Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.452
Γιατί δεν παίρνετε ένα raidsonic hdd docking station (από 15-25 ευρώ αλάλογα το μοντέλο με έξοδο usb και e-sata) να καρφώνετε τους δίσκους σας?
Ό,τι σκληρό κι αν έχω συνδέσει έτσι στη δική μου tv - μέχρι 2 Terra -, και όσο βαριά κι αν ήταν η ματρόσκα - μέχρι και 32Gb ακριβές αντίγραφο bluray - δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.

Reaction score
32
Απάντηση: Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

Φίλε μου έχω την ίδια τηλεόραση και πριν από μερικές μέρες αγόρασα έναν σκληρό WD 2,5 με 320gb για τον ίδιο ακριβώς λόγο που αναφέρεις και εσύ. Μέχρι τώρα έχω δει μόνο μία ταινία, μικρού όμως μεγέθους, όχι mkv, μέσω του σκληρού και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Απλά συνδέω τον σκληρό στη θύρα usb που γράφει (hdd). Αυτό που δεν ξέρω είναι αν δημιουργείται πρόβλημα στην τηλεόραση όταν ο σκληρός έχει μέσα πολλά αρχεία αποθηκευμένα με giga
φιλε μου δεν ξερω αν εχεις κατι κατεβασμενο σε mkv η μπορεις να κατεβασεις αλλα με ενδιαφερει πολυ αν μπορεις να το δοκιμασεις.(γιατι με ενδιαφερουν μονο τα mkv)θα ξεκαθαρισει το θεμα αφου εχουμε και την ιδια τηλεοραση!

Reaction score
32

Φίλε μου έχω την ίδια τηλεόραση και πριν από μερικές μέρες αγόρασα έναν σκληρό WD 2,5 με 320gb για τον ίδιο ακριβώς λόγο που αναφέρεις και εσύ. Μέχρι τώρα έχω δει μόνο μία ταινία, μικρού όμως μεγέθους, όχι mkv, μέσω του σκληρού και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Απλά συνδέω τον σκληρό στη θύρα usb που γράφει (hdd). Αυτό που δεν ξέρω είναι αν δημιουργείται πρόβλημα στην τηλεόραση όταν ο σκληρός έχει μέσα πολλά αρχεία αποθηκευμένα με πολλα giga
φιλε μου δεν ξερω αν εχεις κατι κατεβασμενο σε mkv η μπορεις να κατεβασεις αλλα με ενδιαφερει πολυ αν μπορεις να το δοκιμασεις.(γιατι με ενδιαφερουν μονο τα mkv)θα ξεκαθαρισει το θεμα αφου εχουμε και την ιδια τηλεοραση!

Reaction score
32

φιλε Πανο 2 φορες εκανα λαθος:121:διαβασε απο εκει που τελειωνει το μηνυμα σου.......

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

φιλε Πανο 2 φορες εκανα λαθος:121:διαβασε απο εκει που τελειωνει το μηνυμα σου.......
Διορθώθηκε.

Reaction score
0

Γειά σε όλους!

Τώρα ανακάλυχα αυτό το Site και μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο για τηλεοράσεις που έχω δει ποτέ!!

Στο θέμα μας τώρα!

Μετά από πολλές ώρες ψάξιμο και διάβασμα θέλω την βοήθεια σας!

Θέλω μία τηλεόραση 32" κατά προτίμηση LED που να παίζει divx, mkv, κτλ με ελληνικούς υπότιτλους και επίσης DTS... Τέλος να παίρνει σκληρό δίσκο και όχι μόνο usb-stick...

Από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι μόνοι οι samsung το κάνουν αυτό και συγκεκριμένα οι σειρές C650, c6600, c7000...

Μπορείτε να μου δώσετε μερικά link από το Skroutz.gr με τηλεοράσεις που σίγουρα κάνουν τα παραπάνω?

Τέλος να πω ότι μπορώ να διαθέσω το πολύ 800€...

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.660

Με 800€ παίρνεις και σαραντάρα, τη Samsung 40C650, που τα κάνει όλα και συμφέρει.
Η γνώμη μου είναι να αποφύγεις τις edge-lit-LED LCD, γιατί τα μειονεκτήματά τους είναι σημαντικότερα από τα πλεονεκτήματα και να προτιμήσεις μια κλασική CCFL LCD.

Reaction score
0

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Αυτό που λες το σκεφτόμουν γιατί το διάβασα πριν λίγο...

Για 40άρα δύσκολο γιατί σε ένα δωματιάκι θα μπει η τηλεόραση :)

Κάτι ακόμα! Η Samsung UE32C6500 είναι edge-lit-LED? Αξίζει τα 150€ παραπάνω? Η τσάμπα λεφτά?

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.660

Κάτι ακόμα! Η Samsung UE32C6500 είναι edge-lit-LED? Αξίζει τα 150€ παραπάνω? Η τσάμπα λεφτά?
Ναι. Όχι. Ναι. :105:

Reaction score
0

Σε ευχαριστώ και πάλι!!

Πάω carefour να δω αν θα την έχει με 20% έκπτωση... Αλλιώς ψάξιμο!

Reaction score
8.905

Γεια σας, επειδή θέλω να αγοράσω μια 32” για κρεβατοκάμαρα... είμαι μεταξύ των α. Samsung UE32C6500 LED TV 32'' και β. Samsung LE32C650 LCD TV 32'' θα ήθελα να μάθω αν τα μοντέλα αυτά υποστηρίζουν:

1. αναπαραγωγή mkv με dts από σκληρό δίσκο.
2. αναπαραγωγή mkv από Ethernet.
3. LCD vs LED μεταξύ αυτών των δυο ποια είναι καλύτερη σε εικόνα.
4. το clouding στην LED ειναι φυσικό φαινόμενο σε ολες.
Ευχαριστώ για την απάντηση.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.660

1. Ναι. Μπορούν μάλιστα να βγάλουν πολυκάναλο ήχο προς εξωτερικό ενισχυτή ή να κάνουν down-mix to stereo, για να παίξουν τον ήχο στα ηχεία της τηλεόρασης.

2. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ, αλλά σε κάποιες δοκιμές που έκανα, έπαιξε κανονικά ορισμένα 1080p βίντεο μέσω DLNA σε δίκτυο 100 Mbit, κάνοντας χρήση του -ενσωματωμένου στα Windows 7- WMP. Δεν έχω δοκιμάσει άλλα προγράμματα ή το Samsung PC Shre Manager. Κάπου νωρίτερα σε αυτό το θέμα, θα βρεις να γράφει κάτι σχετικά κάποιο άλλο μέλος.

3. Είχα πάρει πριν μερικούς μήνες για δοκιμή μια C6600 (είναι ίδια με τη C6500, με επιπλέον τη δυνατότητα PVR) και μια C650. Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξα, ήταν πως η C650:
  • δεν πάσχει από το αρκετά εμφανές (στις σκοτεινές σκηνές) clouding της LED αδελφής της.
  • δεν εμφανίζει τις ενοχλητικές αυξομειώσεις του επιπέδου φωτεινότητας ανάλογα με το APL της σκηνής, λόγω του dimming των LED.
  • δεν έχει την πολύ άβολη (στις περισσότερες περιπτώσεις, με εξαίρεση ίσως την τοποθέτηση κολλητά στον τοίχο) παροχή όλων των AV συνδέσεων στο πλάι, αντί στο πίσω μέρος της τηλεόρασης.
  • είναι σημαντικά φθηνότερη.
Κατά συνέπεια, η C650 είναι πολύ καλύτερη επιλογή.

4. Νομίζω πως ναι, αν μιλάμε για edge-lit LED.

Reaction score
1

Τηλεόραση LG42 LD420 με FW 03.03.11. Επισήμως από το USB διαβάζει μόνο jpeg-mp3 (όπως και η ld450). Στο ίντερνετ όμως κυκλοφορεί ότι αυτό μπορεί εύκολα να ξεκλειδώσει, αρκεί να μπεί κάποιος στο service menu...

Εδώ ζορίστηκα λιγάκι. Τα κόλπα που έλεγαν σε διάφορα φορα του εξωτερικού για ταυτόχρονο πάτημα του κουμπιού menu κλπ. στο τηλεκοντρολ και στην τηλεόραση δεν δούλεψαν. Και τα άλλα που ανέφεραν την χρήση windows mobile με σοφτγουεαρ τηλεκοντρολ δεν τα καταφερα να μου ανοίξουν το service menu.

Τι έκανα εγώ: Εχω Ονκυο sr606 με προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο. Μετά από δοκιμές έβαλα στο προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο τον κωδικό 10856, σύμφωνα με το manual του ONKYO. (Το τηλεχειριστήριο με αυτόν τον κωδικό ενεργοποιείται μερικώς ενώ π.χ με τον κωδικό 11265 αποκτά πλήρη συμβατότητα με την τηλεόραση...)

Αυτό που ανακάλυψα τελείως τυχαία -και μας ενδιαφέρει - είναι ότι πατώντας το κουμπί 2 ενεργοποιείται η πολυπόθητη επιλογή για είσοδο στο service menu βάζοντας το PIN 0413. Στο μενού με το ονομα EZ SETUP που ανοίγει πηγαίνουμε στο TOOL OPTION 3
Ρυθμίζουμε
JPEG 1
DIVX 1
Κάνουμε restart στην tv και ειμαστε έτοιμοι.
Προσοχή: πατώντας το κουμπί 3 ενεργοποιείται ένα άλλο servive menu με πολλές επιλογές αλλά όχι αυτή που μας ενδιαφέρει για την αναπαραγωγή από το USB...

Δεν ξέρω πόσοι τυχαίνει να έχουν LG και Onkyo, αλλά ελπίζω να φανεί χρήσιμο έστω σε μερικούς...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Νίκο πολύ χρήσιμο και σ ευχαριστούμε!
Όταν μπορέσεις βγάλε και κάποια φωτογραφία απ το μενού για να δδούμε πως είναι..

Reaction score
0

Καλημερα σε ολους
Απο προχθες ειμαι κατοχος μιας Samsung le32c650 και ψαχνω να βρω ρυθμισεις
για να μπορεσω να μπω στο internet απο την τηλεοραση μεσω laptop(vista)
υπαρχουν καπου σχετικο ποστ για να διαβασω
Ευχαριστω
Δεν ξερω και πολλα πανω σε αυτο το θεμα ελπιζω να ειμαι κατανοητος

Reaction score
0

Χαιρετώ όλους
Για λόγους πληροφόρησης σας παραθέτω τα εξής
Αγόρασα πρίν 2-3 εβδομάδες ,για την κρεβατοκάμαρα, μια "φτηνή" Samsung LE32C450 , 350Ε από Πλαίσιο.
Από USB παίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ .και HD avi kai .MKV .
Με σκληρό δίσκο Seagate 1Tb στη USB τα πάει περίφημα . κανένα κόλλημα ή άρνηση.
Την συστήνω ανεπιφύλακτα σαν πολύ οικονομική λύση!!

Reaction score
3

Υπαρχει καποιο οριο στην χωρητικοτητα ενος σκληρου δισκου που μπορει να δει μια τηλεοραση?
Εχω την Samsung le40c530 και θελω να της συνδεσω μονιμα ενα 500gb σκληρο αλλα δεν ξερω αν θα τον δει ολο

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera