομίζω ότι εάν πας στον Win Media player σε κάποιο από τα tab του ψηλά αμα τα πατήσεις σου δίνουν την επιλογή Media Sharing. Εκεί πρέπει να βρεις τον Xtreamer ή όπως μπορεί να το λέει Uknown Device και να το κάνεις allow sharing. Ετσι θα το δει . Για ρίξε μια ματιά.....
να και ακομη ενας με το ιδιο προβλημαΚαλησπέρα εχω αγοράσει και εγω πρόσφατα το Xtreamer και προσπαθώ να το συνδέσω ασύρματα αφού το θέλω να είναι σε άλλο δωμάτιο. Εχω βάλει το νεο firmware 1.0.3.1 (και σημερα αναβαθμισα στο 2.0) oλα καλα
Εκανα το εξής αφού το άνοιξα μετά την αναβάθμιση και είδα ότι υποστηρίζονται και τα ελληνικά στο menu πήγα στo menu settings και από εκει στο δίκτυο και πατησα στην επιλογή ασύρματο για να βρω το royter μου. Ολα καλα το βρίσκει βάζω και το κλειδί wap (σε wap δουλευει το router) και συνδεετε κανονικα μου βγαζει on 192.168.2.2 εκεί που πριν έγραφε off.
oλα καλά μέχρι εδώ. Ολα καλά αλλα δεν μπορώ να καταφέρω να δει το δίκτυο μου στο pc τους κοινόχρηστους φάκελους δηλαδή αλλά και από το Pc δεν μπορώ να δώ στις θέσεις δικτύου το xtreamer. με την λειτουργία του upnp oμως το είδα το xtreamer και μπόρεσα και μπήκα στο μενου (με την διευθυνση 192.168.2.2) oλα κανονικά εκεί εκανα και upload μία ταινεία και download. To θέμα είναι όμως να μπορέσω να δω τους κοινόχρηστους φακέλους μου απότο Xtreamer ώστε να παιζω απευθείας ταινία μεσα από εκει. Αλλά και το ανάποδο να δω στις θέσεις δικτύου το xtreamer...
Λέτε να είναι θέμα του router ? να χρειαστεί να ανοίξω καμία πόρτα???
Καμία ιδέα.
Ευχαριστώ
gtok34 is online now Report Post Reply With Quote
Δηλαδή δεν παίρνει IP αυτόματα το Xtreamer? Οταν είσαι στην αρχική οθόνη κάτω δεξιά σου δείχνει IP ?δεν γινεται ειναι σε αλλο δωματιο. επισης το εχω για να βλεπω σε κανονικη τηλεοραση οποτε δε με ενδιαφερει το 1080
ip παιρνει. το δικτυο στο χτ δε δουλευει, δε βλεπει το pcΔηλαδή δεν παίρνει IP αυτόματα το Xtreamer? Οταν είσαι στην αρχική οθόνη κάτω δεξιά σου δείχνει IP ?
Ok..αυτό ήθελα να μάθω. Αρα φίλε πρέπει να ψάξεις τις ρυθμίσεις σου ή το firewall σου. Αμα παίρνεις IP σημαίνει ότι έχεις δυνατότητα δικτύου . Κάπου πρέπει να έχεις την επιλογή να "είναι ορατό το PC σου από άλλες συσκευές. Δυστυχώς δεν θυμάμαι που το είχε αυτό στα XP.......ip παιρνει. το δικτυο στο χτ δε δουλευει, δε βλεπει το pc
Τι ακριβώς δεν σου γίνεται;γιατί εγώ έτσι το δουλεύω.Ειναι μερες που προσπαθω να κανω share καποια folders στο PC για να τα βλεπει το xtreamer αλλα τιποτα. Προσπαθησα και με τον οδηγο για NFS server αλλα και παλι τιποτα.
Thanks, χθες το βράδυ παιδευόμουν να βρω το λόγο που δεν μπορούσαν να αποθηκευθούν οι ρυθμίσεις μέσω του web interface, το οποίο "κολλούσε", χωρίς να γίνεται δουλειά. Με το που μπήκαν τα δύο αρχεία στις εξαιρέσεις, κανένα πρόβλημα! Άσε που μέσω nfs παίζουν τώρα αρχεία 1080p που με samba έκαναν συνέχεια διακοπές στο ασύρματο, φοβερή διαφορά! :109::444:Τι ακριβώς δεν σου γίνεται;γιατί εγώ έτσι το δουλεύω.
Α! Μπες και στο firewall των windows και δώσε εξαίρεση στα δύο αρχεία του Hanewin.
Το Xtreamer ΜΟΝΟ μέσω NFS παίζει σωστά τα βαριά αρχεία από δίκτυο.Thanks, χθες το βράδυ παιδευόμουν να βρω το λόγο που δεν μπορούσαν να αποθηκευθούν οι ρυθμίσεις μέσω του web interface, το οποίο "κολλούσε", χωρίς να γίνεται δουλειά. Με το που μπήκαν τα δύο αρχεία στις εξαιρέσεις, κανένα πρόβλημα! Άσε που μέσω nfs παίζουν τώρα αρχεία 1080p που με samba έκαναν συνέχεια διακοπές στο ασύρματο, φοβερή διαφορά! :109::444:
Βάλε το τελευταίο που θα βρεις και επέλεξε ελληνικούς υπότιτλους.Άμα θέλεις έχει και βελτιωμένο ελληνικό μενού.Καλησπέρα σε όλους αγόρασα σήμερα αυτό το media player μου φάνηκε πολύ καλό σύνδεσα πάνω ένα εξωτερικό σκληρό WD 250GB φορητό που έχω με HD videoclips και κάτι HD ταινίες αλλά έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους δε βγάζει ελληνικούς!!!Εχει πάνω το f/w 1.0.3.1 να βάλω το 2αρι ή κάποιο άλλο???