XTZ Divine

Reaction score
1.772
Απάντηση: XTZ Divine

σημερα ειχα μηνυμα απο την hypex.
το module ταξιδευη προς τα εδω.

για χρεωση δεν μου ειπαν τιποτα
αν και η ζημια ηταν μικροτερη απο οτι
νομιζα.

εναν πυκνωτη αλλαξε ειπε ο τεχνικος.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine

Γιαννη καλοριζικα και καλοακουστα και απο μενα.

Καλα ο συνδιασμος XTZ & Zingali ειναι απιστευτος. Τα ρεστα μου!

Θα ηθελα να μας γραψεις λιγα πραγματα και για τα ντακ που χρησιμοποιεις. Γιατι αν δεν κανω λαθος χρησιμοποιεις 3 τουλαχιστον! (Weiss, Wyred, Logitec). Δωσε λιγες πληροφοριες ακομη.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: XTZ Divine

σημερα ειχα μηνυμα απο την hypex.
το module ταξιδευη προς τα εδω.

για χρεωση δεν μου ειπαν τιποτα
αν και η ζημια ηταν μικροτερη απο οτι
νομιζα.

εναν πυκνωτη αλλαξε ειπε ο τεχνικος.
Ωραία, πάλι καλά. Άντε να τα ακούσουμε και τα δύο τα μονομπλοκ να κελαϊδάνε μαζί!

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine

Γιαννη καλοριζικα και καλοακουστα και απο μενα.

Καλα ο συνδιασμος XTZ & Zingali ειναι απιστευτος. Τα ρεστα μου!

Θα ηθελα να μας γραψεις λιγα πραγματα και για τα ντακ που χρησιμοποιεις. Γιατι αν δεν κανω λαθος χρησιμοποιεις 3 τουλαχιστον! (Weiss, Wyred, Logitec). Δωσε λιγες πληροφοριες ακομη.
Ευχαριστώ Βασίλη! Από dac έχω επί του παρόντος μόνο το W4S Dac2 και το Grace m903. Το Weiss αντικαταστάθηκε από το Grace m903 στο δεύτερο σύστημα, όπου λειτουργεί και ως προ προς τον Atma-sphere S30, και ταυτόχρονα προενισχυτής ακουστικών στα Sennheiser HD800.

Τα πράγματα είναι απλά. Και τα τρία είναι πολύ ικανά dac, ανάλογα με τη δουλειά που προορίζουμε το καθένα να κάνει. Θες σκέτο dac/pro παίρνεις το Weiss. Δουλεύεις ταυτόχρονα με τα ηχεία και ακουστικά, το Grace έχει απίστευτη ευχρηστία. Τέλος, θέλεις Home Cinema Pass-Through, παίρνεις το Wyred.

Καλύτερο ήχο ποιο έχει; Το Weiss. Ε, και; Το έδωσα και δε μου έλλειψε λεπτό από τότε. Αντίθετα, μου έλυσαν τα χέρια τα άλλα δύο dac, το καθένα γι' αυτά που κάνει.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: XTZ Divine

To Logitec τι το εκανες? Πως τα παει σε σχεση με τα αλλα δυο? Συγκριτικο Grace v Wyred εκανες? Κατι μου λεει οτι το αποτελεσμα ειναι "Χ". Πολυ φειδωλος εισαι. Δεν σου κρυβω οτι εμενα μου λειπει το γεγονος οτι δεν μπορω ν ακουω αρχεια 24/192. Καποτε ειχα μονο 2 αλμπουμ, τωρα ομως ειναι αρκετα κι αρχιζω και προβληματιζομαι.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: XTZ Divine

Σε λίγες μέρες παραλαμβάνω καινούριο Squeezebox Touch με όλες τις νέες αναβαθμίσεις της fidelityaudio. Μαζί με το Ultra PSU της ίδιας εταιρίας.

Το Touch με τις περσινές αναβαθμίσεις θα πάει στο δεύτερο σύστημα με το Grace.

Συγκριτικό μεταξύ Grace και Wyred δεν είχα λόγο να κάνω, αφού εξυπηρετεί το καθένα διαφορετικές λειτουργίες σε διαφορετικά συστήματα.

Το 24/96 του Touch είναι αρκετό για μένα που δεν ακούω κλασική, οπότε δεν νιώθω να με περιορίζει το Touch. Και μετά τα περσινά συγκριτικά που έκανα μεταξύ αναβαθμισμένου Touch, εργοστασιακού Touch και Naim Unityqute, πείστηκα ότι το αναβαθμισμένο Touch κινείται στα επίπεδα ποιότητας ενός Naim server, οπότε αρκούμαι. Τα φετινά upgrades της fidelity υπόσχονται μάλιστα ακόμη καλύτερη ποιότητα με το νέο ρολόι.

Reaction score
5.614
Ξεκίνησε το παιχνίδι με τα Sub Amp 1. Αρχικά δοκίμασα την έκδοση με DSP.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine

Το συνδέω, ανάβει το μπλε ενδεικτικό λαμπάκι on, αλλά δεν φαίνεται τίποτε στην οθόνη. Κατσαβιδάκι γρήγορα για ρύθμιση του contrast της οθόνης, πάλι τίποτα, και ήχος μηδέν.

Τηλέφωνο στον Θέμη, εκείνος με τη σειρά του Σουηδία, και η απάντηση: να ανοίξει ο χρήστης τον ενισχυτή και να αλλάξει στο πίσω μέρος του amp module την μπαταρία CR-2032!

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: XTZ Divine

Με την ευκαιρία βγήκαν και οι απαραίτητες φωτό του εσωτερικού του Sub Amp1 Dsp:

Reaction score
5.614

Ώσπου να γίνουν αυτά, σύνδεσα το άλλο Sub amp1, χωρίς DSP στο ένα Divine και έγιναν οι πρώτες δοκιμές. O τελικός Clearaudio είχε πολύ υψηλή ευαισθησία και ο απλός sub amp δεν επιτρέπει πολλές ρυθμίσεις, κι έτσι επιστρατεύτηκε ο OTL Atma-sphere S30 για οδήγηση των μεσοϋψηλών των Divine.

Reaction score
5.614

Το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα ήταν ενδιαφέρον. Διαφορετική προσέγγιση σίγουρα σε σύγκριση με την οδήγηση ολόκληρων των Divine με τον W4S ST-1000. Πιο ζεστό, ατμοσφαιρικό άκουσμα με τον OTL και οι χαμηλές με τον Sub Amp λιγότερο στακάτες απ' ό,τι με τον W4S.

Παρήγγειλα ακόμη έναν Sub Amp1 DSP ώστε να γίνουν ζευγάρι και να γίνουν περαιτέρω δοκιμές. Το απλό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διενίσχυση του κεντρικού, που κι εκεί θα έχει ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο μπορεί να συναγωνιστεί τον Hypex 700άρη μονομπλόκ.

Reaction score
5.614
Ήρθε και το δεύτερο μωρό!

Μαζί έφτασε και μια τετράδα ακόμη Auralex Gramma. Σύνολο 12 Auralex Gramma χρησιμοποιούνται για όλο το σύστημα, κι ένα Auralex Great Gramma για το κεντρικό.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine

Πυροσβεστηρας ειναι αυτο πανω στο σαμπ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.811
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός