Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Reaction score
32
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Για δείτε λίγο:

Τόσο το max όσο και το prime,αλλά και ο nas MyBookWorld II είναι συνδεδεμένα στο router Airport Extreme που έχει 3 θύρες 1 Gigabit ethernet.
Το 1 Gigabit ethernet support ενεργοποιημένα και στο prime & στο max.Στο mybookworld είναι έτσι κι αλλιώς εργοστασιακά.
Και τα 2 dune (max & prime) έχουν το τελευταίο beta firmware του Σεπτεμβρίου.
Δεν το περίμενα, αλλά πλέον και στα 2 dune με ενεργοποιημένο το 1 Gigabit, οι ταινίες παίζουν χωρίς προβλήματα και με ομαλή κίνηση.Επιπλέον όσοι έχουν δικτυακούς δίσκους με τεράστια συλλογή ταινιών και με artwork θα δουν ότι η πρόσβαση στους φακέλλους με covers,background κλπ γίνεται σε πολύ γρήγορο χρόνο.
Δεν ξέρω αν άλλαξαν κάτι με τα τελευταία firmware,ίσως όμως να είναι και θέμα συνεργασίας με μερικά router ή switch.

Οσοι λοιπόν έχετε Dune με χιλιάρι ethernet (1 Gigabit) και αντίστοιχο router ή switch,κατεβάστε την τελευταία έκδοση firmware για το dune σας και ενεργοποιήστε το 1 Gigabit.Στη συνέχεια τεστάρετε με το nas (με 1 gigabit ethernet) ή τον υπολογιστή σας με χιλιάρα κάρτα δικτύου και δείτε αν παίζει ομαλά τις ταινίες και διαβάζει γρήγορα τους φακέλους με τα artwork.Ειδικά όσοι έχετε μεγάλες συλλογές ταινιών.
Είτε δουλεύει ομαλά είτε όχι σ' εσάς,κάντε ένα post εδώ και γράψτε και τι router ή switch έχετε,ώστε να δούμε αν διορθώθηκε με firmware ή υπάρχει ασυμβατότητα με ορισμένα μοντέλα router ή swtch.
Συνεδεσα το Prime με καλώδιο στο router αλλα δεν μπορώ να δω τα αρχεία. Βλέπω μόνο αρχεία του media player. Εχω νεργοποιήσει το 1 Gigabit & έχω κάνει share τα αρχεία.
Τι πρεπει να κάνω?

Reaction score
1.458

Για πήγαινε στο network browser και πάτα enter στο remote.Δεν σε συνδέει με τον υπολογιστή σου?

Reaction score
0

Με windows 7 έκανα απεγκατάσταση το Windows Live Messenger και είδε όλα τα αρχεία

Reaction score
32

Για πήγαινε στο network browser και πάτα enter στο remote.Δεν σε συνδέει με τον υπολογιστή σου?
Βλέπω τον υπολογιστή αλλά όχι αρχεια. Windows Vista εχω.

Reaction score
32

Στο network browser εμφανίζει 2 φακελους SMB (Εδω υπάρχει ενας υποφάκελος Workgroup) & UPnP. Eσείς που βλέπεται τα αρχεία σας?
Απο τον υπολογιστή βλέπω τα αρχεία του εσωτερικου σκληρου του Prime. To αντιθετο δεν καταφερνω...
Στις ρυθμίσεις του Prime για το δίκτυο ρυθμίσατε το TCP/ΙP maual?

Reaction score
1.458

Στο Workgroup θα κάνεις enter και θα πρέπει να δεις τον υπολογιστή σου.

Reaction score
0

Στο network browser εμφανίζει 2 φακελους SMB (Εδω υπάρχει ενας υποφάκελος Workgroup) & UPnP. Eσείς που βλέπεται τα αρχεία σας?
Απο τον υπολογιστή βλέπω τα αρχεία του εσωτερικου σκληρου του Prime. To αντιθετο δεν καταφερνω...
Στις ρυθμίσεις του Prime για το δίκτυο ρυθμίσατε το TCP/ΙP maual?

http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Network_Share

Reaction score
32

Καθώς έχω δώσει wi-fi codes σε γείτονα & θα έχει πρόσβαση σε αυτα τα αρχεία, πως μπορώ να τα κλειδώσω ώστε να τα βλέπει μόνο το Dune?

Reaction score
1.458

Κάποιος που χρησιμοποιεί windows ας απαντήσει στον GEORGETDM σχετικά με το share μέσω δικτύου, γιατί εγώ έχω mac και δε τα ξέρω καθόλου τα windows.

Reaction score
403

Υπαρχει καποιος οδηγος πως κανουμε το Dune να επικοινωνει με το pc/mac και το αντιθετο. Αυτα με τα δικτυα και samba δεν τα γνωριζω καθολου..ξερω να κανω share folder αλλα δεν ξερω αν πρεπει να ενεργοποιησω αυτο το samba. Αν καποιος εχει εναν οδηγο για mac ή για pc ας μας στειλει κανα λινκ. ευχαριστω

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.554
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Καθώς έχω δώσει wi-fi codes σε γείτονα & θα έχει πρόσβαση σε αυτα τα αρχεία, πως μπορώ να τα κλειδώσω ώστε να τα βλέπει μόνο το Dune?
Κάποιος που χρησιμοποιεί windows ας απαντήσει στον GEORGETDM σχετικά με το share μέσω δικτύου, γιατί εγώ έχω mac και δε τα ξέρω καθόλου τα windows.
Πρόκειται για Windows 7?

Αν ναι, τότε από τον πίνακα ελέγχου> Δίκτυο και internet> Οικιακή Ομάδα> Αλλαγή ρυθμίσεων οικιακής ομάδας> και στο πεδίο "Ροή εικόνων, μουσικής, βίντεο> Επιλογή ρυθμίσεων ροής πολυμέσων.
Εκεί βρίσκουμε τον υπολογιστή του και επιλέγουμε "Αποκλεισμός".

Reaction score
1

Μια τελευταία ερώτηση :137:

Το εν λόγω είναι region free σε αναπαραγωγή BD και DVD ;

Reaction score
5

Ζητώ συγγνώμη που παρεμβαίνω στην συνομιλία των ειδικών, αλλά επειδή ενδιαφέρομαι για την αγορά του, μπορείτε να μου απαντήσετε τις κάτωθι απλές (για εσάς) ερωτήσεις ?

1. Από που το αγοράζουμε, σε καλή τιμή ?
2. Δεδομένου ότι ο ενισχυτής μου (Marantz SR5200) περιορίζεται σε coaxial / optical αλλά και αναλογικές 7.1 εισόδους, το μηχάνημα αποκωδικοποιεί όλα τα νέα HD format (DTS HD κτλ) και τα στέλνει μέσω αναλογικών εξόδων στον ενισχυτή?
3. Μπορώ να κάνω αντίγραφο ασφαλείας κάποιου Blu Ray σε iso (ή τα folders anyway) και να παίξει το blu ray από τον σκληρό το μηχάνημα ?

Σας ευχαριστώ πολύ

Reaction score
0

Ζητώ συγγνώμη που παρεμβαίνω στην συνομιλία των ειδικών, αλλά επειδή ενδιαφέρομαι για την αγορά του, μπορείτε να μου απαντήσετε τις κάτωθι απλές (για εσάς) ερωτήσεις ?

1. Από που το αγοράζουμε, σε καλή τιμή ?
2. Δεδομένου ότι ο ενισχυτής μου (Marantz SR5200) περιορίζεται σε coaxial / optical αλλά και αναλογικές 7.1 εισόδους, το μηχάνημα αποκωδικοποιεί όλα τα νέα HD format (DTS HD κτλ) και τα στέλνει μέσω αναλογικών εξόδων στον ενισχυτή?
3. Μπορώ να κάνω αντίγραφο ασφαλείας κάποιου Blu Ray σε iso (ή τα folders anyway) και να παίξει το blu ray από τον σκληρό το μηχάνημα ?

Σας ευχαριστώ πολύ
1. Από εδώ: http://www.sounding-art.com/

2. Nαι, τα υποστηρίζει κανονικά τα HD Format μέσω των αναλογικών εξόδων

3. Ναι, τα παίζει κανονικότατα

Reaction score
802

Απλα να εχεις στο μυαλο σου οτι απο τις αναλογικες δεν μπορεις να παραμετροποιησεις τιποτα.Ουτε ενταση, ουτε delay.
Κοινως θα πρεπει τα ηχεια σου να ειναι απολυτως συμμετρικα στον χωρο.
Εκτος βεβαια αν ο ενισχυτης σου σου δινει αυτη τη δυνατοτητα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

The Pacific BD, δεν παίζει με τίποτα... due to security violation. :141:

Τα είδα απ' το HTPC.
Το Pacific από που το πήρες; Εγώ το πήρα από το amazon.uk και παίζει μια χαρά στο dune μου.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef