gstriftos
gilectronikos
- Reaction score
- 4.424
Απάντηση: Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!
Απ ότι θυμάμαι μέχρι 1 giga δεν έχει θέμα.
Απ ότι θυμάμαι μέχρι 1 giga δεν έχει θέμα.
Οι παρατηρήσεις μου από μια Samsung σειράς C και από μια μικρούλα τηλεόραση-μόνιτορ σειράς B1930 έχουν ως εξής:Επειδή εχω κάποιες απορίες που ίσως μπορείτε να μου τις λύσετε σας τις παραθέτω παρακατω:
1. Αρχεία m2ts & ts παιζει? Γιατί του εχω βάλει 2 αρχεια m2ts και δεν τα βλέπει καν.
2. Αν τα αρχεια mkv έχουν ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους τους αναγνωρίζει και τέλος αν εχω και εξώφυλλο της ταινίας ακριβώς στο ίδιο όνομα με τη ταινία αλλά να αλλάζει η επέκταση το αναγνωρίζει σαν εξώφυλλο της ταινίας όπως κάνει το wd tv live?
3. Στη usb2 γιατί δεν αναγνωρίζει κανέναν μα κανέναν δίσκο που του έβαλα?
Είναι μόνο για αναβάθμιση λογισμικού η usb2 και όχι για media player?
4. Δοκίμασα να μετονομάσω καποια m2ts αρχεια σε ts και ενώ τα παιζει ΔΕΝ με αφήνει να πάω μπροστά ή πίσω την ταινία ούτε σε συγκεκρημένο χρόνο γιατί αυτό?
5. Φυλάει σε καποιο φάκελο ή αρχείο τις θέσεις τις ποιες σταματάς την κάθε ταινία ωστε μετά να μπορείς να τη συνεχίσεις από εκεί? Και αν ναι που και πως μπορείς να σβήσεις αυτό το αρχείο/φάκελο?
6. Επίσης γίνετε ΧΩΡΙΣ να κατεβάσουμε το πρόγραμμα της samsung PC share manager να κανουμε κοινόχρηστους φακελους στα win7 64bit που θα τους βλέπει το media application της τηλεόρασης?
Αν ναι πως ακριβώς γίνετε κάτι τετοιο?
Προσπαθήστε να αλλάξετε το μέγεθος της γραμματοσειράς του srt μέσω του υπολογιστή,αν γίνεται.μια ερωτηση ...πως μπορω να μεγαλωσω και αλλο τους υποτιτλους στη samsung ....γιατι βαζοντας ακομα και large παλι φαινονται μικροι??
Επειδή εχω κάποιες απορίες που ίσως μπορείτε να μου τις λύσετε σας τις παραθέτω παρακατω:
1. Αρχεία m2ts & ts παιζει? Γιατί του εχω βάλει 2 αρχεια m2ts και δεν τα βλέπει καν.
2. Αν τα αρχεια mkv έχουν ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους τους αναγνωρίζει και τέλος αν εχω και εξώφυλλο της ταινίας ακριβώς στο ίδιο όνομα με τη ταινία αλλά να αλλάζει η επέκταση το αναγνωρίζει σαν εξώφυλλο της ταινίας όπως κάνει το wd tv live?
3. Στη usb2 γιατί δεν αναγνωρίζει κανέναν μα κανέναν δίσκο που του έβαλα?
Είναι μόνο για αναβάθμιση λογισμικού η usb2 και όχι για media player?
4. Δοκίμασα να μετονομάσω καποια m2ts αρχεια σε ts και ενώ τα παιζει ΔΕΝ με αφήνει να πάω μπροστά ή πίσω την ταινία ούτε σε συγκεκρημένο χρόνο γιατί αυτό?
5. Φυλάει σε καποιο φάκελο ή αρχείο τις θέσεις τις ποιες σταματάς την κάθε ταινία ωστε μετά να μπορείς να τη συνεχίσεις από εκεί? Και αν ναι που και πως μπορείς να σβήσεις αυτό το αρχείο/φάκελο?
6. Επίσης γίνετε ΧΩΡΙΣ να κατεβάσουμε το πρόγραμμα της samsung PC share manager να κανουμε κοινόχρηστους φακελους στα win7 64bit που θα τους βλέπει το media application της τηλεόρασης?
Αν ναι πως ακριβώς γίνετε κάτι τετοιο?
Με το δωρεάν tsMuxeRΜε ποιο τρόπο μετονόμασες φίλε μου τα m2ts σε ts γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα με τη δική μου samsung η οποία δεν παίζει m2ts και mts.
Έκανα τη μετατροπή, έχω εικόνα αλλά όχι ήχο κατά την αναπαραγωγή στην τηλεόραση. Είναι η samsung le b7000 τριετίας. Έχετε καμία ιδέα;
Ειδικά αν θες να μετατρέψεις μεγάλο αριθμό από κλιπάκια (που είναι και το πιθανότερο στην περίπτωση της βιντεοκάμερας), τότε ο γρηγορότερος τρόπος είναι από γραμμή εντολών.Με ποιο τρόπο μετονόμασες φίλε μου τα m2ts σε ts γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα με τη δική μου samsung η οποία δεν παίζει m2ts και mts._
Η samsung δεν υποστηρίζει DTS ήχοΈκανα τη μετατροπή, έχω εικόνα αλλά όχι ήχο κατά την αναπαραγωγή στην τηλεόραση. Είναι η samsung le b7000 τριετίας. Έχετε καμία ιδέα;
Οι Samsung σειράς B δεν το υποστηρίζουν (παρά μόνο ως pass-through στην ψηφιακή έξοδο ήχου).Η samsung δεν υποστηρίζει DTS ήχο
Εμένα πάντως παίζει ματρόσκες αλλά με AC3 ήχο.
ue40b6000 hacked to 7000
Tι εννοείς με το pass-through στην ψηφιακή έξοδο ήχου;Οι Samsung σειράς B δεν το υποστηρίζουν (παρά μόνο ως pass-through στην ψηφιακή έξοδο ήχου).
Οι σειράς C -όπως του μέλους που θέτει το ερώτημα- και νεότερες, το υποστηρίζουν κανονικά.
Tι εννοείς με το pass-through στην ψηφιακή έξοδο ήχου;