Zingali Duevel Re!

Reaction score
5.614
Το chatting σε άλλα νήματα παρακαλώ και όχι στο δικό μου.

Που θέλεις να κάνεις διαχείριση by the book, τρομάρα σου! :116:

Το παρόν να αυτοκαταστραφεί.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.528
Τα παράπονά σας σε report παρακαλώ, τέλος τα σβησίματα. :103:

Reaction score
152
Απάντηση: Zingali Duevel Re!

Αψογος οικοδεσποτης ο Γιαννης που μας ξεναγησε χθες στο μουλτιπλεξ που εχει φτιαξει και εξελισει διαρκως.....

την παρασταση κλεβουν φυσικα τα τεραστιοθεορατα σαμπ, Re!!! σε ενα μικρο χωρο γεματο ηχειαρες οπου αναγουν την απολαυση σε υπερβολη και την υπερβολη σε απολαυση.....

Η πλακα ειναι οτι οταν βγαζουν μπασο δε μπουμαρουν μια σταλια και αυτο εχεται απο το πατωμα να σου κανει μασαζακι στα κουρασμενα σου ποδια.....
Δε ξερω ποσο θα κουραζει ή οχι σε παρακολουθηση ταινιας,αλλa σε 2-3 μουσικα κομματια που εβαλε δεν κουρασε καθολου...
Ωραια και τα 15ρια Ζingali,αλλα σε στερεο ακουσματα προτιμω αντι αυτων τα ...μικρα μοριτορ που εχει για τον υπολογιστη,τα Duevel Jupiter....

Δυστυχως δεν ακουσαμε τα CV21" να ριχνουν τους τοιχους μαζι με τα Re!!!......

dapost με χαμογελο ολο νοημα...

Zingali & CV 21"...

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.505
Σήμερα είχα τη μεγάλη χαρά να βρεθώ μαζί με φίλους στο σπίτι του Γιάννη. Ο Γιάννης μας ξενάγισε σε όλους του ορόφους, με κάθε όροφο να κρύβει και μία έκπληξη. Το σπίτι του είναι σαν μία παιδική χαρά για μεγάλα παιδιά. Γι αυτό και το αυτοκόλλητο χαμόγελο... Highlights: Το μασάζ που μου έκαναν τα RE, το μουσικότατο και πληρέστατο σύστημα του σαλονιού, το φοβερό γυμναστήριο με την μετακινούμενη παρακαλώ βάση του ζέπελιν για να έχει σωστή στερεοφωνική εικόνα ο Γιάννης ανάλογα το όργανο που χρησιμοποιεί, τα 3D duevel. Πιο πολύ χάρηκα που γνώρισα από κοντά το Σπύρο, Γιάννη Κ. και Παύλο. Ευχαριστώ ιδιαίτερα το Σπύρο για τη ...βόλτα!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Απάντηση: Re: Zingali Duevel Re!

Σήμερα είχα τη μεγάλη χαρά να βρεθώ μαζί με φίλους στο σπίτι του Γιάννη. Ο Γιάννης μας ξενάγισε σε όλους του ορόφους, με κάθε όροφο να κρύβει και μία έκπληξη. Το σπίτι του είναι σαν μία παιδική χαρά για μεγάλα παιδιά. Γι αυτό και το αυτοκόλλητο χαμόγελο... Highlights: Το μασάζ που μου έκαναν τα RE, το μουσικότατο και πληρέστατο σύστημα του σαλονιού, το φοβερό γυμναστήριο με την μετακινούμενη παρακαλώ βάση του ζέπελιν για να έχει σωστή στερεοφωνική εικόνα ο Γιάννης ανάλογα το όργανο που χρησιμοποιεί, τα 3D duevel. Πιο πολύ χάρηκα που γνώρισα από κοντά το Σπύρο, Γιάννη Κ. και Παύλο. Ευχαριστώ ιδιαίτερα το Σπύρο για τη ...βόλτα!
Μπραβο στο Γιαννη αλλα βρε μας κανατε και ζηλεψαμε τωρα....

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.099
Περασαμε ομορφα, αν κ πηγα αργα χθες στο Γιαννη, ωραια παρεουλα, ο Γιαννης-flash, o Paul T εξ Αλεξανδρουπολης, και οι αγαπητοι Spilegou και dapost απο τα μακρια, επισκεπτες!

Ευχαριστουμε!

Αναμεινατε εντος ολιγου φωτογραφικο υλικο!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.099
ο Σπυρος μαλλον ερωτευτηκε το Duevel και στεναχωρεθηκε οταν ο Γιαννης του πε πως δε μπορει δυστυχως να το παρει μαζι του....

Reaction score
152

εχοντας ακουσει προ κρισης τα μικροτερα bella luna, εδω στη Λαρισα, στο παραρτημα του Ορφεα ηξερα τι να περιμενω.....
αλλωστε ειναι δηλωμενος λατρης του "παντοκατευθυντικου" ηχου...

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Zingali Duevel Re!

Ευχαριστώ την παρέα για την όμορφη βραδιά! Μαζευτήκαμε πέντε άτομα, με διαφορετικό ίσως στυλ/ιδιοσυγκρασία, αλλά μας ένωνε όλους η κοινή αγάπη για τη μουσική και τα μηχανάκια. Dark o pault, clean o dapost, cool o spilegou, fast o kotsidisjohn, big εγώ, τα πρώτα επίθετα στα αγγλικά που μου έρχονται στο μυαλό για τον καθένα μας, χαχα!

Το Evilution κέρδισε τις εντυπώσεις και το ακούσαμε (μάλλον νιώσαμε) δυο-τρεις φορές, κλονίζοντας για ακόμη μια φορά τη δομή του κτιρίου.
Το πάτωμα με μάρμαρο μεν, έπλεε σα βάρκα δε!
Μπάσο που πλέον νιώθεις πιο πολύ με τις άλλες αισθήσεις, παρά με τα αυτιά!

Ο Κοτσίδης δεν καλύφθηκε, περίμενε κλαμπίσια μπότα, χτύπημα στο στήθος, αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, αφού το θέμα μας ήταν ένα αρχικό τεστάκι των Re, χύμα στο κύμα. Θα μπορούσα να είχα συνδέσει και τα Vega Stroker 21'', ώστε να έχω εύκολο εντυπωσιασμό στα 70-120Hz, αλλά άφησα τα Zingali 115 κροσαρισμένα στα 60Hz, με τα Re να αναλαμβάνουν δράση από κει και κάτω.

Το κομμάτι ακούγεται αστείο σε λάπτοπ. Με τα Re κατεδαφίζεις ένα ετοιμόρροπο κτίριο άνετα!

[YOUTUBE]2V2zySnow-M[/YOUTUBE]

Reaction score
1.153

Μια χαρά περάσαμε...η παρέα σούπερ,τα σαμπ βροντήξανε,το πάτωμα έτρεμε...τί άλλο να ζητήσει κανείς?
Γιάννη να τα χαίρεσαι τα θεριά φιλαράκι!

Reaction score
5.614
Focal; Πού κολλάνε τα Focal σε σύστημα full στην κόρνα;

Όχι, το κουτί που κατέφτασε περιέχει ένα δεύτερο Zingali HM212 Center!

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Zingali Duevel Re!

Η προοπτική είναι να πάει το ένα κεντρικό στο σαλόνι, αλλά θα αδράξω την ευκαιρία να πειραματιστώ και με dual center στον dedicated!

Ένα κάτω κι ένα πάνω από την σταθερή οθόνη 135''.

Το Zingali HM212 Center έχει μάλιστα εργοστασιακές υποδοχές για eyebolts ώστε να κρεμαστεί από το ταβάνι!

Εν αναμονή του Μελίδη για το κρέμασμα, προμηθεύτηκα τα απαραίτητα υλικά:

Reaction score
5.614
Τα δύο κεντρικά είναι γνωστό βέβαια ότι δημιουργούν ακυρώσεις, comb filtering και άλλα κακά, οπότε το εγχείρημα είναι καθαρά fun project.

Υπάρχει και η σκέψη στο κάτω κεντρικό να στέλνω σήμα μόνο στα δύο 12ιντσα και full range να δουλεύει μόνο το επάνω.

Reaction score
5.614
Το τελευταίο διάστημα μετατρέπω με προσωπική εργασία τον dedicated χώρο σε πλήρες bat cave.

Αφαιρέθηκαν τα δύο σώματα καλοριφέρ που εμπόδιζαν στο στήσιμο των ηχείων και πλέον τα δύο κτήνη Re τοποθετήθηκαν στις πίσω γωνίες του χώρου.

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη, γιατί από δω και πέρα οι φωτογραφίες θα σας μαυρίζουν την ψυχή. Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε!

Προσωπικά πάντως το χαίρομαι το μαύρο φόντο κατά την καθημερινή μου παραμονή στον χώρο, αφού εδώ έχω και τον υπολογιστή. Δε μου λείπει καθόλου η ασπρίλα. Σύντομα, με το στήσιμο του προβολέα, θα αποζημιωθώ ακόμη περισσότερο βέβαια.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.824
Members
38.502
Νεότερο μέλος
Saitama