XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

Βασικά πρέπει να ενεργοποιήσεις το sharing από τα Windows. (Tα έχω ξεχάσει και τα XP πια μετά τα Vista και τώρα τα Win 7...) Νομίζω ότι εάν πας στον Win Media player σε κάποιο από τα tab του ψηλά αμα τα πατήσεις σου δίνουν την επιλογή Media Sharing. Εκεί πρέπει να βρεις τον Xtreamer ή όπως μπορεί να το λέει Uknown Device και να το κάνεις allow sharing. Ετσι θα το δει . Για ρίξε μια ματιά.....

Reaction score
0
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

ετσι βλεπει μονο μεσω UPNP και οχι μεσω δικτυου.

Reaction score
20.799

Δες το παρακάτω, βασικά σε ενδιαφέρει το μήνυμα

http://support.microsoft.com/kb/814004/

...που εμφανίζεται όταν πας να κάνεις share έναν φάκελο για πρώτη φορά στα XP.

Reaction score
0

το εχω κανει οπως λεει. εξακολουθω να μη βλεπω το πισι απο το χτ απο το δικτυο αλλα να το βλεπω απο upnp, αλλα τα βιντεο που παιζω ετσι δεν ενεργοποιουνται οι εξωερικοι υποτιτλοι(.srt). παιδια εχω αρχιζει να το μετανιωνω που το πηρα.......

Reaction score
0

Καλησπέρα εχω αγοράσει και εγω πρόσφατα το Xtreamer και προσπαθώ να το συνδέσω ασύρματα αφού το θέλω να είναι σε άλλο δωμάτιο. Εχω βάλει το νεο firmware 1.0.3.1 (και σημερα αναβαθμισα στο 2.0) oλα καλα
Εκανα το εξής αφού το άνοιξα μετά την αναβάθμιση και είδα ότι υποστηρίζονται και τα ελληνικά στο menu πήγα στo menu settings και από εκει στο δίκτυο και πατησα στην επιλογή ασύρματο για να βρω το royter μου. Ολα καλα το βρίσκει βάζω και το κλειδί wap (σε wap δουλευει το router) και συνδεετε κανονικα μου βγαζει on 192.168.2.2 εκεί που πριν έγραφε off.
oλα καλά μέχρι εδώ. Ολα καλά αλλα δεν μπορώ να καταφέρω να δει το δίκτυο μου στο pc τους κοινόχρηστους φάκελους δηλαδή αλλά και από το Pc δεν μπορώ να δώ στις θέσεις δικτύου το xtreamer. με την λειτουργία του upnp oμως το είδα το xtreamer και μπόρεσα και μπήκα στο μενου (με την διευθυνση 192.168.2.2) oλα κανονικά εκεί εκανα και upload μία ταινεία και download. To θέμα είναι όμως να μπορέσω να δω τους κοινόχρηστους φακέλους μου απότο Xtreamer ώστε να παιζω απευθείας ταινία μεσα από εκει. Αλλά και το ανάποδο να δω στις θέσεις δικτύου το xtreamer...

Λέτε να είναι θέμα του router ? να χρειαστεί να ανοίξω καμία πόρτα???
Καμία ιδέα.

Ευχαριστώ
gtok34 is online now Report Post Reply With Quote
να και ακομη ενας με το ιδιο προβλημα

Reaction score
20.799

Αν μπορείς δοκίμασε και ενσύρματα, έτσι κι αλλιώς η εμπειρία αναπαραγωγής ταινιών μέσω wifi σε 1080p δεν είναι και η καλύτερη αφού κάνει συχνά μικροδιακοπές, τουλάχιστον με το 585v7 router που έχω και εγώ...

Reaction score
0

δεν γινεται ειναι σε αλλο δωματιο. επισης το εχω για να βλεπω σε κανονικη τηλεοραση οποτε δε με ενδιαφερει το 1080

Reaction score
0
Παρατηρώ ότι υπάρχει πρόβλημα συγχρονισμού Audio/Video...Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο; (firmware 2.02)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

δεν γινεται ειναι σε αλλο δωματιο. επισης το εχω για να βλεπω σε κανονικη τηλεοραση οποτε δε με ενδιαφερει το 1080
Δηλαδή δεν παίρνει IP αυτόματα το Xtreamer? Οταν είσαι στην αρχική οθόνη κάτω δεξιά σου δείχνει IP ?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

Δηλαδή δεν παίρνει IP αυτόματα το Xtreamer? Οταν είσαι στην αρχική οθόνη κάτω δεξιά σου δείχνει IP ?
ip παιρνει. το δικτυο στο χτ δε δουλευει, δε βλεπει το pc

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

ip παιρνει. το δικτυο στο χτ δε δουλευει, δε βλεπει το pc
Ok..αυτό ήθελα να μάθω. Αρα φίλε πρέπει να ψάξεις τις ρυθμίσεις σου ή το firewall σου. Αμα παίρνεις IP σημαίνει ότι έχεις δυνατότητα δικτύου . Κάπου πρέπει να έχεις την επιλογή να "είναι ορατό το PC σου από άλλες συσκευές. Δυστυχώς δεν θυμάμαι που το είχε αυτό στα XP.......

Reaction score
0
Ειναι μερες που προσπαθω να κανω share καποια folders στο PC για να τα βλεπει το xtreamer αλλα τιποτα. Προσπαθησα και με τον οδηγο για NFS server αλλα και παλι τιποτα.

Reaction score
2
Ειναι μερες που προσπαθω να κανω share καποια folders στο PC για να τα βλεπει το xtreamer αλλα τιποτα. Προσπαθησα και με τον οδηγο για NFS server αλλα και παλι τιποτα.
Τι ακριβώς δεν σου γίνεται;γιατί εγώ έτσι το δουλεύω.
Α! Μπες και στο firewall των windows και δώσε εξαίρεση στα δύο αρχεία του Hanewin.

Reaction score
20.799
Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Τι ακριβώς δεν σου γίνεται;γιατί εγώ έτσι το δουλεύω.
Α! Μπες και στο firewall των windows και δώσε εξαίρεση στα δύο αρχεία του Hanewin.
Thanks, χθες το βράδυ παιδευόμουν να βρω το λόγο που δεν μπορούσαν να αποθηκευθούν οι ρυθμίσεις μέσω του web interface, το οποίο "κολλούσε", χωρίς να γίνεται δουλειά. Με το που μπήκαν τα δύο αρχεία στις εξαιρέσεις, κανένα πρόβλημα! Άσε που μέσω nfs παίζουν τώρα αρχεία 1080p που με samba έκαναν συνέχεια διακοπές στο ασύρματο, φοβερή διαφορά! :109::444:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Thanks, χθες το βράδυ παιδευόμουν να βρω το λόγο που δεν μπορούσαν να αποθηκευθούν οι ρυθμίσεις μέσω του web interface, το οποίο "κολλούσε", χωρίς να γίνεται δουλειά. Με το που μπήκαν τα δύο αρχεία στις εξαιρέσεις, κανένα πρόβλημα! Άσε που μέσω nfs παίζουν τώρα αρχεία 1080p που με samba έκαναν συνέχεια διακοπές στο ασύρματο, φοβερή διαφορά! :109::444:
Το Xtreamer ΜΟΝΟ μέσω NFS παίζει σωστά τα βαριά αρχεία από δίκτυο.
Με το samba είναι πολλά που κολλάνε.

Κι εγώ μέχρι να το βρω παιδευόμουν, αλλά έπεσα σε μια συζήτηση στο forum τους και σώθηκα.Αυτό έπρεπε να το τονίζουν στις οδηγίες τους, από την αρχή.

Reaction score
0
Κανείς δεν έχει πρόβλημα με το συγχρονισμό Audio/Video????
Όταν ο ήχος δίνεται στην TV μέσω HDMI τότε δουλεύει ρολόι. Οταν όμως ο ήχος δίνεται σε εξωτερικό decoder σε διάφορα είδη αρχείων (είτε στον εσωτερικό δίσκο είτε από δίκτυο) παρατηρείται πρόβλημα συγχρονισμού. Ξέρει κανείς αν υπάρχει λύση.

Reaction score
0

ολα τα τρελα σε μενα.....
εκανα mount 2 dir στο nfs, και μετα τερμα. δε δεχεται κανενα αλλο μου βγαζει μηνυμα λαθους και να ελεγξω δικτυο και firewall. τα δυο mounted δουλευουν κανονικα. για πες τωρα.........

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους αγόρασα σήμερα αυτό το media player μου φάνηκε πολύ καλό σύνδεσα πάνω ένα εξωτερικό σκληρό WD 250GB φορητό που έχω με HD videoclips και κάτι HD ταινίες αλλά έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους δε βγάζει ελληνικούς!!!Εχει πάνω το f/w 1.0.3.1 να βάλω το 2αρι ή κάποιο άλλο???

Reaction score
2
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Καλησπέρα σε όλους αγόρασα σήμερα αυτό το media player μου φάνηκε πολύ καλό σύνδεσα πάνω ένα εξωτερικό σκληρό WD 250GB φορητό που έχω με HD videoclips και κάτι HD ταινίες αλλά έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους δε βγάζει ελληνικούς!!!Εχει πάνω το f/w 1.0.3.1 να βάλω το 2αρι ή κάποιο άλλο???
Βάλε το τελευταίο που θα βρεις και επέλεξε ελληνικούς υπότιτλους.Άμα θέλεις έχει και βελτιωμένο ελληνικό μενού.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.850
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss