- Reaction score
- 32
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0
Τι πρεπει να κάνω?
Συνεδεσα το Prime με καλώδιο στο router αλλα δεν μπορώ να δω τα αρχεία. Βλέπω μόνο αρχεία του media player. Εχω νεργοποιήσει το 1 Gigabit & έχω κάνει share τα αρχεία.Για δείτε λίγο:
Τόσο το max όσο και το prime,αλλά και ο nas MyBookWorld II είναι συνδεδεμένα στο router Airport Extreme που έχει 3 θύρες 1 Gigabit ethernet.
Το 1 Gigabit ethernet support ενεργοποιημένα και στο prime & στο max.Στο mybookworld είναι έτσι κι αλλιώς εργοστασιακά.
Και τα 2 dune (max & prime) έχουν το τελευταίο beta firmware του Σεπτεμβρίου.
Δεν το περίμενα, αλλά πλέον και στα 2 dune με ενεργοποιημένο το 1 Gigabit, οι ταινίες παίζουν χωρίς προβλήματα και με ομαλή κίνηση.Επιπλέον όσοι έχουν δικτυακούς δίσκους με τεράστια συλλογή ταινιών και με artwork θα δουν ότι η πρόσβαση στους φακέλλους με covers,background κλπ γίνεται σε πολύ γρήγορο χρόνο.
Δεν ξέρω αν άλλαξαν κάτι με τα τελευταία firmware,ίσως όμως να είναι και θέμα συνεργασίας με μερικά router ή switch.
Οσοι λοιπόν έχετε Dune με χιλιάρι ethernet (1 Gigabit) και αντίστοιχο router ή switch,κατεβάστε την τελευταία έκδοση firmware για το dune σας και ενεργοποιήστε το 1 Gigabit.Στη συνέχεια τεστάρετε με το nas (με 1 gigabit ethernet) ή τον υπολογιστή σας με χιλιάρα κάρτα δικτύου και δείτε αν παίζει ομαλά τις ταινίες και διαβάζει γρήγορα τους φακέλους με τα artwork.Ειδικά όσοι έχετε μεγάλες συλλογές ταινιών.
Είτε δουλεύει ομαλά είτε όχι σ' εσάς,κάντε ένα post εδώ και γράψτε και τι router ή switch έχετε,ώστε να δούμε αν διορθώθηκε με firmware ή υπάρχει ασυμβατότητα με ορισμένα μοντέλα router ή swtch.
Τι πρεπει να κάνω?