XTZ Divine

Reaction score
5.615
Re: Απάντηση: XTZ Divine

Wow, σαν να μου βγήκαν τα 2 τεμάχια Sub Amp 1 δώρο δηλαδή. Σούπερ!

Το αξίζουν πάντως τα Divine να παίζουν και στην κατηγορία 5k-6k. Είναι φοβερά τόσο στον ήχο τους όσο και στην κατασκευή τους.

Χτες δοκίμασα τις αντοχές όχι των ηχείων αλλά τις δικές μου βάζοντας σε υψηλή ένταση το Children of Sanchez και στο καπάκι ανέβασα κι άλλο στο Stories from the Streets από Madrugada. Concert levels και feeling. Άλλη χάρη τελικά τα μεγάλα ηχεία. Και respect στο 21" sub που ακόμη και σε τρελά γκάζια δίνει τον παλμό και το feeling του live.

Reaction score
1.772
Απάντηση: XTZ Divine

κριση σου λεει μετα.
αντι να πανε στα 4.000....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Οι τιμές καθορίζονται από έξω και οχι από τον Θ.Ζ.

Reaction score
1.772

δεν το λεω για αυτο.
παντου εχει κριση.

Reaction score
5.615

Παρέλαβε ο Θέμης τα δύο Sub amp 1 που είχα παραγγείλει για την οδήγηση των 10ιντσων των Divine.

Και μου έκανε και μια ευχάριστη έκπληξη. Το ένα κουτί περιείχε από λάθος της εταιρίας την ακριβότερη κατά 250 ευρώ έκδοση Sub Amp1 DSP, και ο Θέμης θα μου δώσει και τα δύο στην τιμή του απλού!

Αυτό θα πει ο αντιπρόσωπος να είναι στο πλευρό του πελάτη! :622:

Reaction score
5.615
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine

Η έκδοση DSP είναι 1,5 κιλό βαρύτερη.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
ρε ασε τον ανθρωπο να το γουσταρει ελευθερα...κ στα γουστα λογοκρισια??

χαχαχαχα!!!

:116::116:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.933

Πλάκα κάνω. Το έχω κατα-ευχαριστηθεί αυτό το thread!!!

Reaction score
5.615

Μα το είπα στο post #6 ότι "το νήμα προμηνύεται μακρύ"! Φτάσαμε στο #477 και μόλις τώρα παραλάβαμε τον ενισχυτή μόνο των woofer, χαχα!

Τα Divine τα παίρνει όποιος έχει όρεξη να "μπλέξει", όχι να "τελειώσει". Και πάλι καλά που είναι ευκολοδήγητα...

Τα προγνωστικά τι λένε για το εγχείρημα με τα Sub Amp1 να οδηγούν τα 10ιντσα των Divine + τον class A Clearaudio για τα μεσοϋψηλά; Θα έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα από έναν Χ ισχυρό τελικό (της τάξης των 3Κ ευρώ) για μονή ενίσχυση; Τι λέτε;

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine

Μα το είπα στο post #6 ότι "το νήμα προμηνύεται μακρύ"! Φτάσαμε στο #477 και μόλις τώρα παραλάβαμε τον ενισχυτή μόνο των woofer, χαχα!

Τα Divine τα παίρνει όποιος έχει όρεξη να "μπλέξει", όχι να "τελειώσει". Και πάλι καλά που είναι ευκολοδήγητα...

Τα προγνωστικά τι λένε για το εγχείρημα με τα Sub Amp1 να οδηγούν τα 10ιντσα των Divine + τον class A Clearaudio για τα μεσοϋψηλά; Θα έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα από έναν Χ ισχυρό τελικό (της τάξης των 3Κ ευρώ) για μονή ενίσχυση; Τι λέτε;

Kαταπληκτικό ηχείο σαν παρουσία και γενικότερη αίσθηση κατασκευής. Moυ επιβεβαίωσε απόλυτα την ποιότητα κατασκευής που μπορούν να προσφέρουν...διάφοροι. (Επέτρεψε μου να μην συγκεκριμενοποιήσω αποφεύγοντας...ταλαιπωρίες).

Το άκουσα στην sound location συγκριτικά με τα ATC 50 (active) και έχω ποστάρει στο av site της εντυπώσεις μου.

Ένα από τα σημεία στα οποία αναφέρθηκα τότε, είναι η απόκριση συχνοτήτων στα χαμηλά, που με είχε προβληματίσει.

Στην συνέχεια, στο avmentor, έγινε σχετικό test όπου παρουσιάστηκε η απόκριση του ηχείου, την οποία, σημειωτέον, ο κατασκευαστής αποφεύγει να την ορίσει με τον αυστηρό τρόπο, δίνοντας δηλαδή το εύρος σε συν-πλην.

Ιδού:

http://avmentor.gr/reviews/xtz_divine_100_49_2.htm

Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι με τον τρόπο που προχωράς, λάβε υπ' όψη σου και αυτό το δεδομένο, σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, έχοντας, ίσως, έτσι μία σημαντική δυνατότητα διόρθωσης.

:107:

Reaction score
5.615

H έκδοση DSP των Sub Amp1 έχει το θετικό ότι μπορεί να κάνει ισοστάθμιση με τη βοήθεια του XTZ Room Analyzer. Οπότε όσον αφορά το κομμάτι της ισοστάθμισης των χαμηλών συχνοτήτων, η επιλογή της διενίσχυσης των Divine με τα sub Amp1 + έναν ενισχυτή για τα μεσοϋψηλά κερδίζει.

http://www.enjoythemusic.com/magazine/equipment/0209/xtz_sub_amp1_dsp.htm

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine

H έκδοση DSP των Sub Amp1 έχει το θετικό ότι μπορεί να κάνει ισοστάθμιση με τη βοήθεια του XTZ Room Analyzer. Οπότε όσον αφορά το κομμάτι της ισοστάθμισης των χαμηλών συχνοτήτων, η επιλογή της διενίσχυσης των Divine με τα sub Amp1 + έναν ενισχυτή για τα μεσοϋψηλά κερδίζει.

http://www.enjoythemusic.com/magazine/equipment/0209/xtz_sub_amp1_dsp.htm
:444:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529