- Reaction score
- 2.815
Για βάλε και ένα spectrogram για αυτές τις συχνότητες
Για βάλε και ένα spectrogram για αυτές τις συχνότητες
Θα το μετρήσω αύριο και εκεί . Το είχα δει το sub αλλά ο φίλος το δίνει ακριβά 650 ευρώ . Εγώ πριν ενάμιση χρόνο το πήρα καινούριο 590. Βάζουν κάτι Black Friday εκπτώσεις αυτοί θα έχω το νου μου στο site τους ,παίρνουν και από παζάρια.. θα δούμε ! Έλεγα μήπως άλλαζα ενισχυτή πρώτα.. θα δείξει .Δεξιά, δίπλα από την μπαλκονοπορτα, εκεί που τώρα είναι το stand με τα στικάκια τα αρωματικά, δοκίμασες?
Πριν λίγο καιρό έπαιζαν στις αγγελίες 2 xtz 12.17 edge ενα μαύρο και ένα λευκό..
Καλορίζικο
xtz 12.17 edge matte black
Προς πώληση το xtz 12.17 edge Αγορασμένο 30/07/2019 έχει 5 έτη εγγύηση δηλαδή μέχρι 2024. Με όλα του τα παρελκόμενα (γάντια, port plugs) χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και δίχως να έχει πιεστεί αρκετά μιας που διαμένω σε πολυκατοικία. Δίνεται λόγω αλλαγής project. Παραλαβή μόνο από την οικία...www.avsite.gr
Xtz 12.17 EDGE εντος εγγυησης.
680€ και η μεταφορα δικη μου. εξαιρετικης αποδοσης subwoofer. αριστη κατασταση. Αλλα 4 χρονια εγγυηση. χρωμα ασπρο. χρηση στο 20% της εντασης, πωλειται λογο μικρου χωρου. χρωμα ασπρο glossywww.avsite.gr
αυτο ειναι πραγματικο αριστουργημα...Venom
Εάν, όταν ήσουν νιάτο, θεωρούσες αριστούργημα το "The Waste Lands", εξηγείται το γεγονός ότι πήρες τον λάθος δρόμο στη μουσική.αυτο ειναι πραγματικο αριστουργημα...
ακουγαμε στα νιατα μας..
Xaxa το κατάλαβα , δεν είναι πολύ του στιλ μου αλλά το ένα το είχα δει .Πάντως ο @nemesi54 εννοούσε αν κατάλαβα καλά να βάλει τις ταινίες Venom και όχι μουσική από τους Venom.
Εκτός αν θέλεις να γίνεις Headbangers Thrash- Death -Black .... Metalas
καλα ηταν και τα αλλα, οι venom εχουν ξεχωριστη θεση στο στερεομα.. αλλα μονο το waste lands μπορω να ακουσω ακομα και τωρα..Εάν, όταν ήσουν νιάτο, θεωρούσες αριστούργημα το "The Waste Lands", εξηγείται το γεγονός ότι πήρες τον λάθος δρόμο στη μουσική.![]()
Μεγιές και πάλι καλορίζικα και να τα ευχαριστηθείς
Μία πρόταση εκεί που έχεις τα φυτά βάλε από ένα σαμπ.