XTZ Divine

Reaction score
29.712
Απάντηση: XTZ Divine

Mια χαρά σε παίρνει βρε. Αντε καλορίζικη η νεα βάση του zingali.
Μουρλοκομείο.
Ωπ sorry, john ήθελα να πω.:116:
Γειά σου ρε όνομα.!!!!!

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine

Το δεύτερο sub το περιμένω από βδομάδα. Λογική ιδέα να μπει το κεντρικό πάνω στα δύο sub, αλλά δεν με παίρνει το ύψος.

με παρεξηγησες.

εκτος απο αυτο που περιμενης που ειναι για το αλλο divine παρε

αλλο ενα για το κεντρικο.

αμα δε σε παιρνη το υψος βαλτα ξαπλωτα.:135::142:

Reaction score
29.712

χεχε μέσα συμφωνώ.3 τέρατα μπροστά , μια χαρά θα είναι. Μάλλον θα βγάζουν πιο πολύ μπάσο απο τα 6 klipsch.

Reaction score
5.615
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine

με παρεξηγησες.
εκτος απο αυτο που περιμενης που ειναι για το αλλο divine παρε
αλλο ενα για το κεντρικο.
αμα δε σε παιρνη το υψος βαλτα ξαπλωτα.:135::142:
Ναι, ένα τρίτο σαμπ ξαπλωτό ως βάση κεντρικού θα μ' έπαιρνε σε ύψος.

Αλλά μετά με το δίκιο του θα μ' έκραζε ο rodouma! :103:

Reaction score
5.615
Re: Απάντηση: XTZ Divine

χεχε μέσα συμφωνώ.3 τέρατα μπροστά , μια χαρά θα είναι. Μάλλον θα βγάζουν πιο πολύ μπάσο απο τα 6 klipsch.
SPL ναι, 3xCVA-121 θα έβγαζαν περισσότερα, αλλά δεν θα δημιουργούσαν τον τρόμο στα χαμηλά Hz που προκαλούν τα 6 stacked thx.

Αντίστοιχα, προτιμώ τα CVA-121 σε μουσική, όπως είχα την υποψία και επιβεβαιώθηκα (ευτυχώς) χτες με την ακρόαση.

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine

Ναι, ένα τρίτο σαμπ ξαπλωτό ως βάση κεντρικού θα μ' έπαιρνε σε ύψος.

Αλλά μετά με το δίκιο του θα μ' έκραζε ο rodouma! :103:
ενω τωρα εχει αδικο;

χαχαχαχα.

Reaction score
5.615
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine

Εμ, δυο σαμπ σε στερεοφωνική σύνδεση δεν "κρύβονται κάπου πιο πίσω" ακόμη και να ήθελα (που δε θέλω).

Προφανές είναι ότι δύο sub σε walnut της XTZ θα ταίριαζαν αισθητικά περισσότερο, αλλά τα Vega είναι έρωτας. Κι ευτυχώς όσο ακούω το ένα Vega, τόσο πιο πολύ ενθουσιάζομαι για την επιλογή τους. Περιμένω εναγωνίως να έρθει και το δεύτερο να μπει από την άλλη πλευρά!

Reaction score
152

Tο υψος σε παιρνει χαλλλαρα...
αρκει να βαλεις την οθονη στο ταβανι,κρεββατια αντι καναπεδων και μερικα κυβικα χωμα πανω και γυρω απο το σπιτι ωστε να γινει ολο μια τουμπα ή μαγουλα οπως λεμε εμεις εδω....
ετσι θα λες "εδω θελω να με θαψετε κουφαλες", ενω θα αποκτησεις τελεια ηχομονωση και θερμανση....

:142::142::142::142:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

γιαννη καλοσειστα
οσο αφορα την κορνα των Ζ βλεπουμε οτι ειναι ειναι 3 δαχτυλιιδα ενωμενα, στην φωτο απο τον καραγγιανη το 3φτερο <σκαβει> μπαφλα, οχι <κοβει> κορνα.

Reaction score
4

termatogazi > Με τους γείτονες δεν έχεις πρόβλημα;
flash > Όχι, δε μου έχει κάνει παράπονο κανείς.
termatogazi > Όχι μέχρι τώρα, από δω και πέρα να δούμε!
Εγω θα ηθελα να ειμαι γειτονας σου...δε θα κουνουσα νυχι απ`το σαλονι σου!!!Καλακουστα ολα τα μαραφετια αδερφε!!!:444:

Reaction score
5.615
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine

Εγω θα ηθελα να ειμαι γειτονας σου...δε θα κουνουσα νυχι απ`το σαλονι σου!!!Καλακουστα ολα τα μαραφετια αδερφε!!!:444:
Ευχαριστώ! Klipschάς βλέπω είσαι, αναμενόμενο που εγκρίνεις!

Reaction score
1.772

και εγω θα ηθελα αρκει να χαμηλωνες την ωρα που κοιμαμε.:107:

Reaction score
13

Εγώ θα'θελα να 'μαι γιός σου! Θα με υιοθετήσεις;;; :114:

Reaction score
5.615

Χρέη surround θα αναλάβουν τα Elac FS248. Χάρη στο σφιχτό και δυναμικό τους ήχο, είναι ό,τι πρέπει. Επίσης με το ψιλόλιγνο σχήμα τους κάνουν για το σημείο τοποθέτησής τους, που είναι και διάδρομος. Τοποθετημένα πάνω σε auralex gramma, εύκολα περιστρέφονται για να καταλαμβάνουν ακόμη μικρότερο χώρο όταν δεν παίζουν.

Reaction score
5.615

Χωρίς τη σίτα είναι πανέμορφα. Η ποιότητα κατασκευής τους είναι υπεράνω κριτικής.
1xJetIII ribbon, 1x5,5'' AS-XR midrange και 3x6'' AS/XR woofers.

Reaction score
5.615

Χρέη dac/προ αναλαμβάνει πλέον το Wyred4Sound Dac2, που είναι μανούλα για home-cinemάκηδες γιατί διαθέτει το πολυπόθητο Ηome Cinema Passthrough (bypass in).

Συνδέθηκε balanced με τον W4S ST-1000 και με το καλώδιο trigger ενεργοποιείται και ο τελικός, όταν ανάβει το dac ή και όταν επιλέγεται το HT bypass.

Ταυτόχρονα από τις unbalanced δεύτερες εξόδους θα συνδεθούν τα στερεοφωνικά sub με καλώδιο rca/xlr.

Reaction score
5.615
Πολύ πρακτικό και το τηλεκοντρόλ του dac. Διακρίνεται και το ξεχωριστό πλήκτρο HT.

Reaction score
5.615

Στο dac συνδέθηκε το Squeezebox Touch, με τις αναβαθμίσεις της fidelity-audio και το τροφοδοτικό Ultra PSU από την ίδια εταιρία.

To Touch σερβίρει δεδομένα ενσύρματα από το Synology Nas DS1511+, που βρίσκεται στην αποθήκη.

O έλεγχος του Touch και η επιλογή κομματιών γίνεται μέσω iPad.

Reaction score
5.615

Με το iPad γίνονται και οι ρυθμίσεις του AV receiver Pioneer SC-LX85, μέσω του app iControlAV2.

[YOUTUBE]WCTP6HIlOK8[/YOUTUBE]

Η καθημερινή χρήση γίνεται με το τηλεκοντρόλ του 85, που είναι RF, κάτι που μου επέτρεψε να τοποθετήσω τον 85 εκτός οπτικής επαφής.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67